Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневерявали ли сте?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
    ...
    За някой жени Адаш само за някой жени...
    То верно, че обичат с ушите си, ама не им подценявай хормоните
    Пък и ако искаш да се задълбочаваме в темата... мен ако питаш жената избира мъжа... не обратното. Тя ако не ти даде знак, к'вито и топове и тестостерони да вдигаш... си оставаш на сухи тренировки
    Пък ся жената какви критерии ползвала като те избира една трета тема.
    Аре и четвърто, историята знае мноо случаи в които една жена си има мъж да и носи месо да си храни децата които може да не са само от него(това метафора), втори мъж да и гаси хормоналните пожари, трети да и носи мед за следобедният чай и т.н.
    ...
    Както казва една приятелка: "Жените като видят някой мъж, още при първата им среща, решават дали искат да са приятели или любовници и после ако ще и челна стойка да направи, не можеш да им промениш решението". Разбира се това се отнася за "жените", а не за "кифлите", които те виждат като ходещи банкноти или нови дънки, или кожено яке, или нова кола, или апартамент и т.н. В първия момент може да решат, че нямаш финансови възможности и сте приятели, но ако видят, че имаш кеш - вече те виждат като спонсор. Наскоро го усетих това (а нямам кой знае какви възможности) - позната на гаджето на един приятел ми хареса и реших да видя какво ще стане... първо ме отсвири, но после като разбрала, че живея в собствен апартамент нещата се промениха.

Относно любовта и хормоните - според мен любовта (влюбването) са хормоните, а обичта идва след тях (евентуално).

А по темата - платонически не съм изневерявал на никоя, но на по-друго ниво на всички след като си взех алфата. Просто според мен когато си с някоя/някой той е най-големия ти приоритет.

П.П. Малее май се поолях
    sigpic
    Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
    BMW 316 Compact '95

Comment

Хах,каква група има във Фейсбук

Във Facebook трябва да има опция Обвързан/а с _________ , а изневерява с _
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Истинската любов не познава изневярата.
        Изневяеряваш ли любовта ти не е истинска- Изневеряващия обича само себе си.
        Last edited by dimo; d.m.y г., 11:15.
        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
          Странно, дали някой смята, че в общо приетият смисъл на думата изневяра, то той е постъпил така, но дълбоко в себе си знае, че освен условието за моногамия наложено от религията и културната ни обремененост, на нищо друго не е изменил???
          Ами тая културна обремененост, както я наричаш я има навсякъде по света, общо взето и е присъща за човека от самото му съществуване.Безраборното съешаване да го наречем е характерно за животните, /не всички/.Даже и в общества където мъжът е можел и може да има повече от 1 жена не е прието да ходи насам натам, извън семейния си кръг.
          В крайна сметка разбира се, че всеки си решава сам, но това не определя факта че в крайна сметка изневерява на някой.Като изневерява, няма защо да се обвързва с някой или предварително да си казваа, че е такъв.
          Та аз си мисля, че тоя който изневерява в повечето случаи много добре го осъзнава вътре в себе си.

Съгласен съм и с твърдението на Димо:
          Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
          Истинската любов не познава изневярата.
          Изневяеряваш ли любовта ти не е истинска- Изневеряващия обича само себе си.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
            но после като разбрала, че живея в собствен апартамент нещата се промениха.
            Собствен апартамент!!!!!!
            Софийско жителство.....!!!!!
            Дами - вижте каква апетитна хапка се шири тука......
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
              Собствен апартамент!!!!!!
              Софийско жителство.....!!!!!
              Дами - вижте каква апетитна хапка се шири тука......
              *Кола има очевидно,сега остава да кеже, че притежава и лаптоп...идеалната половинка за всяка жена от провинцията.

*лек автомобил, не безалкохоната напитка

Това последното е уточнение за Вики
              Range Rover Vogue 4.4
              Rexton 270 cdi
              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Изневеряващия обича само себе си.
                Да помислим и върху това : ти казваш,че този който изневерява е егоист
                Т.е .казваш,че мисли за себе си,а не за теб -нали така?Е,кой е егоистът тогава?
                Иначе ,да -любовта...само тя има смисъл
                (което ми напомни,че се каня в темата за приказките са сложа нещо ,което много ми хареса )

п.п.
                Насе,
                аз си търся такъв,който има совалка с ремарке
                Last edited by viki; d.m.y г., 13:22.
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                  Насе,
                  За да ти докара астероидите ли
                  Range Rover Vogue 4.4
                  Rexton 270 cdi
                  Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                  Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                    Да помислим и върху това : ти казваш,че този който изневерява е егоист
                    Т.е .казваш,че мисли за себе си,а не за теб -нали така?Е,кой е егоистът тогава?
                    Иначе ,да -любовта...само тя има смисъл
                    (което ми напомни,че се каня в темата за приказките са сложа нещо ,което много ми хареса )

п.п.
                    Насе,
                    ...обича само себе си и е с някой заради себе си само просто защото така му е удобно, а не защото обича. Влюбеният не изпитва нужда от изневяра -ако изпитва значи любовта му е угаснала или никога не е горяла ...
                    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Значи пак се връщаме към това,че егото е причина за всички беди
                      Силата на егоизма е силна,къде
                      заради нестабилната природа на ума,къде заради обичайните ни навици...
                      И все пак,трябва да се стремим ( постепенно )да намерим вътрешеното си равновесие, изградено върху основите на любовта
                      п.п.
                      Между влюбване и любов разликата е светлинни години...
                      Хайде аз спирам,че Блу ще ни напляска за отклонението от темата

Comment

...обича само себе си и е с някой заради себе си само просто защото така му е удобно, а не защото обича. Влюбеният не изпитва нужда от изневяра -ако изпитва значи любовта му е угаснала или никога не е горяла ...

А най-бързият начин да загубиш някого е да се опиташ да го вържеш на каишка, под предлог, че истинската любов не изпитва нужда от изневяра и по тази причина не изпитва ред други нужди: от общуване, комуникация и прочие (всякакви, каквито може и не може да ти хрумнат).

Човек може да бъде отговорен само за собствените си постъпки, действия и разбирания. В момента, в който се опита да моделира този до себе си по свой образ и подобие, вече го е загубил.
                        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                        My Red Love
                        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                          В момента, в който се опита да моделира този до себе си по свой образ и подобие, вече го е загубил.
                          Ааа мац,има хора ,които обичат да бъдат третирани като домашни любимци
                          абсурно е,но е факт

Comment

Абе тая анкета що не е поименна
                            хахахаха
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Изневярата е нещо относително според мен - да не се хващаме, че ще си развалим отношенията И естествено, че истинската обич е доста над изневярата - би трябвало да може да я преглътне. За съжаление повечето мъже не могат да го преодолеят лесно (его), а жените са доста по-толерантни
                              Arena Coast Customs

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                                А най-бързият начин да загубиш някого е да се опиташ да го вържеш на каишка, под предлог, че истинската любов не изпитва нужда от изневяра и по тази причина не изпитва ред други нужди: от общуване, комуникация и прочие (всякакви, каквито може и не може да ти хрумнат).

Човек може да бъде отговорен само за собствените си постъпки, действия и разбирания. В момента, в който се опита да моделира този до себе си по свой образ и подобие, вече го е загубил.
                                не го връзваш-обвързваш се ,и не го моделираш приемаш го така е в любовта
                                sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Working...
                                X