Първоначално публикувано от Bobi_33
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колебания между 166 и 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеЗа съжаление нямам снимков материал, но мога дам още по-впечатляваща информация от първа ръка за съвременен бензин, с 8 степенен автоматик и 450к.с. - 128км/ч. средна скорост за изминати 1000км. (извън България) и 11л./100км. разход.
---------- Post added at 11:48 ---------- Previous post was at 11:40 ----------
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеИ какъв е този съвременен дизел с 300 коня и близо 1800 кг. тегло, ако не е тайна? В едно съм сигурен, не е италиански.
---------- Post added at 19:31 ---------- Previous post was at 19:26 ----------
Значи първо, не е младок. Второ, никой никого не обвинява за грешки. И трето ние сервизните работници къде сме били, не е твоя работа. Тука вече усещам малко озлобление, та на въпроса ти няма да отговоря, понеже виждам, че знаеш всичко и нямаш нужда нито от съвети, нито от помощ.
виртуална злоба не притежавам....дори и реална....много трудно да я събудиш в мен....
След като не се познаваме....няма смисъл да говорим един за друг....ако знаех всичко....нямаше да се допитвам....ако не си ти друг ще ми отговори....
Невиждам за какво трябва да се дърляме...По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеЕстествено, че неПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Боби,великото окачване на моята Алфа няма нужда от твоите услуги ,защото вече 7 години за нея се грижи Румен от клубния сервиз.Той знае най-добре какво е сменено по тази кола и кога.
Много отдавна спорове от сорта , колко як е моят автомобил не ме вълнуват.Просто се подразних от някои тенденциозни постове , и затова написах тези няколко реда.Също така се дразня , когато някой пише така сякаш е последна истанция.Нищо лично , и със здраве.Alfa Romeo156 1.8T.Spark SportPacket
Ducati ST2
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеЕстествено, че може - до нашето море разхода няма литър отгоре, но все пак имаме само две ленти на магистралата!
'750'По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от cufti Покажи съобщениеБоби,великото окачване на моята Алфа няма нужда от твоите услуги ,защото вече 7 години за нея се грижи Румен от клубния сервиз.Той знае най-добре какво е сменено по тази кола и кога.
Много отдавна спорове от сорта , колко як е моят автомобил не ме вълнуват.Просто се подразних от някои тенденциозни постове , и затова написах тези няколко реда.Също така се дразня , когато някой пише така сякаш е последна истанция.Нищо лично , и със здраве.)).....а й не ги разбирам много....още задавам тъпи въпроси.....
п.п. в форума имам няколко адаша на различно мнение...недей се пали ....виртуално всеки е по-по-найПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
А бе тук се загатва малко за клубните сервизи.....те едно време се изпокараха...ама незнам защо....не ме интересува.......не трябва някой пак да подклажда вражда....155 та като имах проблеми на два пати ми я оправи Лисан.....перфектен е, но и аз не оставам длъжен...спортвагона го е подържал Бобо....така ми каза момчето, от което го купих.....прекрасно...трета година нищо не съм пипал, като изключим елементарни неща който са консуматив.....накладки,маншони и филтри...ама тия неша се оправям и сам....адаша от Вентура не го знам, но съм чувал добри отзиви......за Румен също.....
А бе момчета и тук таме момичета.....всеки си има предпочитания.....Защо трябва да си налагаме мнението!!!...тоя бил по добър....всеки от тях си има свойте клиенти, предимства и недостатаци...
Клиента е особено говедо.....може да го спечелиш веднъж, Но въпроса е как да го задържиш....е който успява Евала...По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от syfer Покажи съобщениеМомчето което откри темата горкия вече няма думата....безмълвенСигурно вече си е купил друга марка ....
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеА бе тук се загатва малко за клубните сервизи.....те едно време се изпокараха...ама незнам защо....не ме интересува.......не трябва някой пак да подклажда вражда....155 та като имах проблеми на два пати ми я оправи Лисан.....перфектен е, но и аз не оставам длъжен...спортвагона го е подържал Бобо....така ми каза момчето, от което го купих.....прекрасно...трета година нищо не съм пипал, като изключим елементарни неща който са консуматив.....накладки,маншони и филтри...ама тия неша се оправям и сам....адаша от Вентура не го знам, но съм чувал добри отзиви......за Румен също.....
А бе момчета и тук таме момичета.....всеки си има предпочитания.....Защо трябва да си налагаме мнението!!!...тоя бил по добър....всеки от тях си има свойте клиенти, предимства и недостатаци...
Клиента е особено говедо.....може да го спечелиш веднъж, Но въпроса е как да го задържиш....е който успява Евала...
Принципно преди 7-8 години съм работил със Сашо, по-късно при Бобо, сега във Вентура и през тия години не видях 156, която да изкара повече он 2 години сериозно каране без жалене (така както е написал колегата по-назад), отделно вкъщи си имам 156-ца от около7 години и отлично знам какво представлява като кола. По-интересното в поста на колегата беше, че едва ли не спореда него 156 е с едно от най-здравите окачвания в света, което вече е смешно като изказване. Друг въпрос е, че той засяга въпроса за сервизи, като обяснява къде му се поддържа колата, та оттам идва всичко. Не на мен тия. Проблемите в окачването са си факт, без в значение кой сменят счупените носачи. Проблемите идват най-често от собственици, а не от сервизи, защото при кола за 3000 лв. често на хората не им се дават 1000 лв. за ходова част. И когато някой ми каже, че колата му е перфектна, то на крика винаги друго се оказва. А наистина има доста читави коли, ма точно техните сабственици не се бият в гърдите, че колите им са перфектни и са издържали така по 3,4 или 5 години. Кола която не е пипана от толкова време, а се кара от 3-ма шофьори, няма как да е перфектна, ако ще да Голф 2-ка.
Аз например по 156-цата на баща ми сменям всяка година по доста неща, но колата поне по моите стандарти е твърде далеч от перфектна и винаги има още нещо за правене. Просто 156 е такъв модел и това е истината за нея. 166 също е много капризна на ходова част, но поне от гледна точка на това, че по-висок клас (което се усещо още с отварянето на вратата, без дори да си я карал) поне зи заслужава да се дават пари за поддръжка.
Та това са акцентите по темата, 166 си заслужава павече от 156, защото поддръжката е почти еднаква, но поне седиш в доста по-добре замислен и изпълнен автомобил. Останалото вече е въпрос на лично предпочитение.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Боби някой неща за спарка са ти верни, но колкото е калпаво окачването отпред на 156, то задното им е едно от най - сполучливите спрямо цялата типова платформа, ГТВ, 166 да речем........тва че е адски леко е отделен въпрос.......е да преди няколко дена огънах почти на 90 градуса задна дясна, при вас видя Венци 3 криви щанги и болта, но се чудя при същата ситуация какво щеше да стане с една 146 или 166......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment