If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Все тая от кое населено място е
Днес, по невнимание, отнех предимството на една кола, но навреме се усетих и набрах малко по-бързо, за да не попреча. Та днес аз си бях за освиркване
Защо вместо да се нервите и пишете във форума, не спрете на светофара до някой, който е направил нарушение и съвсем любезно му обясните, какво е направил и какво е трябвало да направи
Пробвал съм го и човекът ми благодари с усмивка, а и аз бях по-доволен, а и по спокоен
Правил съм го неведнъж, даже е имало случаи, когато се разбираме културно с по един поглед и жест. Обаче когато някой тръгне да ми влиза във вратите сватбарската, се отключват други процеси в мозъка
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Обръщението е и за варненци: в задръстване, не си мислете, като спрете в центъра на кръстовище по-бързо ще минете през светофара. Благодарение на такива "умници" никой не може да мине през кръстовището, да не говорим що майки, лели, стринки и баби се споменават
Приятно пребиваване в нашия град!
Ще дам всичко от себе си за да осъществя това, въпреки сгъстения график, и влудяващото желание на жената да си кисне телесата в солена вода с последващо просване на припек за загарящо изсъхване, отнемащи много от времето ми за лично забавление и отмора......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Е пак може да се добереш до заветната бира и да си в периметър от 50 м от нея .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Е пак може да се добереш до заветната бира и да си в периметър от 50 м от нея .
А,моля те !
В Аспарухово не го засилвай човек това лято.Ад е
mitenceto89
Защо вместо да се нервите и пишете във форума, не спрете на светофара до някой, който е направил нарушение и съвсем любезно му обясните, какво е направил и какво е трябвало да направ
Онзи ден,всички ми правеха път ,раздавах въздушни целувки....докато един не реши да ме гони,за да иска истинскаА,благодаря ...ще си киселея да ми е мирна главата
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
...и ако не се обадиш, ще ти пратя мутри да ти напукат и 4-те гуми на икономичния дизел
въх сакън...че после Стефчу шъ си счупи да зърка по тилифона
п.с. таз година съм пас с морето по Варнаще си отдъхнете от шопи)Досаждаме на чужденците и ги учиме на шопски мурафети в уличното движение с рентакарски коли:РР
Comment