Наздраве и на модераторите по случай заключване на темата.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да спрем талибанизацията на Българското училище.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНаздраве и на модераторите по случай заключване на темата.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеАз мисля първо да се преброим.Last edited by old alfist; d.m.y г., 21:39.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеЗащо не - да го направим, но резултатът е предизвестен.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеЩо да е предизвестен?Аз не съм Цецка Цачева и да твърдя,че няма нужда да се чуе мнението на народа.Аз съм отворен за всякакви мнения.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеАз имам един, два въпроса, към тия, които са против
1.Какво празнувате на Цветница, Коледа и Велик ден?
2.Празнувате ли Рамазан байрама, деня на Тангра да речем или или някакъв друг празник от тоя сорт, например дерете котки по новолуние или принасяте жертви на идоли някакви?
1. Коледа и Великден празнувам, защото моето семейство ги празнува дори когато това, меко казано, не се толерираше от режима. Не смятам, че вероучението ще помогне тези празници да се почитат повече.
2. Дал съм моя отговор, което не означава, че имам нещо против хората да си празнуват Рамазан байрама.
Сега нека аз ви попитам нещо двамата с Търтея, както и останалите защитници на вероучението:
1. Не е ли вярно, че макар и да има алтернативни теории, в повечето науки, които се изучават като предмети в училище съществува някакъв консенсус, някакви общоприети постулати?
2. Може ли същото да се каже за религиите?
---------- Post added at 12:57 ---------- Previous post was at 12:39 ----------
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеВижте, преподаването на глупотевините на Дарвин, противоречи на моите познания по естествени науки. Ма няма лошо децата да чуят различна гледна точка.
Същото е и с вероуението...
В науката има различни теории спорове и т.н. например дали токът тече от ляво на дясно или обратното, и как точно се движат електроните в проводника. Само че това ме боли *** как е, важното е, че детето все пак ще научи, че не тре'а се пипа оголен кабел с 220 волта напрежение.
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение...Но е хубаво децата да знаят какво точно е станало на Великден, защо съседчето Хасан през рамадана през деня не яде и пие, защо Авраам не е заклал сина си и други такива полезни неща...
А тая история с Авраам и сина му подлежи на препоръчителен родителски контрол - не се препоръчва за лица под 18 години.
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеАз мога да науча децата си и на физика и на християнство примерно, ама не мисля че ще се справя по-добре от кадърен учител...
Comment
-
Абе хора, какво вероучение би гони. То нищо не ни е наред, а вие искате да промивате мозъците на децата?! Ако искате истинско вероучение то по-добре да се учи в часа нащо за пройзходът ни (било то вследствие на по-висша сила), а не специално за библията, защото тези книги* (ако някой от вас ги е чел) са само басни и празни приказки за подчиняване на народа и масов контрол.
*Имам предвид Библия, Коран и т.н. , а не само библията (не обиждам никой)Alfa Romeo 146 1.6i 16v t.s. 2000г.
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениепройзходът
А и Капиталът не е лошо да четат, ама и това не могат и той е сложен за разбиране, по лесно е вестник Труд да се прочете например.Кои книги не са басни, то въобще какво значи промит мозък, този, който вече има представа за нещо ,без да го познава не е промит значи?Нищо че Библията е написана преди да се основе България и е най четената книга в света и днес, чудно ли е е на някой?
Интересно как Паскал и Нютон и още много учени от старо и ново време, освен, че са били с "промити мозъци", са били и по умни от всички нас тука, Обама призова наскоро, че САЩ трябва да се обърнат към Бог, това е пътя, ма и той е прост и негър, нищо че е завършил Харвард, както и ниеА ние сме си умни, имаме средна заплата от 400 лева, избираме я Царя, я пъдаря,слушаме чалги и ходим по врачки, знаем че ходжите развалят магии и т.н-.Знаем, че Костов е най голямата злина на България и че баба Ванга е велика, а отделно наричаме държавата си Абсурдистан...супер сме
Last edited by fred; d.m.y г., 19:02.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеА ние сме си умни, имаме средна заплата от 400 лева, избираме я Царя, я пъдаря,слушаме чалги и ходим по врачки, знаем че ходжите развалят магии и т.н-.Знаем, че Костов е най голямата злина на България и че баба Ванга е велика, а отделно наричаме държавата си Абсурдистан...супер смеДен без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщениеДа не почваме спора отново, но изучаването на християнството няма да промени нито заплатите, нито ходетено по ходжи, нито мнението, че Ванга е велика нито нещо друго.
И полякините стават (докъмто 23, ма тва е заради водката от компири)Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment