Първоначално публикувано от sole_moe
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Голям проблем ... с голям боклук ( Форд Фиеста ) ...
Collapse
X
-
Колежке махни ги тия фордове и ремъци,понеже в една друга тема си говорихме за кучета,и знам че си кучкарка,трее да ми помогнеш.Значи имам куче Бултериер ма се разболя ,има некакви червени петна по муцуната и на една от лапите,кадето са петната,му е паднала козината.Доктора го видя и каза че е инфекция на кожата,би му 2 ижекции и му предписа Аугментин,ма вече 3 дни и кучето си е все така.Кажи дали да ходя да тероризирам доктора,или да му дам други лекарства,и да заеба доктора.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеКолежке махни ги тия фордове и ремъци,понеже в една друга тема си говорихме за кучета,и знам че си кучкарка,трее да ми помогнеш.Значи имам куче Бултериер ма се разболя ,има некакви червени петна по муцуната и на една от лапите,кадето са петната,му е паднала козината.Доктора го видя и каза че е инфекция на кожата,би му 2 ижекции и му предписа Аугментин,ма вече 3 дни и кучето си е все така.Кажи дали да ходя да тероризирам доктора,или да му дам други лекарства,и да заеба доктора.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеЗа подобно нещо задължително ветеринар, през форум да се изписват лекарства, ако обичаш животното, потърси второ мнение от признат в твоят район ветеринар.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
Comment