Извънземни колкото щеш, всеки ден ги виждам . .
Известие
Collapse
No announcement yet.
мисля си за космоса....
Collapse
X
-
Eдно време океанът е бил загадката за хората, непознат и неразкрит.Космосът е своебразен окен, безкраен.
Откъде е дошъл живота и какъв никой от нас не знае в пълност.А че не може да сме сами, като разум в една почти безкрайна вселена с милиарди звезди е ясно.
Ама и за чий ни е тоя разум пък? Може да е зъл, може да няма нищо общо с човешките разбирания, а може и да има и съответно пак да е неразбираем за нас-тоест и да го има не значи, че ще дойде някакъв Голям брат да ни реши проблемите.
Така или иначе, винаги човек ще гледа към звездтие и ще го влече безкрая, това е ясно, ще се открият по мощни и бързи космически кораби, човекът ще пътува, а пък един Господ знае какво ще излезе от всичко това...Все си мисля, че в крайна сметка човечеството ще оцелее и ще се разсели из космоса в бъдещето,Last edited by fred; d.m.y г., 08:19.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
..бе уж сме щели да ходим до луната без проблеми,само срещу скромна сума....че тука е пълно с извънземни е вярно...може и аз да съм от тях....може и да е заложено в нас,да не можем и да разберем,че не сме "тукашни"...знае ли човек...156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение..да не се чувствам много луд,си рекох ,я да видя какво мислят другите....според мене не сме сами....а и постоянно ми се привижждат "кораби"........а и мечта си имам -да прекося стратосферата...Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
...не е братче от алкохола,и от цигарите не е....друго не употребявам,така че....всичко си е от моя телевизор....а пък най-тъпото е ,че всички извънземни ги правят грозни....е що????...уж ги няма,ама па са грозни156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение...не е братче от алкохола,и от цигарите не е....друго не употребявам,така че....всичко си е от моя телевизор....а пък най-тъпото е ,че всички извънземни ги правят грозни....е що????...уж ги няма,ама па са грозниLast edited by Доко; d.m.y г., 22:20.
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение...не е братче от алкохола,и от цигарите не е....друго не употребявам,така че....всичко си е от моя телевизор....а пък най-тъпото е ,че всички извънземни ги правят грозни....е що????...уж ги няма,ама па са грозниAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Братлета, извинявайте, ама сте пълни тъпанари!
Адаша се опита да ви каже нещо и да помислиме малко, а вие го нахранихте! Искаше нещо да ни каже, ама нямахте търпение!
То и аз съм напреднал с мат*ряла, та така, че Наздраве!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
"...Известно е, че има безброй светове просто защото има безкрайно много пространство, в което те да съществуват. Не всеки от тях обаче е населен. Следователно трябва да има краен брой населени светове. Всяко крайно число, разделено на безкрайно дава резултат, толкова близък до нулата, че е без всякакво значение и поради това може да се каже, че средния брой на населението на всички планети във Вселената е практически равен на нула. От това следва, че броят на населението на цялата Вселена е също равен на нула и че хората, които е възможно да срещате от време на време, са просто плод на болното ви въображение..."
145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Бе не знам ама да си мислим че сме само ние е доста егоистично.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеТе това е наистина интересно - щом веднъж са стъпили на луната, защо не стъпят пак?!?!?!
Иначе да ни намерят извън земните или ние тях в безкрайната вселена е все едно да отидеш на плажа и да намериш точно определена песъчинка.
Аз вярвам, че не сме сами, но може примерно те да са по слабо развити или толкова развити, че дори да се срещнем с тях да не разберем. Според мен те са във вид на енергия, ако са достатъчно еволюирали.Lexus IS200
Comment
-
Аз съм гледал доста филми по дискавъри, а и не само за лунните полети и имаше един английски журналист дето обори всички доказателства за американското присъствие на луната. Та не знам, май съм склонен да му вярвам на него отколкото на американците и все пак е истина, че луната не е "апетитна" дестинация на космическите програми. А това коя програма в какъв етап на развитие или дали изобщо има такова, нема никой да го оповести официално. Аз лично съм на мнение, че нещата не са в застой, щото реално погледнато от 30 години и повече нищо не се случва. Е изпратиха некакъв "картинг" на Марс да снима камъняците и кво ? Даже може и да не е пращан на Марс, а всичко да е една компютърна анимация .. аххаххаха. При всички положения съм сигурен, че частните компании ще постигнат повече в космическите програми. А и не вярвам много на факта, че бюджета на НАСА е орязан. За братушките некой чувал ли е нещо ?!Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
Comment