Мога да се снимам, аз твърдя - рокаджия и метъл съм, но надали ще разбере някой. Това с косите, мазнотиите и т.н. са отживелици, някои още живеят в тоя филм. Проблема е, че някои живеят във филма чалга и то 90%, както с манталитет, така и с показна простотия. А малките деца им подражават. Факт !
Известие
Collapse
No announcement yet.
Що съм длъжен.....
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеЯ да ви заям още малко знаете ли кой певец/ца или група е събирал най-много публика на Васил Левски?
Коментираше се също така, че манталитета на една нация се определя от мнозинството.
Е, изводите ще ги оставя на вас.
Накратко - чакайте нещо да се подобри в тази държава, докато мнозинството слуша Лепа Брена и друса кючеци по масата.
Няма да стане - ще си живеем в мизерията и циганията, ще караме по дупките, а идолите на младите ще са Азис и Кондьо. A дъщерите ви един ден на бала си ще ИЗГЛЕЖДАТ ТАКА. Да ви е честито!
Сигурно и за тези неща е виновна рок музиката.
A както обещах снощи, ето ЛИНК към темата за срещата.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеПо-горе някой спомена, че манталитета ни бил амнайсе години назад. Съгласен съм с това.
Коментираше се също така, че манталитета на една нация се определя от мнозинството.
Е, изводите ще ги оставя на вас.
Накратко - чакайте нещо да се подобри в тази държава, докато мнозинството слуша Лепа Брена и друса кючеци по масата.
Няма да стане - ще си живеем в мизерията и циганията, ще караме по дупките, а идолите на младите ще са Азис и Кондьо. A дъщерите ви един ден на бала си ще ИЗГЛЕЖДАТ ТАКА. Да ви е честито!
Сигурно и за тези неща е виновна рок музиката.
A както обещах снощи, ето ЛИНК към темата за срещата.
Азис и Кондьо са нещо много яко, и чалгарите въобще няма да разберат какво им казваш!
А мизерията и циганията са абсолютно належащи за изпъкване на собствените им персони.Last edited by bager; d.m.y г., 11:06.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеЯ да ви заям още малко знаете ли кой певец/ца или група е събирал най-много публика на Васил Левски?Гледам, че синята агитка във форума се е развихрила в подкрепа на циганската музика
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеПее Уепа Брена само на ГеренаГледам, че синята агитка във форума се е развихрила в подкрепа на циганската музика
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеПоредното помпане на пишкомера на чужд гръб... май ти е навикGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Хора свалете наочниците и спрете да помпите пишкомера на чужд гръб, не чалга субкултурата ни яде главата - тя е следствие.
Главата ни я яде главно мерака да изпъкнем не правейки нещо, а плюейки и омаловажавайки другите - което ни пречи отвсякъде да бъдем поне малко задружни когато ситуацията го изисква.
Нацията ни по ред причини е с далеч по-голям % смачкано самочувствие от колкото са % чалгари, метъли, рапъри и т.н. (да не почвам с футбола, че ще стане война) и вместо да гледаме да се извадим от блатото, ние гледаме да натикаме другия в него, че да напомпим пишкомера или да си направим душевната чекия - на Вуте да му е зле
А чалга има във всеки мейнстрийм ... има я и в рапа и в метъла и в денс и в поп музиката, тя си има и причини за съществуването и обяснения.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеГлавата ни я яде главно мерака да изпъкнем не правейки нещо, а плюейки и омаловажавайки другите.
ние гледаме да натикаме другия в него, че да напомпим пишкомера или да си направим душевната чекия - на Вуте да му е зле :SuicideGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение...
Обаче ми се струва, че както много други неща, при нас нещата са доста по-задълбочени и изкривени, за съжаление.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеПри все, че се майтапех с Чистача, за никакъв пишкомер не може да става дума, а просто за констатация на очевидни факти
---------- Post added at 11:18 ---------- Previous post was at 11:17 ----------
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеТака е, прав си.
Обаче ми се струва, че както много други неща, при нас нещата са доста по-задълбочени и изкривени, за съжаление.Welcome to the real world
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеИ сега трябва ли да ти поискам 3 факта дето да оборят тезата ми от по-горе и да гледам сеир?
п.п. Интересно би било да се направи една такава кръстосана анкета, на база музикални и клубни пристрастия и ще си получиш фактите в най-чист видGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеПри все, че явно има изключения като теб например, фактите са безпощадно много в полза на припокриването между синият спектър на спортните предпочитания и въпросната субкултура. Просто математика и статистика, която колеги като Чистача, Майнд Контрол и пр. потвърждават. Нали си Матричар, трябва да си наясно със синята матрица
п.п. Интересно би било да се направи една такава кръстосана анкета, на база музикални и клубни пристрастия и ще си получиш фактите в най-чист вид
Е, левскар съм по-скоро по навик вече - български футбол не гледам и не се интересувам от него сигурно вече 10 години, ама то това е защото и нашият "футбол" си е чалга в най-чист вид.
Също както и футболистите, чиито любими заведения всички знаем кои са, независимо от клубната им принадлежност.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеToва би било интересно, въпреки че аз изглежда също съм изключение, защото съм левскар.
Също както и футболистите, чиито любими заведения всички знаем кои са, независимо от клубната им принадлежност.Ако можеш пусни я ти, че аз съм истински компютърен гений и не мога да прикача анкета към тема, хахаха...
За пишман ритнитопковците е ясно, те са безмозъчни полуидиоти, които просто няма как да излязат от този стереотип на чалгата, курвите и АудитатаGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Днес вече пуснах една анкета, което ми беше приятно.
Такава за футбола и чалгата нямам желание да правя, все пак и моите нерви трябва да бъдат щадени.
Пък и от български футбол не се интересувам, както вече казах, а за чалгата е ясно какво ми е мнението.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеТова е доста смешно и безсмислено изказване, както и по-горните. Друго мнение имах за теб, колега ...
със същата сила мога да защитавам метал в чалга форум, ако там обиждат музиката и хората
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеКато заговорихме за масовост и гледаемост на концерти - да ви запитам дали знаете в колко страни едновременно се предаваше концерта на Металика, който се състоя в София съвсем наскоро ?
И да ми посочите съответно подобно поне постижение на някоя мила родна поп-фолк звИздЪЛошо ли е? Срамно ли е?
Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
Comment