Известие

Collapse
No announcement yet.

а бб е индианец ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
    Имаш възможност да работиш според собствените си разбирания и да се развиваш според това дали ставаш. И мутри няма.

Това не е вярно. Ама никак. Значи, според теб, ако в Африка започне да се развива промишленост, колкото да си покриват собствените нужди, на всички други ще ни стане зле?
    Еми отиди да кажеш в лицето на някой мастит бандит мухльо. Няма и да го осъдят дори че ти спукал тиквата.
    Не мисля, че моите родители са работили нещо насила избирали са си го определено.
    Второто е вярно и още как. Пример: САЩ 3 процента население 25 % от петрола потребяват.
    Ако се развие и Африка така както Китай и Индия какво ще стане, недей не си прав за това.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Алоу, що решихте, че Китай се е развил не ми е ясно?
      Ми те живет в землянки повечето
      Шанхай и Гуанджоу не са Китай
      Република Китай също така е друго нещо
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
        Е в САЩ да не би да няма ГЕТА, където е мазало.
        Става впрос за икономическо не за социално развитие.
        Разделяй ги не винаги вървят ръка за ръка.
        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
          Е в САЩ да не би да няма ГЕТА, където е мазало.
          Става впрос за икономическо не за социално развитие.
          Разделяй ги не винаги вървят ръка за ръка.
          Гетото в САЩ е като Бевълри хилс пред развит китайски район, имам познати живели в Китай....
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Малко за България през 1939

http://macedonia-istinata.hit.bg/art...mak24_4_9.html
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
              Гетото в САЩ е като Бевълри хилс пред развит китайски район, имам познати живели в Китай....
              My worlds precisely
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Супер са бе. СоциализЪма се грижи за всички.
                http://fishki.net/comment.php?id=46384
                Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                Mazda 6 2.3 2005
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  Малко за България през 1939

http://macedonia-istinata.hit.bg/art...mak24_4_9.html
                  Е само селско стопанство виждам. Със селско стопанство само не става. Трябва тежка промишленост.
                  Ако някой изчисли колко струва само енергийния сектор......тец, вец, преносна мрежа, аец....за 50 години малиииии голяма разруха тези комунисти оставиха, химическа промишленост, ВПК, Албена, златни пясъци, Слънчев бряг, Пристанищата, дълга май е смешен 1о милиарда а? А сега какво, икономически ръст от строителство на кооперации и безмислени хотели, крадене от еврофондове, бетер Гърция.
                  К.М.

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                    Супер са бе. СоциализЪма се грижи за всички.
                    http://fishki.net/comment.php?id=46384
                    Социализъм ама сменят колелетата с автомобили и хоп криза с петрола........................ Даже и космическа станция ще си правят, само за тях.......абеееее какво съм седнал да споря и аз..........
                    К.М.

Comment

Е само селско стопанство виждам. Със селско стопанство само не става. Трябва тежка промишленост.
                      Ако някой изчисли колко струва само енергийния сектор......тец, вец, преносна мрежа, аец....за 50 години малиииии голяма разруха тези комунисти оставиха, химическа промишленост, ВПК, Албена, златни пясъци, Слънчев бряг, Пристанищата, дълга май е смешен 1о милиарда а? А сега какво, икономически ръст от строителство на кооперации и безмислени хотели, крадене от еврофондове, бетер Гърция.
                      Ма стига с тая тежка промишленост бе! Тва няква утопия ли се явява всичко да е в заводи и фабрики. Завод ще строим! имаше някакво стихотворение даже. Пълна малоумщина. Ресурси имаш ли та да имаш тежка промишленост? Нещо човешки и военен потенциал да си ги осигуряваш? Голи полета и скапан климат, та да замърсяваш и грозиш всичко наоколо? Я хвани 30-те най-развити и устроени държави и виж колко от тях са с водеща тежка промишленост.
                      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                      Mazda 6 2.3 2005
                      sigpic

Comment

Лично аз почти не съм намирал матеряли в нета за тези години, има вече по сериозни книги и изследвания.
                        ти каза нещо за селското преди това
                        В България е била развита тогава лека промишленост и селско стопанство, е какво му е лошото, важен е сгандарта на живот а не завода в който обеземленият Гошо и Пешо правят криви гайки или пиратски дискове.
                        Изостанала Гърция даже ни надмина......дето ни е лапала опашката до 1944 г
                        sigpic

Comment

Като чете човек тези бъртвежи да се чуди и да се мае аджеба тези германци,французи ,шведи,норвежци холандци,японци,италианци,канадци (умишлено не споменавам американци и англичани щото ще се започнат едни писания за империализма ),кой и как успя да им построи :тец, вец ,аец; да им асфалтира пътищата и да им подреди селското стопанство та земите има да са като картинки .Как е възможно това като не са имали комунизъм ,диктатура на пролетарията и тем подобни бози.как тези държави имат икономическо развитие и как изобщо ги е споходило социално развитие щото тези неща не вървят ръка за ръка .Чудно нали ?!?
                          sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Факт е в крайна сметка че най изостаналите обществаи държави в Европа са комунистическите, докато тези същите държави преди Второта световна война са били нормални държави.Факт е че социализма не постигна абсолютно нищо никъде, то няма и как да постигне, държава основана на насилието, абсурда, феодалната власт и демагогията.
                            sigpic

Comment

но от ромски произход

...

http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1271435

Майтапът е пълен ...
                              Тоя просто сам се гръмна в крака.

Абе ББ постепенно се превръща в новия Жорж Ганчев. И ще завърши "политическата си кариера" като Жорж Ганчев.

Циркаджия, който в началото го възприемаха на сериозно, но постепенно се превърна в смешник, какъвто винаги си е бил.
                              Volvo XC90 D5 '06
                              Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                              Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                              ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                              ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Само дето първо ще е премиер един мандат.
                                Аз още съм в шок от оная табела с извинението за състоянието на пътя, на "забравих-коя-улица" в София. А най-тъжното е че има хора дето ще се вържат и на такава евтина реклама.
                                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Working...
                                X