Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще излезете ли пак по улиците?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз например си плащам, но не рева - но има други, които хем не си плащат, хем реват.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Недоволство от конкретни факти и реване са различни неща
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
        Недоволство от конкретни факти и реване са различни неща
        направо си ревеш...
        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от nightroller
          тва едиствено стана преди години щото всички пичове бачкахме и си крихме доходите обаааче по ено време требваше да взимаме кредити щото можеше и оп - доходите излязоха от сивото и почнаха да се показват - сега обаче тва не важи вече или в по-малка степен - нищо мен ми е интересно и си наблюдавам
          Не бъркай плащанията по кредитите и бизнеса с тези по данъците и осигуровките - това са различни неща. Кредитите ги изключи от разговора.
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
            Явно кръвта вода не става и затва и аз мрънкам и не се кефя на космати мъжкари.
            Но както и преди стотина години сме малцинство
            Last edited by fred; d.m.y г., 20:25.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от nightroller
              е аз нали това казвам бе човек - като няма механизъм да се плащат данъци и осигуровки как ще се плащат особено при тая мода в БГ да не се плащат - казвам че кредитите беха механизъм да се извадят доходите на светло щото със сиви доходи как ще вземеш кредит
              Е, да де, но се отвличаме в друго направление и четящите могат да се объркат.
              sigpic

Comment

Някои хора се самозабравят и трябва да им се припомни къде са...
                По 300 хил. лв. бонуси месечно си раздавали в Пътната агенция - http://news.ibox.bg/news/id_268197182
                GTV

Comment

Абе аз критикувам правителството, защото имам това право. Иначе си плащам осигуровки на МАКСИМУМА - данъци на целия доход , така че имам право да критикувам. Имам право да знам защо си плащам в болниците, защо няма пари за здравеопазване и образование, а има за спортна зала 100 млн, има за стадион (както разбрахме ) 140 млн - за да може Боко да си рита ли? За какво ни е този стадион ...а сетих се щото на мястото на вече добре направения стадион Васил Левски ще дадем още 30 млн за събаряне и ще направим може би паметник на вожда слънце (както е тръгнало)
                  ..И така както си плащам.....уж дохода ми е по висок от на Ц.Ц. пък даже и деца не издържам - ама на, не мога така да спестявам...сигурно щот имам алфи
                  Вече става нетърпимо....ако може защитниците на това правителство да ми обяснят защо пиклата, която видях че за нищо не става и за да няма грешки я карахме да снима на ксерокса , после поне познайваше немски уж трябавше да превежда .....и хоп изведнъж директор. Да за тая с фалшивата диплома говоря .......знаехме че ще я сложат един месец по рано ( закакви конкурси ми говорят) знаехме че ББ иска да е тя ....да каже нещо сега. ...ами напуснах ...как да работя за някого когото съм преценил , че не може да му дам важни финансови документи и прецених че да снима на копирката става (поне са номерирани страниците и няма да обърка ) ....е да ама ....това ли са Ви професионалистите на Герберите - айде ако има защитници да ми обясняват.
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от Vins Покажи съобщение
                    Някои хора се самозабравят и трябва да им се припомни къде са...
                    По 300 хил. лв. бонуси месечно си раздавали в Пътната агенция - http://news.ibox.bg/news/id_268197182
                    Хубаво е журналистите да пишат, но и да вникнат малко в условностите, защото се хвърлят механично едни цифри, които могат да заблудят хората.
                    Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                    Абе аз критикувам правителството, защото имам това право. Иначе си плащам осигуровки на МАКСИМУМА - данъци на целия доход , така че имам право да критикувам. Имам право да знам защо си плащам в болниците, защо няма пари за здравеопазване и образование, а има за спортна зала 100 млн, има за стадион (както разбрахме ) 140 млн - за да може Боко да си рита ли? За какво ни е този стадион ...а сетих се щото на мястото на вече добре направения стадион Васил Левски ще дадем още 30 млн за събаряне и ще направим може би паметник на вожда слънце (както е тръгнало)
                    ..И така както си плащам.....уж дохода ми е по висок от на Ц.Ц. пък даже и деца не издържам - ама на, не мога така да спестявам...сигурно щот имам алфи
                    Вече става нетърпимо....ако може защитниците на това правителство да ми обяснят защо пиклата, която видях че за нищо не става и за да няма грешки я карахме да снима на ксерокса , после поне познайваше немски уж трябавше да превежда .....и хоп изведнъж директор. Да за тая с фалшивата диплома говоря .......знаехме че ще я сложат един месец по рано ( закакви конкурси ми говорят) знаехме че ББ иска да е тя ....да каже нещо сега. ...ами напуснах ...как да работя за някого когото съм преценил , че не може да му дам важни финансови документи и прецених че да снима на копирката става (поне са номерирани страниците и няма да обърка ) ....е да ама ....това ли са Ви професионалистите на Герберите - айде ако има защитници да ми обясняват.
                    Такива истории ги има и в частният бизнес при по-големите фирми.
                    Last edited by old alfist; d.m.y г., 20:42.
                    sigpic

