аз съм за алфа с задно задвижване определено ми липсва жулиетата бог да я прости на мене ми е по лесно да овладея колата когато предницата и тръгне на някъде с задно отколкото с предно ама на мене,всеки по различен начин го усеща
Известие
Collapse
No announcement yet.
За и против задното предаване
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеОпределено не си прав, двете коли от горното видео са над 200 коня и са с предно.няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Ако имаше 156-ци с предно и със задно, тия с предно ич нямаше да ги погледна даже......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Аз съм твърдо ЗА задното, ако си говорим за спорт и съответно за Алфа Ромео, защото в миналото това е било синоним на спортна кола.
ПС: Нека дойде момента кога Алфа пак започнат да правят такива коли http://vbox7.com/play:747327aa1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеи това е. Тези двете. РС-а има някакъв извънземен диференциал който му позволява да стои на пътя, а Мегана съм го карал и си има недозавиване сериозно. При мен в момента в който влезна в бууст в завой и предницата отива на майната си. Просто за да караш спортни или на писта толкова мощна кола с предно ти трябва страховито окачване, много добри гуми и страхотни умения.Целта оправдава средствата - малко пари и много мощност, ще се жертвам да карам 300 коня Алфа с такова предно
Arena Coast Customs
Comment
-
Не трябва ли Алфа първо да направят спортна кола,че после да мислят за задно.
Други марки имат задно но имат 300/400/500 и тн. к.с.
Ние с тези малолитражки 100/150 к.с. каквото и задвижване да ни сложат все си е тая !
А на който му трябва булид си го прави както му оттърва 1х1 2х2 4х4 и тн. и бегом на пистата.
Поздрави
И както каза колежката :някои го обичат от пред други отзат,ама някои нямат възможност за ни едно от двете.Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениепичове, някой от вас качва ли се е на мощна кола с предно? Имате ли представа, че на кола с над 200 коня и предно взимането на завой маааалко по-бързичко е много спорен момент? а аз съм с шпер....
не се изказвайте неподготвени. Мощна и бърза кола с предно е грешно инженерно решение.(точка)Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Има и писти.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеЧе, коя от колите в подписа ти е над 200 коня?!? Кола с пършив мотор 1,4 MPI вдига 160 км. в час, да не живееш в Германия и да няма отраничения по "магистралите" ни, че искаш да караш с 250 км/чGran Turismo Veloce-то май имало жокери под капака, т.е. наистина е Veloce
Пък то в подписа си пише, с къв мотор е, очевидно е че е с петица с турбо
Освен това наистина има и писти.
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение...айде сега ми дайте аргумент против това ?
Ама има аргумент да не се произвеждат такива коли под път и на път - такива като тебе са много малко и половината от тях вече са клиенти на БВМ, а другата половина нямат да са навити да кихнат мангизите за тая кола, пък автомобилните компании май не искат да се чудят къде да си ги пъхат после тия колиAlfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеи това е. Тези двете. РС-а има някакъв извънземен диференциал който му позволява да стои на пътя, а Мегана съм го карал и си има недозавиване сериозно. При мен в момента в който влезна в бууст в завой и предницата отива на майната си. Просто за да караш спортни или на писта толкова мощна кола с предно ти трябва страховито окачване, много добри гуми и страхотни умения.Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеЧе, коя от колите в подписа ти е над 200 коня?!? Кола с пършив мотор 1,4 MPI вдига 160 км. в час, да не живееш в Германия и да няма отраничения по "магистралите" ни, че искаш да караш с 250 км/ч. http://www.alfaromeo-bg.com/forum/sh...ad.php?t=40607
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеискам пък колата ми да може да вдига 300 и да я карам с вратите напред в завой когато поискам
боли ме куро, че няма никога да ги вдигна тея километри
така искам, аз давам парите
айде сега ми дайте аргумент против това ?Алфа Ромео не е състезателен автомобил, готиният дизайн явно създава грешно впечатление у някои клиенти
---------- Post added at 09:23 ---------- Previous post was at 09:19 ----------
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеКак коя, ето я 200+ коньовата пуйка с предно, друго си е ако беше със задно. http://www.alfaromeo-bg.com/forum/sh...ad.php?t=40607
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Колегите със 159 2.4 не реват,защото са 2 тонаЕла да ти покажа,какво значи недозавиване при наличието на диф.Аха,да са малко по-стари гумите и си загубил каузата "завой".
Напълно подкрепям Стоян Георгиев и Баунсър
А и може да поспорим дали алфа не е състезателен автомобил.Специално 156-цата е печелила,не 1 и 2 състезания,в не 1 и 2 поредни годиниMercedes ML 63 AMG 07'
159 TI 2.4JTDm SW 09'
156 2.0 20V Turbo
VW Phaeton 3.0 TDI 09'
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщениеКолегите със 159 2.4 не реват,защото са 2 тонаЕла да ти покажа,какво значи недозавиване при наличието на диф.Аха,да са малко по-стари гумите и си загубил каузата "завой".
Напълно подкрепям Стоян Георгиев и Баунсър
А и може да поспорим дали алфа не е състезателен автомобил.Специално 156-цата е печелила,не 1 и 2 състезания,в не 1 и 2 поредни годиниGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
Comment