Известие

Collapse
No announcement yet.

Нео Сокет ?!?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Zarini Покажи съобщение
    Споко, всички имаме чувство за хумор и го разбираме - тя цялата тема е един голям майтап
    Който му е време да си ходи в коша
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
      Дай още малко време,че съм обещал пържоли.
      Alfa Mito 1.4
      156 2.0 155 ex
      156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Първоначално публикувано от nikotm Покажи съобщение
        Дай още малко време,че съм обещал пържоли.
        Само ако обещаеш и бира с тях .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Само ако обещаеш и бира с тях .
          Е как без бира и вино,те направо ша кълнат.
          Alfa Mito 1.4
          156 2.0 155 ex

Comment

Еееее ти пък,не с рогите де - нека се посмеем още малко, пък ако се появи и някой изръсил се 40-50 кинта, ще бъде Върха на сладоледа
            Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
            Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp

Comment

Първоначално публикувано от nikotm Покажи съобщение
              Бе ти убаво ша го ползуваш за отзади,ма от каде ша земеш захранване за него.Та в тоя ред на мисли имаш два варианта:

вариант 1 генератор
              вариант 2 динамо

Първият е по-труден защото ще трябва да ползваш външен източник на захранване и той отпада.Та втория вариант е по-удачен.Оста на динамото я имаш,само ще трябва да навиеш малко проводник на нея(него).На ръцете слагаш по един магнит и започваш с движенията.И помни че трябва да бъдат и леко въртеливи,за да се получи по-добро електромагнитно поле.Така ще имаш необходимия ток и за двате..

пс.Всичките глупости които написах са в кръга на шегата.
              Ее, добре че уточни, че е шега. Щото аз вече бях почнал да навивам проводника на оста!
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

върху феритена сърцевина Ф8 за по- добър магнитен поток -остава само на тая намотка да и се върже КАСТИФОНЯ в 2-та края на + и- и става самоибачка без педали - на ток по такта на музиката
                alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Май повечето са вегетарианци в тоя форум.Ай че две кила мръвка до дет я изям са разкарах,иначе трябваше да я фърля.До де никой не пусне доказателства нема да зимам,за да не се прокарам пак.Ша ма извините ма тряа си пия смектата.
                  Alfa Mito 1.4
                  156 2.0 155 ex

Comment

сдобих се с тая гад и за експеримента ще пиша има ли някакво усещане! После мисля да го разглобя да видим какво има отдолу!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Сакън, недей го разглабя -ще ти отпадне гаранцията.
                      Дай да направим теста викам аз.
                      Палим бангията и на място 5 минути при напълно загрял мотор - със и без.
                      Ако има разлика - отиваме на Ботвеградско, цепим круиза на 55 км и 2- пъти минаваме една и съща отсечка на круиз.
                      Всичко се логв в реално време, после логчетата ще ги гледаме с ексела.
                      Напълно съм сериозен, горивото за тестовете аз си го поемам
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                        Сакън, недей го разглабя -ще ти отпадне гаранцията.
                        Дай да направим теста викам аз.
                        Палим бангията и на място 5 минути при напълно загрял мотор - със и без.
                        Ако има разлика - отиваме на Ботвеградско, цепим круиза на 55 км и 2- пъти минаваме една и съща отсечка на круиз.
                        Всичко се логв в реално време, после логчетата ще ги гледаме с ексела.
                        Напълно съм сериозен, горивото за тестовете аз си го поемам
                        съгласен съм! Може да го тестваме ама мисля че не си струва! Тъкмо го разглобих, че ме сърбеше!

Ето какво има вътре :

Мисля че това изчерпва темата, колеги! Според мен няма нужда от тестове!
                        Единствено може да има подобрение на баса в багажника (ако е до 50W)

Даването на газ, води до пристрастяване!
                        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Eee този е някакъв истински направо.
                          Даже не са спестили от бушон и пружинка

Викаш след като изгасиш двгателя диода свети 3-4 минути.
                          Кондензатора е яката работа.....

п.с Баса до 50 или до 5 Вата ?
                          Last edited by pr_00f; d.m.y г., 15:36.
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                            Eee този е някакъв истински направо.
                            Даже не са спестили от бушон и пружинка

Викаш след като изгасиш двгателя диода свети 3-4 минути.
                            Кондензатора е яката работа.....

п.с Баса до 50 или до 5 Вата ?
                            Като прочетох за пробата и направо хукнах за мръвки,а то кво стана пак ша тряа са дриска че толкоз не мога да изям.
                            Attached Files
                            Alfa Mito 1.4
                            156 2.0 155 ex

Comment

• Бе не си казал . Може и да не стигнат

Comment

• Заебииииии
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X