If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е, аз колега, не се чувствам като изчукана ученичка, не защото са се оправдали очакванията ми, а защото не спечели този за когото гласувах предния път. Затова сега гласувах и пак ще гласувам, защото не мисля че ако си крия главата като щраус в пясъка и не гласувам, няма пак да ме изчукат отзад! Но нейсе, това е право, а не задължение, така че всеки си решава сам за себе си.
Съгласен съм с теб колега. И аз си пуснах гласа
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Аз пък предпочетох да отида на плаж преди да залегна да гледам F1
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Koe му е невъзможното?
При мен справката от сайта си работи.
Неуспешно установяване на шифрована връзка www.grao.bg използва невалиден сертификат.
Няма увереност в сертификата, защото издателят на сертификата е неизвестен.
(Код на грешка: sec_error_unknown_issuer)
* Това е или проблем с настройките на сървъра, или някой се опитва да го хакне.
* Ако и преди сте се свързвали успешно с него, има вероятност грешката да е временна и можете да опитате по-късно.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Неуспешно установяване на шифрована връзка www.grao.bg използва невалиден сертификат.
Няма увереност в сертификата, защото издателят на сертификата е неизвестен.
(Код на грешка: sec_error_unknown_issuer)
* Това е или проблем с настройките на сървъра, или някой се опитва да го хакне.
* Ако и преди сте се свързвали успешно с него, има вероятност грешката да е временна и можете да опитате по-късно.
Трябва да си упорит.И при мене не стана от първия път.
В сайта но ГРАО сутринта се влизаше, но не можиши да се прави проверка нито по ЕГН, нито по адрес. Аз гласувах в 8 ч. сутринта и преди мен бяха гласували хора (2-ма) с удостоверения за гласуване на друго място, така че явно има и хора, които са си направили труда да ги извадят (удостоверенията).
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment