If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За мен лично по-хубави комби коли от италианските няма. Именно затова много ми харесва Fiat Croma, която има уникален дизайн според мен, а и моторите са си почти като на алфата
А за мен лично по хубави коли от Сааб няма Не бих я бартеросал за никаква талянска,немска или каквато и да е друга кола.Това качество+комфорт едва ли друг автомобил ще успее да ми го даде.Ако друга кола на тия години стокова, карана в продължение на 40 минути с 220км/ч с масло 5/40 и то на газ, матора не каже мяууууу бих я признал за толкова добра колкото и Сааб До тогава за мен ще има само една истинска
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДогиПокажи съобщение
А за мен лично по хубави коли от Сааб няма Не бих я бартеросал за никаква талянска,немска или каквато и да е друга кола.Това качество+комфорт едва ли друг автомобил ще успее да ми го даде.Ако друга кола на тия години стокова, карана в продължение на 40 минути с 220км/ч с масло 5/40 и то на газ, матора не каже мяууууу бих я признал за толкова добра колкото и Сааб До тогава за мен ще има само една истинска
Много интересно как Сааб е свръх качествена кола, като всъщност е Опел Вектра. Пък Опела не бил качествен. Да не говорим, че пластмасите в Сааба дори не са по-качествени от първообраза му. Мога да се съглася, че като дизайн са готини новите поколения, но вътре са си отчайващи. И ако да кажем, че Опел, Сааб и Фиат Крома са една и съща кола на 100% (а те наисатина са) как тогавна ще ме убедиш, че примерно Сааба вътре е по-кола от Фиата?
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДогиПокажи съобщение
Ако Сааб направят това, то ще им трябват няколко коли, за да успеят.
Аз викам да закрием тоя форум.То ясно има само сааб и мерцедес, фърляш ези тура и квото се падне.Само дето в мобилето гледам цените на сааб са същите като на алфите.Явно недооценена кола.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Много интересно как Сааб е свръх качествена кола, като всъщност е Опел Вектра. Пък Опела не бил качествен. Да не говорим, че пластмасите в Сааба дори не са по-качествени от първообраза му. Мога да се съглася, че като дизайн са готини новите поколения, но вътре са си отчайващи. И ако да кажем, че Опел, Сааб и Фиат Крома са една и съща кола на 100% (а те наисатина са) как тогавна ще ме убедиш, че примерно Сааба вътре е по-кола от Фиата?
Окачването на Сааб мисля че беше от Вектра...но е адски здраво което е плюс.От към комфорт Вектра от същата година нямат нищо общо със комфорта на Сааб,нито като степен на сигурност.Вектрите гният,тая точка ръжда няма.Пластмасите на Вектра и Сааб не съм ги сравнял...но със 156 от същата година на производство на Сааб са в пъти по добри.Особенно в студения период на 156 доста дразнещо си скърцат,даже има и тема в раздела за този проблем,тия още не съм ги чул.Фият едно Stilo търкалях,хидравликата му беше много зле...толкова много олекотена на тая малка кола че се чудех истинска кола ли карам или някаква пластмасова за възраст 7+
---------- Post added at 21:11 ---------- Previous post was at 21:07 ----------
Аз викам да закрием тоя форум.То ясно има само сааб и мерцедес, фърляш ези тура и квото се падне.Само дето в мобилето гледам цените на сааб са същите като на алфите.Явно недооценена кола.
Митак цените са такива понеже българина тачи немското.Тука цените на Сааб са други,малко над тези на БМВ.Тя дори когато е излязла на пазара в далечната 1998 е била по скъпа от БМВ 5-та серия от същата година.
Купувам един Саап, идвам, продавам го. Оттам взЕмам БМВ. Връщам се. Продавам БМВ-то. Купувам два Саапа, идвам, продавам ги..., купувам 2 беенвета, връщам се, продаам ги,...следиш ли ми мисълта?
Пс Накрая си купувам Джулия и ...
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment