If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми, те младите още се протягат. И как да гласувам като отивам до секцията в съответното училище в което си гласувам откакто има избори, и ми казват :- "Че то вашта секция е преместена" в еди кое си училище на другия край на квартала. То не ,че "Стрелбище" е много голямо ,ами ме хвана яд. Защо ще си губя времето и ще се разхождам като простинал кон???
Сигурно защото ми се иска нещо да се промени!!!
П.П. Не ,че виждам нещо общо м/у "Алфистите" и изборите , ама нейсе...
Аз пък изобщо не знам къде трябва да отида да гласувам - нито знам в кой списък съм, нито къде стои тоя списък за да се намеря в него... никакъв алфист не съм
Ето от тук можеш а разбереш точно къде ще гласуваш
Колежке, извини ме, ама ей сега ще отърча да си закупя компютър, до половин час ще се науча да работя с него, и ще погледна!!!
ОБЕЩАВАМ!!!
Чакай малко, не бързай с компютъра Има и по лесен начин, само срещу 25 ст
Пускаш смс със съдържание ЕГН-то ти на номер 1410 и получаваш информацията, която ти трябва
Или ако искаш същата информация може да получиш на 0800 1 4726(безплатен за цялата страна)
Успех
Чакай малко, не бързай с компютъра Има и по лесен начин, само срещу 25 ст
Пускаш смс със съдържание ЕГН-то ти на номер 1410 и получаваш информацията, която ти трябва
Или ако искаш същата информация може да получиш на 0800 1 4726(безплатен за цялата страна)
Успех
Миленче , ти май ме качи на шейната?
Това с гласа го направих вече, но много се издразних от факта, и да си кажа честно, щях да се замисля за кого, ако някой си беше направил труда да ме уведоми по някакъв начин, най- малкото защото си го е направил.
П.П. Ако иска "Търтея" да го изтрие, щото стана ЧАТ.
...Колко от Вас които гласувахте на предните избори им се оправдаха очакванията и не се чувстват като ученичка изчукана в тоалетната ?...
Е, аз колега, не се чувствам като изчукана ученичка, не защото са се оправдали очакванията ми, а защото не спечели този за когото гласувах предния път. Затова сега гласувах и пак ще гласувам, защото не мисля че ако си крия главата като щраус в пясъка и не гласувам, няма пак да ме изчукат отзад! Но нейсе, това е право, а не задължение, така че всеки си решава сам за себе си.
Comment