Известие

Collapse
No announcement yet.

Протест срещу цените на горивата!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
    Идвам и аз на протеста. Хубаво ще е да се обособим нашите хора.
    Еми аз предлагам, да се съберем в долната част на паркинга, където обикновено са сбирките на Арена
    Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Идвам и аз на протеста

Comment

• Първоначално публикувано от totoza Покажи съобщение
        аз ще съм там !!!!София 2 - запад - 18:00 - Сборен пункт: Паркингът на Кино Арена Запад
        последно,ама наистина последно някой да каже със сигурност на 100 % в колко часа ще е протеста,защото един говори за 18.00 друг говори за 13.00 часа. Айде да се разберем най-накрая щото тва ми намирисва на "контра разузнаване" ..... някой май се опитва да всее смут и объркване.....

Alfa Romeo 164 TD 2.5 super '98

Comment

• Новото е 13:00
          Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
          Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
          BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
            Еми аз предлагам, да се съберем в долната част на паркинга, където обикновено са сбирките на Арена
            Еми, щом си казал

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
            Новото е 13:00
            Това за сборния пункт или за бензиностанцията?
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
              Еми, щом си казал

Това за сборния пункт или за бензиностанцията?
              Ами доколкото знам за сборния пункт
              Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
              Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
              BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                Ами доколкото знам за сборния пункт
                Хммм, току що отворих официалната страница на протеста и там също има припокриване на часовете. Ето както пише:

СОФИЯ - 13 март 2011 г среща на Бензиностанция OMV на бул. Г.М.Димитров - кръстовището с бул.Кл. Охридски в 13:00 ч

СОФИЯ 2 - ЗАПАД - 13 март 2011 Среща в 13:00 на Паркинга на Кино Арена Запад

Преди малко им писах. Ако ми отговорят ше напиша какво става. Междувременно ако някой има сигурна информация нека я сподели!

Comment

• http://spisanie.mobile.bg/avtomobili...ga-i-kyde.html Ето за всички градове ...
                  Ние на кое от двете места ще се събираме ... Арената?
                  Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                  Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Aз на Арената ще ходя!
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                      Aз на Арената ще ходя!
                      Еми май почти всички Алфисти, който ще бъдем на протеста ще се съберем там.

Бат Вас тогава го дават да е топло искам да пристигнеш с бързото ГТВ
                      Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщение
                        http://spisanie.mobile.bg/avtomobili...ga-i-kyde.html Ето за всички градове ...
                        Ние на кое от двете места ще се събираме ... Арената?
                        Значи към 12:00 на Арена Запад. Чакаме до към 12:30-40, за да се съберем и потегляме.

Comment

Значи към 12:00 на Арена Запад. Чакаме до към 12:30-40, за да се съберем и потегляме.
                          Сигурно и аз ще дойда.
                          Идеята обаче да блокираме бензиностанция и да побъркаме служителите там, които с инищо не са виновни не ми се струва добра идея.
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6
                          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                            Сигурно и аз ще дойда.
                            Идеята обаче да блокираме бензиностанция и да побъркаме служителите там, които с инищо не са виновни не ми се струва добра идея.
                            Тогава ела просто да пийнем кафенце/количка/водичка. И на мен ми е кофти, че трябва тези хора първи да поемат удара, но знаеш, че ония отгоре винаги ще сложат поне един бушон пред себе си.
                            А пък ако ви е мерак може цялата колона да се движим бавничко в името на ниския разход.
                            Btw някой ще си разпечатва ли от онези картинки да си сложи в колата или...?

Comment

• protest

Мисля че мирният протест е една голяма тъпня!Би трябвало да се блокират подходите към нефтохим Бургас и да не се пускат нито да влизат нито да излизат от там цистерни!Назапад хората воини водят заради 10 цента ние тука ще протестираме мирно!!!1
                              Алфа Ромео 156 1,9 JTD Sportwagon
                              2001год 115кс + ремап

Comment

" СОФИЯ 2 - в 13:00 часа на паркинга на кино "Арена Запад". " Защо толко рано да се събираме след като официалния час е 13:00

Comment

Working...
                                X