Първоначално публикувано от Бобби
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
искам бизнес съвет
Collapse
X
-
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
-
Боби прекаляваш с добрият тон,намеси майка ми,не съм писал нищо за семейството ти за дъщеря ти,съпругата ти камо ли майка ти или къде живееш и какви отношения имаш интимни или мераци,знам че си разведен но съм го спестил,не съм искал контакти и не съм ги търсил с теб или жени от форума,не ви и пиша в темите дето се забавлявате вече е скучно,винаги любимки като визия са ми били Милена и Гери това е за сега,от мене ти желая всичко хубаво и горе главата няма да се даваш бъди все така забавен чешитко,наистина осрахме темата аз се извинявам на колегите.
Comment
-
Отдавна не бях ставал свидетел на толкова "хубав" типично български спор...Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
това е положението,за мене е да си знам за в бъдеще с кои да се събирам от форума и с кой не,заядливи застаряващи разведени алкохолизирани разносвачи на тестени изделия и безъби и тн ще избягвам за в бъдеще не са ми подходящи явно,а на всички вас дето четохте смейте се сега ви е паднало смеха е здраве,аз лично не се забавлявах беше скучно,високата класа си остава Суси с Бионсер те са недостижими шапка им свалям и на двамата
Comment
-
преди малко се прибирам и гледам кой какво е творил,за зла беда не ме ебе какво мислиш пиши си,аз си сондирам мнения за форумни заядливковци и безобидни присмехулници и с какви не трябва да се дружи а ти ако разпознаваш себе си е прогрес,що ти като пусна корени жена ти къде е семейният ти живот кипи от щастие,не ме учудва то кой ще те изтърпи,не ме интересуват какво пишат форумни лъжци и изгустаци за мене си господин никой без авторитет и достойнство,не ме интересува как ще я караш нито с кой ще се чепкаш по форума,никой не иска да има твоят късмет,вече знам защо като те видях ти нямаше предните зъбки и горе и долу явно някой те е поставил на мястото ти заслужено,а ти много не се гордей че си постигнал сичко у животу и пази 32 те съкровища,това е препоръка,с пари от бакшиши с доходоностният бизнес ли го постигна това явно при мрежите и телените огради е нямало бакшиши за фонд искам да хапя не искам да пукам доматчето но пък за перфоратор ставаше,представям си те на плакат на дентална рекламка с пицарската шапка усмихнат как държиш пица с логото-вече и аз мога да схрускам...а ти не ми обръщай внимание нещо много се лиготихме абе ще прощаваш ако има нещо,абе човек има ли лунна фаза в която не пиеш не говориш за курви за барове не лъжеш не ти светят очите и се кокориш като гледаш събеседника си,я покажи документи на фирмата за желязо да видя че ти си собственика или собственика седи в един кюмезарник зимата без отопление и спряна печка духалка да не харчи ток и се моли да влезе някой да си поръча скара за барбекюто, покажи на дето се занимаваш с коли дето си го измислил къде ти е фирмата къде ти е сервиза кой си ти монополисте,като ги напишеш тези неща ще ти пусна линкове към обявите ми в био-борса за сирена и кашкавал,за меса Файтон щото съм им дилър,ако искаш и за прахове за пране в Продавалник,но къде съм тръгнал да ти обяснявам тези неща за мене ти ги знаеш,пропуснах да ти кажа че и с земеделие се занимавам декари взети под аренда, дето ме питаш че не давам фризери за кока кола а ти носиш ли печка на гърба си някой като те викне за пица да си я притопли,от сега на татъка ще ходиш с Раховец на гърба ще ми донесеш да си имам печка да си претопля пицата като те викна,изброих ти бизнес факти повече няма да споделям да не ти се претовари харда айде с здраве,а ти не се застоявай в форума много много хората са гладни и те чакат нали знаеш изстине ли ресто...
Comment
-
намесвай я смело то не останаха много за намесване още ти ги изброй,Боби извинявай не съм се наспал човек и се изпущам се задевам с ората,наистина усмивката ти е хит неустоимо ме срази бях очарован от постижението ти и коренната промяна в визията ти,преди се чудех от къде идва-Боби какви ли ги дроби-но се сетих за попарата поради нали затрудненото хранене...извинявай мило другарче повече никога вече няма да правя така,стремя се от 2 години да се контролирам ама се разлигавам понякога,знам че имаш чувство за хумор цункам те бъди здрав,извинявай ако има нещо не се цупкай от Младост сме простаци пък ти си ми любимият.
Comment
Comment