If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mи да вземат тогава и държавните решения да се правят на базата на провидения или знаци от всевишния...
Поне бързо ще стигнем до закриване на държавата, без да се налага да се мъчим дълго.
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Mи да вземат тогава и държавните решения да се правят на базата на провидения или знаци от всевишния...
Поне бързо ще стигнем до закриване на държавата, без да се налага да се мъчим дълго.
Че как се взимат според теб?50 години комунизъм бяха само на знаци от всевишния, Москва демек и виж резултата,
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
За съжаление се самозабравят голяма част от духовниците и забряват, че това е призвание, а не професия, вследствие, на което използват вярата и доверието на хората и стават големи извращения.
Точно тук е ролята на предварителната подготовка, за да не изпадат хората в крайности и да не се откъсват от реалната заобикаляща действителност, хвърчайки само в небесата.
Айде сега кажи как се взимат държавните решения, ако не именно по този начин?
ПП Леле, писали сме заедно с Фред
E, в такъв случай като се огледате двамата с Фред, можете сами да си отговорите на въпроса, колко е правилен този метод.
И касае и религията и държавното управление. С две думи - не струва.
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Гледам, голяма щоу се вихри, но все пак искам да напомня на едната страна, която смята, че само от семейството могат да се придобият ценности, че единствено в православието за да бъдеш свещенник трябва да си семеен, така, че както истинското православие е тясно свързано със семейството, така и семейството трябва да е свързано с православието.
Защо!?! Ако твоето семейство е толкова обвързано с православието - браво. Моето не е и нежелае да е.
Отново се връщаме в самото начало. Че единствено в православието за да бъдеш свещенник трябва да си семеен, по никакъв начин не доказва, че ако не си християнин, семейството ти е лошо - просто не си християнин. Ако в очите на християните, да не си християнин си лош човек - това е друго нещо . Аз го наричам фанатизъм.
Църквата е название на една институция, в която решения взимат хората, същото е и държавата, е да премахнем ли държвата?
Те и Хитлер и Сталин са били хора! Също както и църквата са взимали решения и са затрили маса народ. Също както Църквата. И те, както църквата са се опитали да затрият всички инакомислещи. Нали!
---------- Post added at 22:46 ---------- Previous post was at 22:43 ----------
За съжаление се самозабравят голяма част от духовниците и забряват, че това е призвание, а не професия, вследствие, на което използват вярата и доверието на хората и стават големи извращения.
Точно тук е ролята на предварителната подготовка, за да не изпадат хората в крайности и да не се откъсват от реалната заобикаляща действителност, хвърчайки само в небесата.
Ей, аз свещеник със сигурност няма да ставам. Който иска има си църква.
Ни най-малко. Малко по-нагоре, съм я цитирал. Хубаво е човек да е запознат с тия текстове. Бих казал, че това трябва да се въведе като предмет в училище, че май много малко хора се замислят какво е закона и има ли той почва у нас. Ако трябва да цитирам Търтея: "некси знам за какво говоря".
Ни най-малко. Малко по-нагоре, съм я цитирал. Хубаво е човек да е запознат с тия текстове. Бих казал, че това трябва да се въведе като предвет в училище, че май много малко хора се замислят какво е закона и има ли той почва у нас. Ако трябва да цитирам Търтея: "некси знам за какво говоря".
Идеалниат вариант е, че ако всички спазват християнските ценности няма да има нужда от закони, но това не може да стане, затова знай за тези ценности за да си имаш по-малко взимане-даване със силата на законите.
Идеалниат вариант е, че ако всички спазват християнските ценности няма да има нужда от закони, но това не може да стане, затова знай за тези ценности за да си имаш по-малко взимане-даване със силата на законите.
Идеален свят няма! Дотук с проповедите. Колкото до ценностите - моите не са ме сбласквали със закона, въпреки, че не съм християнин (и не желая да бъда).
Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment