Известие

Collapse
No announcement yet.

какво мислите за жените водачки на МПС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщение
    Както се казва в една мъдрост-Жена щофйор няма,както и негър скиор и циганин монтыор
    И за трите в поговорката... греда
    много стара и не достоверна в днешно време.

http://psabev.blogspot.com/2008/08/blog-post_05.html

http://www.zazz.bg/play:b2bd0026

http://www.vbox7.com/play:a1ea0a6a

А Манго монтьор даже... ми е правел стартер
    Last edited by Nasko_77; d.m.y г., 16:52.
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
      Ми аз като усещам колата като част от мен(незнам мое продължение ли е,или начало,не мога точно да кажа)за мъж ли да се смятам?Айде мерси -неща Но опредлено за мен колата не е просто превозно средство.А нещо което си има душа и ми носи страшно много наслада и удовлетворение.
      А дори в опредлени случаи си мисля ,че ми е по важна от самата мен, когато нещо нее наред с колата и съм като болна.Готова съм на какви ли не лишения(с изключение на такива, свързани с другата ми любов) само и само алфичката да ми върви ида си ме радва.Супер много и се кефя.Не мога дакажа колко добър шофьор съм,като повечето жени и аз имам проблем с паркирането(аз май не се сещам за нито една жена която да пракира перфектно,да не се обиждат дамите моля)
      Подържам тезата, че жените са по нескопосани шофьорки от мъжете, но разбира се има изключения и аз съм убедена,че колежките от форума са точно такива
      А установих и нещо друго
      Жената се справя много по-добре като шофьор в случаите , когато сама си е купила колата и сама си я подържа.Не мога да си представя,че ще улучвам огради, ще се блъскам в коли и в кви ли не обекти , при положение,че после трябва да си поемам всичко от моя джоб и естествено ,че ще внимавам 100 % пъти повече-излишни пари за глупости нямам.
      А съм забелязала ,че много от жените карат коли, които са им купени от мъжете например(не че има нещо лошо в това ),но те не могат да оценят колата по този начин ,ако не са си я изстрадали, а им е дадена наготово.И затова карат като насън-джаскат се без да им пука, защото знаят, че квото ида стане -има кой да им оправя бакиите.Не казвам ,че това е на 100% така,но това са наблюденията ми върху масата жени.
      Извода ми като цяло за жените шофьорки е ,че по-голяма част от тях са пълен леш, но по-малката част които се справят добре, се справят наистина много дорбе, дори много по-добре от мъжете
      Много си права мацко......спомниам си в техникума имаше едно гадже дето скри топката на всички така наречени драйвери
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

има жени които карат много по добре от повечето мъже но цифрата са зле тоест невнимателни и разсеяни и имат по бавни реакции това е лично мнение да не се засегне някой
        Alfa Romeo 147 "Selespeed"
        sigpic

Comment

Има добри шофьори и от двата пола както и лоши. Но процентно лошите жени шофьори са повече, а добрите са доказателство на правилото Аз лично познавам много добри жени шофери ама за валост се броят на пръстите на едната ръка
          sigpic
          Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
          BMW 316 Compact '95

Comment

Ето какво мислят италианците по въпроса!
            https://www.bulpress.net/news/article/14312

Comment

А защо няма ФОРМУЛА 1 за жени?
              http://www.novinar.net/?act=news&act...r=MTUxMDs1NA==
              Last edited by mihaeles; d.m.y г., 10:34.
              Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                Ето какво мислят италианците по въпроса!
                https://www.bulpress.net/news/article/14312
                Хи-хи-хи ,Боби откъде го изкопа това
                Жената-шофьор трябва постоянно да мисли за това как изглежда, да си оправя грима и прическата, да кокетничи с останалите участници в движението и с полицаите.
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Днес в Младостна бул. Малинов малко преди кръстовището на Макдоналдс една кака с Лендкруизър беше забрала една Шкода Октавия. В резултат разстоянието от Верона до въпросното кръстовище се взимаше за 20 минути (за непознаващите района - то е около 700-800 метра).
                  Не е ли по-добре вместо да забраняват на младите шофьори да карат мощни коли, да забранят нажените да карат коли с по-големи от определени габарити?
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Разбирам,че си афектиран ,но не си прав В такава ситуация би могъл да изпадне всеки .
                    п.п.
                    А не е ли по-добре
                    на хората от малките градове да се забрани да карат в големите,а?
                    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                      Разбирам,че си афектиран ,но не си прав В такава ситуация би могъл да изпадне всеки .
                      п.п.
                      А не е ли по-добре
                      Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

Хи-хи-хи ,Боби откъде го изкопа това

...нета е необятен...като жена

Comment

п.п.
                          А не е ли по-добре
                          ясно, че не съм прав, тва беше бъзик. Ама много ми се ходеше по работа и не ми се търсеха подходящите емотиконки.
                          А че съм афектира, афектиран съм, ма тва щото цяла седмица ходя с рейс на работа!
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Хи-хи-хи и аз се закачам само
                            п.п.
                            а шАфьорката на рейса да не е жена ?

Comment

Мне, не беше - затва все пак стигнах до работа!

Comment

истината е, че голяма част от жените ги е шубе като седнат зад волана и са притеснени. В шофирането, както и във всичко друго, когато си притеснен и мислиш само как да не направиш грешка, последствията винаги са едни и същи - правиш грешка. А това е и една от основните причини жени да не правят тежки катастрофи, макар че аз се сещам за една в перник дето затри децата на хората, прелитайки мъртво пияна с мерца си в отсрещното, возейки собствените си деца. така че тия глупости колко отговорни били жените...просто повечето ги е страх да вдигнат повече от 80км/ч (не че тва е лошо)
                                (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Working...
                                X