Първоначално публикувано от fred
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
ИСТИНСКИЯТ АЛФИСТ ГЛАСУВА!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениечовек без мнение и самочувствие е .................йно.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениечовек без мнение и самочувствие е .................йно..
Първо ме изкарахте, че не съм алфист, а след като не искам да ви се вра в масовата заблуда, че утре като гласувате, ще промените нещо - станах и .айно (самочувствие си имам и в повече даже).
Ще гласувам, само и когато видя, че има смисъл и има за кого. Последните 20 години, всички за които така въодушевено утре ще гласувате, са доказали само 1 - през ония им работи е, дали ще се оправи държавата или ще се подобри нещо за населението и, важното е да има кражби и измами на едро за тях.
Ако се появи, такава партия или движение, което да покаже, че цел №1 не им е да си уредят живота за 50 поколения техни роднини напред, тогава ще гласувам. Ще гласувам за тях, ако ще да е Ал Кайда.
Винаги пиша това - ако имаш за избор: лайно, говно и диария, задължително ли трябва да хапнеш от по-малко гнусното?75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
-
Утре съм в комисията. Ще съм сред първите пуснали правото си на глас. За тези, които са негативно настроените, без никакви лоши чуства ше им препоръчам да отментнат от всичкото зло(щом така смятат) най-малкотол. Да няма после въпроси този пък кой го избра! ...
Comment
-
Първоначално публикувано от TRENDi Покажи съобщениеEeee, прекалихте вече.
Първо ме изкарахте, че не съм алфист, а след като не искам да ви се вра в масовата заблуда, че утре като гласувате, ще промените нещо - станах и .айно (самочувствие си имам и в повече даже).
Ще гласувам, само и когато видя, че има смисъл и има за кого. Последните 20 години, всички за които така въодушевено утре ще гласувате, са доказали само 1 - през ония им работи е, дали ще се оправи държавата или ще се подобри нещо за населението и, важното е да има кражби и измами на едро за тях.
Ако се появи, такава партия или движение, което да покаже, че цел №1 не им е да си уредят живота за 50 поколения техни роднини напред, тогава ще гласувам. Ще гласувам за тях, ако ще да е Ал Кайда.
Винаги пиша това - ако имаш за избор: лайно, говно и диария, задължително ли трябва да хапнеш от по-малко гнусното?
Аз пък съм си харесал партия , която не е от "големите", които вкарват сумати пари (незнайно от къде взети) в кампании знаейки, че ще си ги избият в последствие и ще гласувам за нея--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от TRENDi Покажи съобщениеЩе гласувам, само и когато видя, че има смисъл и има за кого. Последните 20 години, всички за които така въодушевено утре ще гласувате, са доказали само 1 - през ония им работи е, дали ще се оправи държавата
Като не можете да решите за кой да гласувате - вижте оценката от чужбина или пък от нашия форум цък (а, тя била същата).
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеИма за кого. Това, че всички са маскари изобщо не е вярно и обслужва само интересите на комунистите. Техните хора просто не мислят и на избори отиват под строй и гласуват. В крайна сметка нещата си остават едни и същи, защото БКП не са били на власт само 4 години и няколко месеца от 89г. насам. През 1997-2001 имаше гигантски промени, в сравнение с 16-те години "промени" преди и след това.
Като не можете да решите за кой да гласувате - вижте оценката от чужбина или пък от нашия форум цък (а, тя била същата).
Айде стига с тая агитация за Бай Мангау. С нищо не е по-добър ни от Дедо, ни от Сергейчо, имаше шанса да яхне протеста срещу Жан и при него да се въведе борда.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Каква е ползата от файдата като няма да има келепир ?
Да гласувам за кого ?
Поне един от всички да казваше нещо което ще свърши .
Колко от Вас които гласувахте на предните избори им се оправдаха очакванията и не се чувстват като ученичка изчукана в тоалетната ?
И после айде пак на площад Независимост да стачкувате - независимо за кого сте гласували .
Гласуването е право а не задължение нали ?
Е ОК . Аз гласувам
ВЪЗДЪРЖАЛ се .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Въпреки неистовите опити на всички партии да ме откажат от гласуване с малоумните си рекламни клипчета, отивам - най-малкото ще съм с измита кола след тва, ако и да няма друг келепир
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
Comment