Comment

• Абе чак такива няма - представи си че за директор на Булбанк сложат 27 годишна , без образование и с една година опит (ако може да се нарече снимането опит) ...е не ми се вярва.
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                        ....а сетих се щото на мястото на вече добре направения стадион Васил Левски ще дадем още 30 млн за събаряне и ще направим може би паметник на вожда слънце (както е тръгнало)
                        ...
                        А, че как, там ще има билдинг някакъв, може и на ЦЦ да е, ти не подценявай спестяванията му я
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                          Абе чак такива няма - представи си че за директор на Булбанк сложат 27 годишна , без образование и с една година опит (ако може да се нарече снимането опит) ...е не ми се вярва.
                          Не ми се иска да коментирам UniCreditBulbank, но срещам там ежедневно всякакви парадокси, които не влияят в крайна сметка на бизнеса.
                          sigpic

Comment

• M,даа - малко по малко почваме да говорим на един език.И всички тук сме прави,само че го гледаме под различни ъгли.Всеки плаща данъци,осигуровки,застраховки,винетки.....И насреща нищо!Според мен по-голяма мотивация от това да мръзна по площадите надали ще се намери.Къде са ми парите?Къде са ми запълнените дупки по пътя?Защо полицая който получава заплата от моите данъци,има наглоста да се крие по храстите и да ми се надува като богоизбран?Къде ми отиват парите??!!?Накъде отивам аз,докога ще кретам по ръба?!Работя това което мога най-добре,а имено да въртя по цял ден волана.Не мога да преглътна наглоста с която ми се "плюнчат" депутатите-телефонисти,как едва ли не журналистите са виновни че са ги изиграли така.Това е наглост и то от най-безочливата!!!Яне Янев,Волен Сидеров...гейове,нацисти и педофили!!!!С това ли трябва да е пълен парламента?!!??!Тая сган?!

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

• Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
                              M,даа - малко по малко почваме да говорим на един език.И всички тук сме прави,само че го гледаме под различни ъгли.Всеки плаща данъци,осигуровки,застраховки,винетки.....И насреща нищо!Според мен по-голяма мотивация от това да мръзна по площадите надали ще се намери.Къде са ми парите?Къде са ми запълнените дупки по пътя?Защо полицая който получава заплата от моите данъци,има наглоста да се крие по храстите и да ми се надува като богоизбран?Къде ми отиват парите??!!?Накъде отивам аз,докога ще кретам по ръба?!Работя това което мога най-добре,а имено да въртя по цял ден волана.Не мога да преглътна наглоста с която ми се "плюнчат" депутатите-телефонисти,как едва ли не журналистите са виновни че са ги изиграли така.Това е наглост и то от най-безочливата!!!Яне Янев,Волен Сидеров...гейове,нацисти и педофили!!!!С това ли трябва да е пълен парламента?!!??!Тая сган?!
                              Прав си, но обърни малко повече внимание на себе си и бъди малко по-самокритичен.
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                                Прав си, но обърни малко повече внимание на себе си и бъди малко по-самокритичен.
                                Кой го казва
                                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                                X