Известие

Collapse
No announcement yet.

За социализма

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    Глупостите, които пишеш, са си глупости за всички
    На никого не преча - имаш пълното право да си пишеш глупости....
    Твоя живот и начин на мислене изобщо не ме интересува - елементарен въпрос зададох, но ти въпреки всичките ти нееднократно и дебело подчертани личностни характеристики, все пак не можеш да отговориш, а типично в безтегловния ти стил на писане изпадаш в празнодумие!
    Хубав ден ти желая
    Сладкодумен празноглавецо, на материално повърхностния ти въпрос ще отговоря с цитат на един мислещ хомосапиенс, различаващ се от теб, а именно: "Не оцеляват най- умните и/или най-силните, а най-приспособимите".
    И в този ред на мисли, не определям себе си като приспособим, защото често моят свръх АЗ е доста далеч от стъпките, които е необходимо да направи човек, за да се приспособи към действащия изцяло материален глобален модел.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Въпросът е материален само в твоето съзнание, пълноглавецо
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Ниският БВП е в резултат на безумното раздържавяване и още по-безумната реституция.
        Не започвай да ми се обясняваш, няма нужда.
        Моделът, към който умници като теб ни тласкат 20 години вече се проваля в страни, които са го приложили.
        И аз така мисля и този процес продължава и сега.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          Ниският БВП е в резултат на безумното раздържавяване и още по-безумната реституция.
          Не започвай да ми се обясняваш, няма нужда.
          Моделът, към който умници като теб ни тласкат 20 години вече се проваля в страни, които са го приложили.
          По-нагоре се писа с цифри и факти, че "умниците като мен" са сформирали правителство всичко на всичко 5 години от 23 години след 1989. Чети внимателно.
          Приватизацията беше неуспешна за повече предприятия отколкото в Полша, Чехия и Унгария защото тук тя започна едва през 1998. До реалния й старт минаха 8-9 години, в които държавните предприятия бяха безмилостно източвани и умишлено фалирани. През 1998 вече нямаше кой знае какво да се приватизира, защото много заводи никой не искаше да купи и за 1 долар и просто затвориха.
          Не знам защо си мислиш, че има страни, които са се провалили повече от нас в прехода. Ние сме с най- ниския стандарт. Румъния е пред нас. Полша има 2хБВП на България, Чехия - 3х. Но за теб тяхното е провал, а нашето е успех. Зависи от гледната точка, нали. В това си прав, няма спор.
          2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
            По-нагоре се писа с цифри и факти, че "умниците като мен" са сформирали правителство всичко на всичко 5 години от 23 години след 1989. Чети внимателно.
            Приватизацията беше неуспешна за повече предприятия отколкото в Полша, Чехия и Унгария защото тук тя започна едва през 1998. До реалния й старт минаха 8-9 години, в които държавните предприятия бяха безмилостно източвани и умишлено фалирани. През 1998 вече нямаше кой знае какво да се приватизира, защото много заводи никой не искаше да купи и за 1 долар и просто затвориха.
            Не знам защо си мислиш, че има страни, които са се провалили повече от нас в прехода. Ние сме с най- ниския стандарт. Румъния е пред нас. Полша има 2хБВП на България, Чехия - 3х. Но за теб тяхното е провал, а нашето е успех. Зависи от гледната точка, нали. В това си прав, няма спор.
            Всичко, което твърдиш за нашия преход е просто една конспиративна теория, осъзнаваш ли това?
            Защо ФД си поиска вот на доверие?
            Ти наистина ли изключваш външната намеса в нашия преход.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

• Такива умници направиха закона за реституцията, връщането на земите, зунковете, компесаторните записи и всичко това по външен модел.

Comment

• Има само едно хубаво нещо свьрзано сьс социализма, и то е че ..... свьрши-и-и-и.
                А свьрши, защото нямаше начин да не свьрши.
                А ако някой не вярва че социализмьт е социялно зло, да ходи на Марс, да види какво остава след 300г тотален социализьм. Червен пяськ и....нищо друго(шегичка).
                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Свършил друг път. В България за някои може и да е свършил. В 'развитите' страни напредва с плашещи темпове.
                  Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
                  Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
                  Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                    Такива умници направиха закона за реституцията, връщането на земите, зунковете, компесаторните записи и всичко това по външен модел.
                    Прав си. Друго си е да те управляват интелигентни хора. Като създателите на тези лозУнги например.

