If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само дето първо ще е премиер един мандат.
Аз още съм в шок от оная табела с извинението за състоянието на пътя, на "забравих-коя-улица" в София. А най-тъжното е че има хора дето ще се вържат и на такава евтина реклама.
Ква евтина реклама бе. Аз заради този вечно оправдаващ се олигофрен се наложи да си купя това, за да мога да карам в "столицата", на която тоз мухъл е кмет.
По отношение на материала (апропо, това за лошия човешки материал е лаф на ефрейтор шикелгрубер, с което е оправдавал всичките си зверства), останал в България ме възмути - вместо да сравнява Българите в Родината и тия в Чикаго - първо да види себе си - тъп, некомпетентен, с два пръста челце и три грама мозък, индивид, който най-обича да се бие в гърдите, когато някоя дреболия бъде свършена как да е, но когато се провали в нещо (какъвто е обичайния случай) все някой друг му е виновен... Ето - за тая година София има 1 000 000 000 бюджет - да видим великият Б.Б. каква ще я свърши с тия пари - ще стане ли градът по-чист, с по-добри улици, ще се запълнят ли дупките, за да може отново да караме леки коли в столицата на Република България, ще се пооправят ли поне малко проблемите с трафика, ще тръгне ли метрото до Младост (два километра ги строят 11-та година, все едно копаят с лъжици), ще има ли улично осветление... ако не видим всичко това или поне част - поне ще се забавляваме да слушаме Б.Б. как пак се оправдава че някой му бил виновен и му пречел... беше Станишев, сега пенсиите и кафявите, които фаворизира, после ще са сигурно извънземните...
Баси, тоя льольо с един град не може да се оправи, тръгнал да иска държавата...
Как да не е евтина реклама? Колко нагъл трябва да си за да сложиш табела "Тая улица е с дупки 'щото държавата не дава пари".
Много нагъл
Ма на някои гласоподаватели безпочвеният и безочлив ербаплък им опонира яко. За съжаление, подобни индивиди се намират дори в нашия, иначе скромен, форум.
Това, че все още има хора, които все още подкрепят Бат Рамбо, доказва, че е прав за човешкия материал.
Отвратителното в случая е, че така наречените други партии са приели вече, че той ще е следващият победител в изборите, и въртят опашки около него. Но това беше очаквано. Ще се не повторя, а поединайстя сигурно - в България политическа класа няма.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
... викате бат Бойко не става, а ша ма светнете ли кой е по-добър от него - украинското комсомолче, мадридския монарх или турския сокол... Или да върнем Стефчо Софиянски щото го изкараха чист от всякъде....
Въпроса е че и той не е по добър с нищо от тях, в крайна сметка все пак може би е по добре нещо да се промени, отколкото да седят и тая тройка,...
И какво стана накрая? Понеже няма "за"/кой да бъде?/, хващаме един избранник, а това по своята същност е "против" /всички други/.
Или кратко казано "Хвърли единия и удари с него другите"
Не човек а ламаринта, гневтото просъка агента фашист
тихо мъртвия казал
Ниц бе бате, комунист.
по един поет, който се самоуби и се отрече от света, за който беше писал
По отворателна гадост и назадничево общество от комунизма и фашзма няма.
За твое сведение иди да видиш в Техномаркет, как се грабят плазми, хладилници и прочее, а за пенсията и заплата се обърни към БКП, да ги питаш къде са парите, на тия дето местиха тухли от ляво надяско и обратно, за да имат работа и защо съветския гражданин отнова е начело на държвата, а не някой тракторист от Врачанско(
Единия ми дядо пък, завъришл Софийски университет взимаше 3000 лева преди 1944,друигия подобна сума, пак завършил Софийския взимаше другия, и двамата са раобтели в провинцията, а баща ми който е професор, взимашше в комунистическа Бг /в София/ заплата колкото един ватман, а след 1989 някои ватмани станаха други работи, а комуниста ББ стана десен.
Добре че Тачър и Рейгън гътнаха комунистическия курник1 че още щеше да се редиш сутрин за хляб, а сега кажи че ако не беше Горбачов щяхме да имаме трети космонавт и виетнамско кафе на три дена И мноого заводи които произвеждат само отпадъци, мдаааа, како казва Търтея, много мъка има по тоя свят
Омаловажаването на световнопризнати поети е признак за доста ниска култура, което никак не е изненада за мен. В нито един пост не съм застанал на страната на комунизма. Просто се дразня от опита нещата да се представят в черно бели краски. Света е сив, и комунизма имаше и хубави и лоши черти. Но ние Българите, силно любим и мразим и от прекалена емоция сме готови да зачеркнем всичко с лека ръка.
Голям трън в очите ви е ББ. Аз в това изказване не виждам скандал.
Интересно, дали пак така сте реагирали, когато Костов каза за медиците ни в Либия: "Нека видим първо как са нещата, представете си, че те наистина са виновни", или Надето Михайлова, която "искаше да нахрани журналистите", или Станишев с неговото "здравейте циркаджии".
ББ не е казал нищо интересно.
Било "скандално", за Дания или Франция може да е скандално, но за България изобщо не е скандално. Страната, в която стават по двадесетина поръчкови убийства годишно, и в която беше осъществен преход тип "кой колко открадне толкова по добре", и реституция тип "взеха ми земеделски чукари и сега ми връщат имот в регулация с ел. и ВиК услуга, ама с чии пари е станало това никой незнае. Да ме прости г-н Лучников, лека му пръст, ама таква бомба заложи с тази реституция, че сега се чудим кога ще изникне блок, около точката за изпълнение на дузпи на стадион "Георги Аспарухов".
Скандално било, изказване за държава, в която цяло правителство (Костов) се занимаваше с бутане на мавзолей и преследване на "Шоуто на Слави". Държава, в която Министър председателя ходи в шоу денсинг старс да гледа кълчещата си псевдо приятелка.
Държава, в която загубил демократични избори партиен лидер и бивш министър председател се "сърди". На кой се сърди и той незнае. Хора като ББ и Сидеров не са нищо скандално, нищичко скандално няма в тях, и аз лично съвсем нормално ще приема, ако някой от тях стане Министър председател.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Какво му е на Сидеров, виж как смекчи тона, и как разгони най ярките антисемити и расисти от АТАКА. Поулегна, започна да се усмихва чат пат. Определено не е луд, нито е някаква заплаха за световния мир. Просто е непредсказуем за досегашната пасмина, която идвайки на власт покрива педишните, защото пък те ще дойдат на власт и ще покриват тях.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Сидеров... синчето евродепутат или архонта са за пример?!?
Свинчо, звучиш като пропагандна радиоточка, въртиш сучеш и мажеш само и само да докажеш, че всичко друго е по-добро от десните ни партии... твърде съмнителна гледна точка имаш, сякаш директно обслужваща триглавата ламя и чеденцето и Бърбойко.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment