Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo Giulia отвя и BMW M5

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
    Еебаси 60 бона да дам за алфа както вика мой приятел словак ,, Нема шансе,,
    Батки няма какво да се лъжеме,алфата никога не може да са сравнява с беенве... 15 годишна кола.8 цилиндъра,с верига,два въздушни филтъра,400 коня Алфа кога ще направи такава кола серийно производство?Ясно е кога никога.А и не случайно на името Алфа Ромео и до ден днешен и са носи славата като на китайските скутери
    Да дадеш 60 бона за Алфа е точно толкова оправдано, колкото да дадеш 60 бона за СААБ или 60 бона за БМВ, ако и трите си ги купуваш от магазина.

Ся по въпроса за М5-цата, ти нещо не си схванал брато - сравнението е между сегашната Джулия и сегашната М5, от която Джулия е по-бърза на ринга.
    А 15 годишна кола с 8 цилиндъра, два въздушни филтъра, верига и 400 коня, Алфа никога няма да направят, защото вече сме 2015-та, а не 2000-та и такива коли вече не се правят дори и от БМВ. И да искат няма ка да я произведат 15-годишна и с 15-годишни технологии, а и да я направят вече няма кой да се впечатли от нея и да я купи.
    На сегашните пластмасови БМВ-та Джулията е идеален конкурент.

А тва за китайските скутери да го говори човек, който току що си купи кола от фалирала марка, продадена после на китайци и фалирала втори път в китайски ръце... не знам дали да го нарека забавно или несериозно
    Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
    Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Аз, тия Джулия и М5......ако ми дойдат на Петрохан, че ги бегам......по моите правила...))....ебати и колите...
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Седа и си пия бирата и са наслаждавам на развлекателната програма На мен тая новата джулия ми прилича на сбиртак от алди а4 2008г. и новото м3 Докато преди години примерно 156 имаше наистина свой собствен стил,в момента джулиа мяза точно на гореописаното.Иначе да се твърди че алфа е много по напред от беенве,за мен е не глупост,а твърдение което граничи с лудостаНа мойта 156,като почнах да и сменям неща по подръжката дигнах раце.Термостати по 100лв,и два,че първия беше дефектирал чисто нов даже.8 свещи за една торба,чак пък иска и от хубавитеАнгренажни и пистови ремъци за една торба пари,чак и пръдливия вариатор.После и ламбда сонда...........я набих и шутовете на първия меркалия Иначе щях да скачам с нея в Дунава То по добре Златка черната да си бях хванал за гадже Беенвето змей Катастрофирало два пъти,с цепнатина на двигатела,само масло и свещи и сипваш и караш
        Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 20:57.
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Никой не е казал че Алфа е най,най,няма такава кола,но ми е интересно ти като си по тарикат от нас тука обладаните чий го дириш тука?И пак ти казвам това че твоята 156-ца е била кенеф и са те метнали с нея,не може да слагаш всички Алфи под общ знаменател,има коли точно от тази марка дето ти само плюеш които можеш само да сънуваш.

Comment

Кучо, ти що не вземеш още веднъж да се прекръстиш?

Примерно на

УмнотоТиквенцеСГотинотоБеемвенце

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Седа и си пия бирата и са наслаждавам на развлекателната програма На мен тая новата джулия ми прилича на сбиртак от алди а4 2008г. и новото м3 Докато преди години примерно 156 имаше наистина свой собствен стил,в момента джулиа мяза точно на гореописаното.Иначе да се твърди че алфа е много по напред от беенве,за мен е не глупост,а твърдение което граничи с лудостаНа мойта 156,като почнах да и сменям неща по подръжката дигнах раце.Термостати по 100лв,и два,че първия беше дефектирал чисто нов даже.8 свещи за една торба,чак пък иска и от хубавитеАнгренажни и пистови ремъци за една торба пари,чак и пръдливия вариатор.После и ламбда сонда...........я набих и шутовете на първия меркалия Иначе щях да скачам с нея в Дунава То по добре Златка черната да си бях хванал за гадже Беенвето змей Катастрофирало два пъти,с цепнатина на двигатела,само масло и свещи и сипваш и караш
              Не сме ти виновни, че при покупката ти на Алфа.....като бръкна в торбата с путки....хвана хуя...))

Comment

Мале как сте го налазили момчето.... Чак ми се иска да постна една тема в БМВ форума че Алфите са по добри, да видим кои са по злонари
                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

В БМВ форума обсъждат новата алфа - http://bmwpower-bg.net/forums/viewto...p?f=4&t=394021
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

А и коментарите са им позитивни......не като темата у нашият форум...
                    http://bmwpower-bg.net/forums/viewto...BB%D0%B8%D1%8F

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                      Никой не е казал че Алфа е най,най,няма такава кола,но ми е интересно ти като си по тарикат от нас тука обладаните чий го дириш тука?И пак ти казвам това че твоята 156-ца е била кенеф и са те метнали с нея,не може да слагаш всички Алфи под общ знаменател,има коли точно от тази марка дето ти само плюеш които можеш само да сънуваш.

Виж сега баце,ти ако поне имаше елементарни технически познания,щеше да сетиш че изброените ,,проблеми,, от мен с изключение на ламбда сонда са консуматив,а не ремонти по автомобила А иначе нещата които твърдя са на базата на прекалено скъпата подръжка и това което чета във форума............Баце аз в друг автомобилен форум за толкова много основни ремонти не бях чел Баси тука основния ремонт на алфите го правите като супа топчета за добро утро,коняк с намигване,водка с приятели и т.н. Вие парите за нищо ги нямате бе хора

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                        Кучо, ти що не вземеш още веднъж да се прекръстиш?

Примерно на

УмнотоТиквенцеСГотинотоБеемвенце

Нали знаеш,вълкът като остарее става за смях и на кучетата

Comment

• Хубаво де ангренажа е консуматив,така е,ама айде виж и на други марки и тогава прави сравнения,виждаш ми се грамотно момче,ама нещо си влезнал у некъв мнооо як филм.Пък да не говорим за Сааба като дойде време да му сменяваш железата дето ти им викаш,не съм много в час ама май беше с верига и ако е тека дет се вика честито на печелившите.

Comment

• Поредния безмислен спор и храна по чужда марка.. Колега Кучо, щом не си фен/недоволен или каквото и да било, няма смисъл да пишеш в този форум. Няма как да излезнеш на глава или да убедиш някой колега колко му е смотана Алфата или колко беенвето е по-добро...

Comment

• Мисля, че е време Кученцето и Бо да си вземат стая
                              Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
                              Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
                              Lancia Kappa 2.0 eX

Comment

• ....
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X