If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
а аз от както я прочетох темата в тунинг форума се замислих,дали керс е приложима в обикновенна кола ползвайки акумулатора и алтернатора(с промени)или с още един управляван от процесор.това сериозно,без да се бъзикам
alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacementMOMO GT2 WHEELSOMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL
Аммммммммммм,вече немога да се сдържам.Хем се за ливам от смях,хем съм изумен.Уж хората каращи Алфа Ромео са интелигентни,а тук гледам доста народ ме разочароваят.Ще Ви го кажа направо с риск да ме накажат за викане НЯМА КАК КОНДЕНЗАТОР ОТ 2200 МИКРОФАРАДА ДА ВИ СВАЛИ РАЗХОДА С 10-30%,а камоли и да ви качи мощността.
......
Е как пък да няма как?
Значи може пернишки Гоуф с няколко лепенки, затъмнени стъкла, джантета и борче-ароматизатор да стане от 63 на 163 коня, а с този инжектомастурбатопляктор за цели лев и пейсе да не може , аааама ха!
Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp
Значи може пернишки Гоуф с няколко лепенки, затъмнени стъкла, джантета и борче-ароматизатор да стане от 63 на 163 коня, а с този инжектомастурбатопляктор за цели лев и пейсе да не може , аааама ха!
След дълги размисли тази нощ стигнах до устройството на това ултрамодерно,свръхтехнологично чудо Нео Сокет.Значи кондензатора е само за прикритие,а вътре в него се намира засекретена технология за производство на наноботи чрез нанотехнологии.
пс.Нищо несъм пил,още е обет.
---------- Post added at 13:58 ---------- Previous post was at 13:53 ----------
пъни си го у гъзо тогава - земеш да ядеш по - малко
Ей човек разсипа ме от смях днеска
Смейш са ти, ма не е смешно! По цел ден муам, па съм 60 кила с дрехите! Само излишен разход! Ако някой, дето я продава тая джиджавка, пробва дали става за тая работа (за в гъзъ имам предвид) ше си купя две!
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
....дали става за тая работа (за в гъзъ имам предвид) ше си купя две!
Еееее - с тва пък напълно ме разби, и без туй от седмица не спя и аз, щот`със сигурност тук има конспирация - я ЦРУ, я МИ5, МОСАД или КГБ
А тва с двете в гъза как да го разбираме - имаш два или просто ти трябва за голям?
Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp
Бе за да яде по един вол на ден и да не наддава .. явно е с два
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Ако някой, дето я продава тая джиджавка, пробва дали става за тая работа (за в гъзъ имам предвид) ше си купя две!
Бе ти убаво ша го ползуваш за отзади,ма от каде ша земеш захранване за него.Та в тоя ред на мисли имаш два варианта:
вариант 1 генератор
вариант 2 динамо
Първият е по-труден защото ще трябва да ползваш външен източник на захранване и той отпада.Та втория вариант е по-удачен.Оста на динамото я имаш,само ще трябва да навиеш малко проводник на нея(него).На ръцете слагаш по един магнит и започваш с движенията.И помни че трябва да бъдат и леко въртеливи,за да се получи по-добро електромагнитно поле.Така ще имаш необходимия ток и за двате..
пс.Всичките глупости които написах са в кръга на шегата.
Last edited by nikotm; d.m.y г., 14:05.
Основание: ()
Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
Comment