Колегата трябва да реши сам за себе си, дали ще гледа кино или ще слуша музика, защото озвучаването малко се различава.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Hi-Fi или поне нещо близко...
Collapse
X
-
Надграждането ще се състои на по-късен етап и ще се изразява в закупуването на 5.1 канален ресивър с преaмп изходи, откъдето ще отиде сигнала в стерео усилвателя. Съраунд колонки и център плюс субуфер имам. Не са висок клас, но за кино стават - ползвам ги от години.
Затова в момента си търся хубави колони за слушане на музика, а киното малко по-нататък.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение......При това положение поне предната линия трябва ( център и фронтални )да е от една серия. ....Alfa Romeo 1.8 TS `98
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеНадграждането ще се състои на по-късен етап и ще се изразява в закупуването на 5.1 канален ресивър с преaмп изходи, откъдето ще отиде сигнала в стерео усилвателя...Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех
Comment
-
Пусках в друта тема, тази снимка на системата ми отзад, но явно трябва пак - действието се развива зад предусилвателя, което е отделно тяло със самостоятелно захранване :
П.П. Забравих да напиша, че е желателно, крайното стъпало да се включва в контакт, който е на друг токов кръг от другите електроуреди на системата.
Last edited by old alfist; d.m.y г., 16:23.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеПусках в друта тема, тази снимка на системата ми отзад, но явно трябва пак - действието се развива зад предусилвателя, което е отделно тяло със самостоятелно захранване :
П.П. Забравих да напиша, че е желателно, крайното стъпало да се включва в контакт, който е на друг токов кръг от другите електроуреди на системата.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТова с отделния токов кръг, дължината на кабелите и калайдисването на краищата им са все неща, които отличават необикновенния от обикновенния хайфистПървоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщениеТи като не разбираш.
Някои познават по звука дали тока е от Козлодуй или Марица...Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеМоже и да се подигравате с мен, но аз съм длъжен да кажа каквото знам, за да ми е чиста съвестта, пък всеки да прави каквото си иска.
....Макар, че всички споменати неща за мен имат по-скоро теоретичен смисъл.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Аз затуй не се обаждам щото нашия ток е от ТЕЦ Варна произведен с донбаски въглища и не вади хубав звук.Стаа само да ти изгори захранването на монитора и да надуй кондензаторите.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАз не се подигравам. Казвам го с добро чувство на уважение спрямо човешкия стремеж към съвършенство.
....Макар, че всички споменати неща за мен имат по-скоро теоретичен смисъл.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Хммм.
Осигуряването на отделен токов кръг при изградена вече инсталация не е нещо дребно. И като знам апатртаментите как ги правят на два токови кръга контактите....
По скоро е достижимо в разклонитела на уредбата да не се включват други консуматори, особено с импулсни захранвания.Alfa Romeo 1.8 TS `98
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщениеХммм.
Осигуряването на отделен токов кръг при изградена вече инсталация не е нещо дребно. И като знам апатртаментите как ги правят на два токови кръга контактите....
По скоро е достижимо в разклонитела на уредбата да не се включват други консуматори, особено с импулсни захранвания.
Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщениеLast edited by old alfist; d.m.y г., 18:05.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Виж какво изпусна
https://bgaudioclub.org/showthread.p...a-Professional
---------- Post added at 18:16 ---------- Previous post was at 18:09 ----------
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНе става въпрос да осигуряваш отделен кръг, но ако го има в близост - да се използва.
Ти чети тук да се учиш и да разбереш, за какво ти пиша.
Досиетата Х са за изтрещелите фенове, за разведряване стават за четене.
Сериозните теми са в другите раздели, тях чета.Alfa Romeo 1.8 TS `98
sigpic
Comment
Comment