Известие

Collapse
No announcement yet.

Апел - Да си възстановим клубъ!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
    Шепа пияндета може да наричаш роднините си ...Свиньо !
    И аз те харесвам.
    Никът ти случайно ли е с лЕв уклон?

---------- Post added at 05:48 ---------- Previous post was at 05:47 ----------

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
    Ох на батко дисидента, приличаш ми на ония демократ Иван Костов с партийна книжка...
    Несполучливо сравнение.
    Не съм нито толкова умен, нито толкова образован, нито толкова прагматичен.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Мммммм!
      Най-после!

Замириса на истинско свинско!

Вярно е, че сме изпаднали в някакво състояние, в което си бъркаме с пръст в задника, а после си мажем с него по стените, покривката на масата и вратата на хладилника. След това слагаме сешоара в аквариума, палим къщата и излизаме, като не забравяме преди това да изчукаме кучето.
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        Мммммм!
        Най-после!

Замириса на истинско свинско!

Вярно е, че сме изпаднали в някакво състояние, в което си бъркаме с пръст в задника, а после си мажем с него по стените, покривката на масата и вратата на хладилника. След това слагаме сешоара в аквариума, палим къщата и излизаме, като не забравяме преди това да изчукаме кучето.
        Ти ядеш ли свинско? Трябва да ядеш, че иначе могат да те помислят за терорист.
        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
          Ох на батко дисидента, приличаш ми на ония демократ Иван Костов с партийна книжка...
          Па той преподаваше във ВМЕИ"Ленин" по политикономИЯ на съседния поток и си е чист партиец

---------- Post added at 10:54 ---------- Previous post was at 10:50 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          Ти ядеш ли свинско? Трябва да ядеш, че иначе могат да те помислят за терорист.
          Ей, аз написах да се съберем някъде, да се видим, да се понапсуваме наживо, да поканим някой политик да дойде със скарата и да намажем и ние, а не само РОМИТЕ, да обсъдим кой крив, кой прав и да направим отново клуба. Ама бях наказан, че не съм пишел по темата. Така, че разкарайте скарата и свинското, те не са част от клуба, от бъдещия де

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
            ]
            .... Ама бях наказан, че не съм пишел по темата. Така, че разкарайте скарата и свинското, те не са част от клуба, от бъдещия де
            Цвятко, не си подритвай партийната.....аааа извинявай.... "форумната книжка"

Недей рева, защото ти реално си за перманентен бан (не знам кой по ред), така както чистача те беше подкарал по едно време с всеки новорегистриран твой ник.

По принцип на живо сигурно не си лош човек (нищо, че не държиш на бира). Лошото е, че писането във форума е жизнено важно за теб. Ако драснеш тук-таме нещо макар и спам или "бисер" - няма проблем, достатъчно сме толерантни (за сега), но ако държиш да се "разписваш" навсякъде и след всеки пост - естествено, че ще трябва да си изтърпиш последствията.

В онази тема беше наказан за спам, защото в нея се разисква това кой какви идеи има за Италфест 2017, с какво може да помогне итн, а ти се изтипосваш ни в клин, ни в ръкав, че искаш някакви политици да ти дават да апнеш кИбапчИта или кИфтета (не помня вече) и от там темата тръгва....... знаеш

п.с. Много ми е интересно в крайна сметка каква ще бъде посещаемостта на МЕТРОфеста и каква на алтернативния Фест на Междене Това ще отговори на много въпроси...
            Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 12:50.
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
              И аз те харесвам.
              Никът ти случайно ли е с лЕв уклон?

---------- Post added at 05:48 ---------- Previous post was at 05:47 ----------

Несполучливо сравнение.
              Не съм нито толкова умен, нито толкова образован, нито толкова прагматичен.
              Те свиньете футбол не гледат дейба .. и съответно нема как да знаят кой е Алфредо ди Стефано

Па ако толко много го умуваш дали съм лЕв наклон или не .. ела до тука ше те почерпа един шпек .. па и още неколко човека мое да те почерпат.
              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Здравейте,искам да купя 3.0 v6 24 само двигател,моя се счупи но не знам как се пише обява включвам се тук ако някои ми обясни как да пусна обява ще съм му задължен,мерси предварително

