Известие

Collapse
No announcement yet.

ИСТИНСКИЯТ АЛФИСТ ГЛАСУВА!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
    Е, аз колега, не се чувствам като изчукана ученичка, не защото са се оправдали очакванията ми, а защото не спечели този за когото гласувах предния път. Затова сега гласувах и пак ще гласувам, защото не мисля че ако си крия главата като щраус в пясъка и не гласувам, няма пак да ме изчукат отзад! Но нейсе, това е право, а не задължение, така че всеки си решава сам за себе си.
    Съгласен съм с теб колега. И аз си пуснах гласа
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Гласувах
      156 SW '02

Comment

Аз пък предпочетох да отида на плаж преди да залегна да гледам F1
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

И аз се отчетох.
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

И аз гласувах.

Comment

Сайта на http://www.grao.bg/elections/,както и изпращането на ЕГН е невъзможно.
              Типично по български.....
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                Сайта на http://www.grao.bg/elections/,както и изпращането на ЕГН е невъзможно.
                Типично по български.....
                Koe му е невъзможното?
                При мен справката от сайта си работи.
                --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
                  Koe му е невъзможното?
                  Неуспешно установяване на шифрована връзка www.grao.bg използва невалиден сертификат.

Няма увереност в сертификата, защото издателят на сертификата е неизвестен.
                  (Код на грешка: sec_error_unknown_issuer)
                  * Това е или проблем с настройките на сървъра, или някой се опитва да го хакне.
                  * Ако и преди сте се свързвали успешно с него, има вероятност грешката да е временна и можете да опитате по-късно.
                  sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                    Неуспешно установяване на шифрована връзка www.grao.bg използва невалиден сертификат.

Няма увереност в сертификата, защото издателят на сертификата е неизвестен.
                    (Код на грешка: sec_error_unknown_issuer)
                    * Това е или проблем с настройките на сървъра, или някой се опитва да го хакне.
                    * Ако и преди сте се свързвали успешно с него, има вероятност грешката да е временна и можете да опитате по-късно.
                    Трябва да си упорит.И при мене не стана от първия път.
                    Last edited by kokless; d.m.y г., 16:54.

Comment

Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
                      Koe му е невъзможното?
                      При мен също си работи, аз точно от там разбрах къде трябва да гласувам.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                      Втора национална среща на 155

Comment

В сайта но ГРАО сутринта се влизаше, но не можиши да се прави проверка нито по ЕГН, нито по адрес. Аз гласувах в 8 ч. сутринта и преди мен бяха гласували хора (2-ма) с удостоверения за гласуване на друго място, така че явно има и хора, които са си направили труда да ги извадят (удостоверенията).
                        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Гласувах - за пръв път... От комисията ми казаха че при тях аз съм най-младия пристрашил се гласоподавател .... :P

Comment

Гласувах, естествено!
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

за съжаление не успях да гласувам тъй като съм на работа неприатно защото като гледамм как върви с изборният туризъм лошо много лошо
                              КРАСИВИ ЧАРОВНИ И НЕПОКОРНИ ЗАЩОТО СМЕ АЛФИ И ТО РОМЕО

Comment

Гласувах!!!
                                Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Working...
                                X