Известие

Collapse
No announcement yet.

мисля си за космоса....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Извънземни колкото щеш, всеки ден ги виждам . .
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Eдно време океанът е бил загадката за хората, непознат и неразкрит.Космосът е своебразен окен, безкраен.
      Откъде е дошъл живота и какъв никой от нас не знае в пълност.А че не може да сме сами, като разум в една почти безкрайна вселена с милиарди звезди е ясно.
      Ама и за чий ни е тоя разум пък? Може да е зъл, може да няма нищо общо с човешките разбирания, а може и да има и съответно пак да е неразбираем за нас-тоест и да го има не значи, че ще дойде някакъв Голям брат да ни реши проблемите.
      Така или иначе, винаги човек ще гледа към звездтие и ще го влече безкрая, това е ясно, ще се открият по мощни и бързи космически кораби, човекът ще пътува, а пък един Господ знае какво ще излезе от всичко това...Все си мисля, че в крайна сметка човечеството ще оцелее и ще се разсели из космоса в бъдещето,
      Last edited by fred; d.m.y г., 08:19.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

..бе уж сме щели да ходим до луната без проблеми,само срещу скромна сума....че тука е пълно с извънземни е вярно...може и аз да съм от тях....може и да е заложено в нас,да не можем и да разберем,че не сме "тукашни"...знае ли човек...
        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
          ..да не се чувствам много луд,си рекох ,я да видя какво мислят другите....според мене не сме сами....а и постоянно ми се привижждат "кораби"........а и мечта си имам -да прекося стратосферата...
          според мен требва да намалиш пиенето
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

...не е братче от алкохола,и от цигарите не е....друго не употребявам,така че....всичко си е от моя телевизор....а пък най-тъпото е ,че всички извънземни ги правят грозни....е що????...уж ги няма,ама па са грозни
            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

...не е братче от алкохола,и от цигарите не е....друго не употребявам,така че....всичко си е от моя телевизор....а пък най-тъпото е ,че всички извънземни ги правят грозни....е що????...уж ги няма,ама па са грозни
              Лелее баце да вземете с момата да се замъкнете насам, малко моренце ще ти се отрази добре, 'ко знаеш как съм се зачервил около очите, два дни на Синеморец гледам извънземни само, ужас...
              Last edited by Доко; d.m.y г., 22:20.

Comment

Щото по принцип те са лошите, а ние сме УЖ добрите и мили същества....
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Извънземните ще дойдат да спасят Земята от хората
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Братлета, извинявайте, ама сте пълни тъпанари!
                    Адаша се опита да ви каже нещо и да помислиме малко, а вие го нахранихте! Искаше нещо да ни каже, ама нямахте търпение!
                    То и аз съм напреднал с мат*ряла, та така, че Наздраве!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

"...Известно е, че има безброй светове просто защото има безкрайно много пространство, в което те да съществуват. Не всеки от тях обаче е населен. Следователно трябва да има краен брой населени светове. Всяко крайно число, разделено на безкрайно дава резултат, толкова близък до нулата, че е без всякакво значение и поради това може да се каже, че средния брой на населението на всички планети във Вселената е практически равен на нула. От това следва, че броят на населението на цялата Вселена е също равен на нула и че хората, които е възможно да срещате от време на време, са просто плод на болното ви въображение..."
                      145, 1.6 boxer
                      156, 2.4 JTD - ex
                      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Бе не знам ама да си мислим че сме само ние е доста егоистично.
                        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от raiders
                          Един въпрос ме вълнува повече, кога ще се ходи на луната пак? Аз даже съм 50/50 дали са стъпвали даже там.
                          Те това е наистина интересно - щом веднъж са стъпили на луната, защо не стъпят пак?!?!?!
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                            Те това е наистина интересно - щом веднъж са стъпили на луната, защо не стъпят пак?!?!?!
                            Няма полза да се ходи пак на луната. От това пари не се изкарват. Прави се веднъж за слава и толкова.

Иначе да ни намерят извън земните или ние тях в безкрайната вселена е все едно да отидеш на плажа и да намериш точно определена песъчинка.

Аз вярвам, че не сме сами, но може примерно те да са по слабо развити или толкова развити, че дори да се срещнем с тях да не разберем. Според мен те са във вид на енергия, ако са достатъчно еволюирали.
                            Lexus IS200

Comment

Аз съм гледал доста филми по дискавъри, а и не само за лунните полети и имаше един английски журналист дето обори всички доказателства за американското присъствие на луната. Та не знам, май съм склонен да му вярвам на него отколкото на американците и все пак е истина, че луната не е "апетитна" дестинация на космическите програми. А това коя програма в какъв етап на развитие или дали изобщо има такова, нема никой да го оповести официално. Аз лично съм на мнение, че нещата не са в застой, щото реално погледнато от 30 години и повече нищо не се случва. Е изпратиха некакъв "картинг" на Марс да снима камъняците и кво ? Даже може и да не е пращан на Марс, а всичко да е една компютърна анимация .. аххаххаха. При всички положения съм сигурен, че частните компании ще постигнат повече в космическите програми. А и не вярвам много на факта, че бюджета на НАСА е орязан. За братушките некой чувал ли е нещо ?!
                              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Нищо за братушките,преди редовно казваха какво са изстреляли,сега нищо.Сега като пенсионираха совалките сигурно ще ходят до орбиталната станция само с руски кораби,американците май нямат алтернатива на совалките.
                                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                                X