Comment

• Първоначално публикувано от theblackninja1 Покажи съобщение
                  Здравейте,искам да купя 3.0 v6 24 само двигател,моя се счупи но не знам как се пише обява включвам се тук ако някои ми обясни как да пусна обява ще съм му задължен,мерси предварително
                  Влизаш в купува. Горе в ляво пише - нова тема,натискаш и пишеш заглавие, отдолу текст, прочети и изискванията.
                  Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                    Те свиньете футбол не гледат дейба .. и съответно нема как да знаят кой е Алфредо ди Стефано

Па ако толко много го умуваш дали съм лЕв наклон или не .. ела до тука ше те почерпа един шпек .. па и още неколко човека мое да те почерпат.
                    Знаех си, че сте цяла групичка за размяна на палки салам.
                    НЕма лошо. Сега сме толерантни, разбираме различните.
                    Отвсякъде си личи, че се интересуваш от футбол, сигурно си епилираш и ногите, освен, че не блестиш с интелект.
                    К.М.

Comment

• Винаги си държа по едно парче сланина под ръка, ако не то поне бурканче от пюре с мас.
                      Става и за други неща!
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                        Цвятко, не си подритвай партийната.....аааа извинявай.... "форумната книжка"

Недей рева, защото ти реално си за перманентен бан (не знам кой по ред), така както чистача те беше подкарал по едно време с всеки новорегистриран твой ник.

По принцип на живо сигурно не си лош човек (нищо, че не държиш на бира). Лошото е, че писането във форума е жизнено важно за теб. Ако драснеш тук-таме нещо макар и спам или "бисер" - няма проблем, достатъчно сме толерантни (за сега), но ако държиш да се "разписваш" навсякъде и след всеки пост - естествено, че ще трябва да си изтърпиш последствията.

В онази тема беше наказан за спам, защото в нея се разисква това кой какви идеи има за Италфест 2017, с какво може да помогне итн, а ти се изтипосваш ни в клин, ни в ръкав, че искаш някакви политици да ти дават да апнеш кИбапчИта или кИфтета (не помня вече) и от там темата тръгва....... знаеш

п.с. Много ми е интересно в крайна сметка каква ще бъде посещаемостта на МЕТРОфеста и каква на алтернативния Фест на Междене Това ще отговори на много въпроси...
                        Да, мисля, че не съм лош човек ... и наистина не държа на бира. Не си разбрал обаче правилно намека ми за политиците и връзката с клуба. Нищо, отнесох си три дни почивка и ти благодаря пак!

Колкото до клуб Алфа Ромео - и аз искам да имаме. Но като чета тук какво се пише, как се пише, ... дълбоко се съмнявам, че ще се получи нещо стойностно. И това е жалко. Ако имаш желание можем да поговорим някой ден наживо. А ако се събирате на Метро, ако имам възможност ще мина

Comment

Да, мисля, че не съм лош човек ... и наистина не държа на бира. Не си разбрал обаче правилно намека ми за политиците и връзката с клуба. Нищо, отнесох си три дни почивка и ти благодаря пак!

Колкото до клуб Алфа Ромео - и аз искам да имаме. Но като чета тук какво се пише, как се пише, ... дълбоко се съмнявам, че ще се получи нещо стойностно. И това е жалко. Ако имаш желание можем да поговорим някой ден наживо. А ако се събирате на Метро, ако имам възможност ще мина
                          Ела бе, Цвятко - моля ти се.

Лордът каза, че нямало да може да дойде (така казва).

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

може да дойда под прикритие, с Хамъра, голям, просторен багажник, мамка му, издадох се
                            Last edited by lordliness; d.m.y г., 21:01.
                            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Идвай че си ми обещал БИРА . Обещаното си го търся кЪт наследство
                              Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщение
                                Идвай че си ми обещал БИРА . Обещаното си го търся кЪт наследство
                                Мда, ама не ми отговори по-нататък на постовете за дърпането на вала

---------- Post added at 21:32 ---------- Previous post was at 21:30 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

Заради такива като вас няма да се получи нито клуб, нито форум. Сега вече наистина няма да дойда, за да не ви преча

Comment

Working...
                                X