Първоначално публикувано от Бобби
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Апел - Да си възстановим клубъ!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеохооо ти село Боженица чувал ли си оо?)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеЧувал съм много неща......има село Боженица Ботевградско, дет като ученик ходих на архелогически разкопки на крепостта Урвич....и много бира изпих там...ама сега е западнало...явно не е там...с това име в България има поне три села....я ми подскажи, а не ме карай да ровя в нета....и да се правя на всезнайко)
там мой човек има хотелче голяма гъзария но аз го бих на Дартс и той напрай безумно намаление на наема като стане време че ви събирам там за без пари
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеточно за това село иде речтам мой човек има хотелче голяма гъзария но аз го бих на Дартс и той напрай безумно намаление на наема като стане време че ви събирам там за без пари
))...бях 2-ри курс в техникума и ни бяха пратили на лятна бригада ...направо ме върна в младоста...
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеАй стига бе.......ще ме върнеш в спомените......аз там за първи път....а бе ще ти разправям))...бях 2-ри курс в техникума и ни бяха пратили на лятна бригада ...направо ме върна в младоста...
гадно беше но го бих подло ама го бих
сега хотела е наш
Comment
-
Сичкото туй хубу, ама ако може една препоръка: не прави организациата и прочие през фейсбук - много хора не го понасят (включително и аз); не че е лошо там да разпратиш съобщения примерно
Иначе има начин как инфото да достигне до всички (ех)owners - примерно в темата за взаимопомощ има достатъчно телефони166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Абе що тъй не сте ме одобрили за въпросния клуб? Уж пратих заявление пък...Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Чшшш Bobo,какви са тия заявления?Какви са тия одобрения бре алооо? Каква е тази бюрюкрация??? Ке ти се расърдим ейНали уж бяхме новите българи
Нещата трябва да се случват по коренно различен начин от този който до сега ни предлагаха ония 240..............................Тоест нещата да се сведат до две елементарни условия: 1) Добро желание
2) На всяка сбирка всеки член с по едно шише може домашно може купешко под мишница,даже не и в найлонова чантичка че трябва да опазваме околната средаSAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеАбе що тъй не сте ме одобрили за въпросния клуб? Уж пратих заявление пък...
---------- Post added at 20:09 ---------- Previous post was at 20:08 ----------
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеЧшшш Bobo,какви са тия заявления?Какви са тия одобрения бре алооо? Каква е тази бюрюкрация??? Ке ти се расърдим ейНали уж бяхме новите българи
Нещата трябва да се случват по коренно различен начин от този който до сега ни предлагаха ония 240..............................Тоест нещата да се сведат до две елементарни условия: 1) Добро желание
2) На всяка сбирка всеки член с по едно шише може домашно може купешко под мишница,даже не и в найлонова чантичка че трябва да опазваме околната среда
---------- Post added at 20:11 ---------- Previous post was at 20:09 ----------
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеСичкото туй хубу, ама ако може една препоръка: не прави организациата и прочие през фейсбук - много хора не го понасят (включително и аз); не че е лошо там да разпратиш съобщения примерно
Иначе има начин как инфото да достигне до всички (ех)owners - примерно в темата за взаимопомощ има достатъчно телефони
Comment
-
Това фейсбук е ебати и тъпата социална мрежа....нещо като лексиконите едно време .....постват се некви кифли и еклери...май не знаете кво е еклери..?)
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеТова фейсбук е ебати и тъпата социална мрежа....нещо като лексиконите едно време .....постват се некви кифли и еклери...май не знаете кво е еклери..?)
Прав си......................и мен ме нема там............................ама ние щото сме дърти и за туй мислим такаЕдно време като немаше фейсбук па бехме млади,ако не засечем през седмицата,са засичахме петък и събота в кръчмите в центара
беше неизбежно
и каква организация....................??всичко беше импровизация
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеТова фейсбук е ебати и тъпата социална мрежа....нещо като лексиконите едно време .....постват се некви кифли и еклери...май не знаете кво е еклери..?)
иначе евала на тоз евреин който направи тази система работеща
Comment
-
Ае, бе Бояне...да направим прощапълника на Боженица....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеАе, бе Бояне...да направим прощапълника на Боженица....нали пръво трее идем огледам местото нали да смимам да пусна снимки да харесате ай са нема а прайм половинчатости
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеае ама колата счупиха саа скоростите инали пръво трее идем огледам местото нали да смимам да пусна снимки да харесате ай са нема а прайм половинчатости
Ще идем с моята, ако си такъв перфекционист....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
Comment