Известие

Collapse
No announcement yet.

Протест срещу цените на горивата!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    Докато протестите не придобият "гръцки" привкус, малко неща биха се променили.......
    Има нещо такова...
    Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• При нас пък чичковците в зелени жилетки събраха от някои момчета документите им и естествено бях порядъчно освиркани иначе и тук беше добре другата седмица пак!!!

Attached Files
      Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

• Ми кво пречи другия път да се спънат магистралите и главните проходи и да видим кво ше се получи...
        Наистина доста добре се получи днес.БРАВО!!!
        sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
        Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• Мисля,че като за "Начало" беше много добре. Предполагам,че ако ще се събираме отново на протест ще се включат още хора.

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
            [IMG]file:///C:/Users/Acer/Desktop/im534256g03.jpg[/IMG]

Uploaded with ImageShack.us
            Единият със сигурност го знаете, а този със самодоволната мутра до него е Вальо Златев, един мноооого богат човек.....Та какво казвате за цените на горивата?
            http://www.tvevropa.com/bg/news/analysis/view/48258

Alfa Romeo 164 TD 2.5 super '98

Comment

• Момци,какво още трябва да се случи за да имаме повод да ги изтребим въпросните мутри сигурно А-95 да стане 5лв. ама пак не е сигурно ,че ще скочим.
              Ще кажа нещо мноо банално ,но май си заслужаваме всичко ,което ни се случва.
              Дано не съм прав'
              33 1.7 8v 4x4 92г.-ex , 155 2.0тс 8v-ex
              166 2.4 jtd 150 03г.

Comment

• Колеги, не мога да изразя радостта си, че видях толкова много алфи на протеста днес!!!!!! Бяхме най-многобройната група след BMW форума!!! Ще изредя една малка част от колегите които видях: detelazurno, Bonev, D-I-V-A-K-A, Pastora, acko88, Tedo, едно много готино сребристо GTV, 2 лачени 166-ци, новия ни колега aRm и още и още!! За съжаление не бях с моята кола, и не можах да карам с вас! Мисля, че протеста придоби много добри мащаби и всички миши усти бяха затворени!!!!! Сега вече няма да четем мнение от рода на "ама то никой няма да излезееее..." или "няма да се събереме, седете си вкъщи" и т.н. Благодаря на всички включили се в протеста, и нека и за напред не си затваряме очите пред своеволията на управляващите!
                Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                  Колеги, не мога да изразя радостта си, че видях толкова много алфи на протеста днес!!!!!! Бяхме най-многобройната група след BMW форума!!! Ще изредя една малка част от колегите които видях: detelazurno, Bonev, D-I-V-A-K-A, Pastora, acko88, Tedo, едно много готино сребристо GTV, 2 лачени 166-ци, новия ни колега aRm и още и още!! За съжаление не бях с моята кола, и не можах да карам с вас! Мисля, че протеста придоби много добри мащаби и всички миши усти бяха затворени!!!!! Сега вече няма да четем мнение от рода на "ама то никой няма да излезееее..." или "няма да се събереме, седете си вкъщи" и т.н. Благодаря на всички включили се в протеста, и нека и за напред не си затваряме очите пред своеволията на управляващите!
                  Сивото GTV е на Batvas Ако днескашният протест няма ефект, то другата неделя пак съм на линия
                  Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                    Сивото GTV е на Batvas Ако днескашният протест няма ефект, то другата неделя пак съм на линия
                    Много красиво GTV-то А твоята доста гласовита е станала
                    Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                    Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                    BMW 328i

Comment

• Най ефективният протест, е като се блокира целия центъра на София, безсрочно, или поне редовно.Властта най се плаши от това.Навремето, участвах във всички такива промени. "Свалил съм лично", като участник, и чл. I на комунистическата конституция и П.Младенов, и Луканов и Жан Виденов, това бе "моята борба"-разбира се, никога неприключила.
                      Излезат ли 50 хиляди души поне, редовно, се постигат всякакви интереси /в реални граници разбира се/ .Наистина, беше друго време-но това е едно от средствата.Мирният простест е голяма сила.Това трябва да се осъзнае.И да се устоява.
                      Last edited by fred; d.m.y г., 21:30.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

• Вижте какво е било на Орлов мост. Там го пропуснахме. - http://vbox7.com/play:edee02bb
                        sigpic
                        Subaru Legacy 3.0 H6
                        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                        0888 511 533 - Бонев

Comment

• Ако няма резултат, другата неделя и ние сме там, за жалост няма да сме толкова гласовити като днес!

П.П. Имам сниман клип, ама незнам как да го кача.
                          ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

• Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
                            Ако няма резултат, другата неделя и ние сме там, за жалост няма да сме толкова гласовити като днес!

П.П. Имам сниман клип, ама незнам как да го кача.
                            Качи го в ютъб или вбокса и после дай линк
                            Last edited by Pastora; d.m.y г., 21:52.
                            Arena Coast Customs

Comment

• да пак ще сме там.добър протест се получи ,..........защото беше спонтанен и за щастие нямаше политически привкус/горчив може би/.
                              но хайде да се опитаме да си отговорим всички кой за себе си кой пред форума-за какво протестирахме?
                              лично аз изразявам недоволство не от цената на горивата или скъпотията а защото няма условия за нормална работа с нормална заплата .не мисля че европееца работи повече или по качественно от мен.протеста ми е срещу правителствата като цяло стига преходи стига щуротии не искам да съм добре след 20 или 30 години искам сега да работя и живея нормално.сега на момента не .......когато иншаллах.писна ми от алабалистика писна ми да ми мият очите писна ми от изкупителни жертви и изказвания те са виновни ама като дойдеме ние..........искам конкретни мерки в обозримо бъдеще.това е моя личен протест
                              а какъв беше вашият.
                              поздрави
                              Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                              156 1,8ТS-99 ......
                              EX
                              159 1,9 JTD-08

Comment

• Другата неделя пак ако трябва!
                                Alfa Romeo 156 2.5 v6 - http://www.youtube.com/watch?v=nHSAAZqTID4

Alfa Romeo 2.0 - 2.5 - http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Working...
                                X