Известие

Collapse
No announcement yet.

РЕФЕРЕНДУМ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
    Аз отдавна съм наказан, ти също. Видя как работи ГЕРБ, изпита го на гърба си. Помисли за малкия и нека първо махнем самозабравилия се, а после ще е по-лесно стига да се самоосъзнаем. Лошото е, че много се мислят за много умни, ама ....

П.П. Ранобудниче, изпий едно кафе да се разсъниш. Прасето (както го наричате) пише доста смислени неща. Но явно не го разбирате, особено някои
    Душко, преди да ме учиш да разбирам прасето, си спомни, че още пише тук (както и ти, между впрочем)
    Той със сигурност ще разбере какво му казвам.
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
      Тънка червена линия.
      Не я настъпвай, моля.
      То в тая тема всичко е тънка червена линия, прасето е социалдемократ, макар че у нас такива няма...остави го да марширува...
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Добър Вечър

---------- Post added at 23:13 ---------- Previous post was at 23:11 ----------

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        А пък на мене ми е станало Виното. В края на месеца отивам да го отточа.
        Дреме ми на Долуподписаният!
        давай насам и не се кахъри, иначе тази тема е куку

Comment

• Дааа,бива ли така да биеш тъпана за червеното вино? Нещо сухо не си ли овесил на просторЯ за винцето зимъска?

Пай сее ...
          Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
            Душко, преди да ме учиш да разбирам прасето, си спомни, че още пише тук (както и ти, между впрочем)
            Симпатяго, нямам против никой нищо. Мразя заяжданията, обидите и т.н. Но както много пъти съм ти казвал и на ЛС, тук има една личност, за която е по-важно провокирането на някои, и аз съм м/у тях. Вече съм го игнорирал, но като гледам цитатите на постовете му, не е човек, който изразява мнение. А направо провокира. И ако го насметеш - писка има ли модератор

Съжалявам за отклонението, но темата според мен е важна за всички ни, които мислим за бъдещето

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              А пък на мене ми е станало Виното. В края на месеца отивам да го отточа.
              Дреме ми на Долуподписаният!
              Иве, трябва да проверя дали няма още нещо за 33 в мазето. Май имаше перка с мотор за радиатор. А аз взех, че ти дадох всичко. Колко сбърках

Comment

• Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
                Но,Радев не е по-различен от Цецка. Това се опитвам да ти кажа. Цецка Радева както колега писа в друга тема не е моя президент,така,че пас. Статуктвото няма да се промени като дадеш гласа си заРумен Цачев. Та,е.ал съм им м....та. Изтърках един чифт маратонки по протестите,некви тъпи ченгета се мъчиха да ме бият в нощта на белия автобус. А можеби трябваше с баща ми и брат ми да постъпим като тях,когато някакъв с по-висок чин вкара отряд от невоъръжени в тълпата. Не ни стана ясно къде ръгнаха,но този който ги командваше се спъна и падна. Тълпата щеше да го линчува. Баща ми му подаде ръка и му помогна да се върне зад огражденията. Да,бях там с идеята не да се бия с милицията,а да не позволим на изметта в народното да си тръгне.
                Еднакви са,няма по-добри.
                Иии малкия ще направя всичко възможно да се махне от тази държава. Като тинейджър можех да остана в Англия да уча и живея,ама аз не та не. България. На ми сега България. Обичам много България,но нищо не ме задържа тук. Наречете ме родоотстъпник,но ги искам прави до стената,да имам калашник и чийт за безкрайни патрони,и да кося ли кося ...
                Пай сее ...
                Когато кочината е уютна за някой, дай да си я пазим такава. Елементарно манипулираш.
                По-зле от това не може да стане, защо се опитваш да обезцениш опита на някой да го промени.
                Внушението, че всички са маскари работи в полза на силните на деня.
                Та не се Аби толкова да сееш апатия към изборите.

---------- Post added at 10:59 ---------- Previous post was at 10:43 ----------

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                Незнаех, че пиша тук благодарение на някой.
                Трябва да се чувствам длъжен, или може би признателен на някой.
                Това няма как да стане, щот аз не завися от участието ми тук.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Незнаех, че пиша тук благодарение на някой.
                  Трябва да се чувствам длъжен, или може би признателен на някой.
                  Това няма как да стане, щот аз не завися от участието ми тук.

Интересни съждения, ама презентирането им пред мен е пълна загуба на време

След малко отивам да упражня правото си на глас.
                  Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Да се знае!!!

Пай сее ...
                    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Да се знае!!!

Пай сее ...
                      Кире, Бойко трябва да си ходи! А Радев е по-добре от Цачева. Да го беше поканило Бойко, де!

Чакам оставка за да се махне Москов най-вече

Comment

• Държа да кажа,че не подкрепям никой. Тежко ни и горко.

Пай сее ...

Comment

Държа да кажа,че не подкрепям никой. Тежко ни и горко.

Пай сее ...
                          Гледай оптимистично. Как е бебокът?

Comment

• Бе мислех да гласувам за Бойко,но само заради Цветко се въздържах,а сега да видим кво ще става.

Comment

• Аз чакам оставка
                              Fiat Punto 1.4GT 1996
                              Hyundai Tucson 2.0 2007
                              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Само да не поканят Москов и в следващия кабинет,че тогава нямаме полезен ход.

Comment

Working...
                                X