Да строим социализма с подръчни средства!

Въшката е най-опасен враг на Родината. Унищожавайте я.

Да живее българо-съветската дружба между народите!

Да живее международното положение!

Дружбата между хората ражда криле на същите.
                    Обещаваме да намалим стойността на един човеколеглохраноден с 0.02 стотинки.

Водачи, бъдете осторожни! Секунда невнимание, а после - цял живот мъртъв.

Всяко яйце - бомба, всяка кокошка - летяща крепост срещу агресорите!

След глад и мизерия настъпи тежка индустриализация.

25 години народна власт - 25 години цирк.

Цехът за бързи услуги е дело на партията.

Повече камъни за народа.

Студенти, икономисвайте отпадъците! Те са за вас.

Граждани, гответе се за отпадъци!

При директора се влиза само по голяма нужда!

Рейгън - враг номер едно на Тутраканска селищна система!
                    2014: Deutschland über alles

Comment

Прав си. Друго си е да те управляват интелигентни хора. Като създателите на тези лозУнги например.

Повече камъни за народа.

Граждани дръжте маркучите си в изправност!
                      25 години народна власт,25години народен цирк!
                      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• У мен има една идея от няколко години. Тук трябва да кажа, че тази идея не е моя, това е идея фактически на другаря Димитров. Като вземем предвид какво представлява НРБ, тя е малка страна, а в икономическо отношение - изостанала в сравнение с други страни, като вземем предвид връзките на нашата партия с болшевишката партия, ръка за ръка, рамо до рамо с КПСС при всички условия... Всичко прогресивно в НРБ е свързано с руския, със съветския народ, очевидно е назрял въпросът... Ние го обсъждахме в Политюбро, възражения няма и аз искам да занимая пленума сега: да се обърнем с едно писмо към ЦК на КПСС и към правителството на Съветския съюз, в което да поставим въпроса, да аргументираме необходимостта от създаването на по-тясна връзка между съветската и нашата икономика в перспектива с нейното сливане. И по-нататък политическо сливане.

Comment

Повече камъни за народа.

Мдаааааааааа ... Никито се е родил направо с дипломата за счИтоводител у джЕба ... Лошо обаче че от тогава не мърда и на йота.

Когато/Ако надскочиш реваншизма си и обмислиш (адекватно ако можеш) историческите факти може и да си смениш гледната точка.
                          Last edited by CBET; d.m.y г., 06:55.
                          Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                            У мен има една идея от няколко години. Тук трябва да кажа, че тази идея не е моя, това е идея фактически на другаря Димитров. Като вземем предвид какво представлява НРБ, тя е малка страна, а в икономическо отношение - изостанала в сравнение с други страни, като вземем предвид връзките на нашата партия с болшевишката партия, ръка за ръка, рамо до рамо с КПСС при всички условия... Всичко прогресивно в НРБ е свързано с руския, със съветския народ, очевидно е назрял въпросът... Ние го обсъждахме в Политюбро, възражения няма и аз искам да занимая пленума сега: да се обърнем с едно писмо към ЦК на КПСС и към правителството на Съветския съюз, в което да поставим въпроса, да аргументираме необходимостта от създаването на по-тясна връзка между съветската и нашата икономика в перспектива с нейното сливане. И по-нататък политическо сливане.
                            Това ще е правешкия цар
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

• Отсега искам да чакате с метли и снегорини, като падне снежинка, да я хващате във въздуха! Ако прочета: „Снегът пак ги изненада”, ще бъда много ядосан”. то тва да не са рушвети, та да ги лОват във въздуха

„Като се говори бавно, разбирам какво се казва, но на тези, които искат да ме чуят, ще кажа: „Чуя ли „ Congratulations, Borisov”, не слушам нататък”. от где толкоз акъл, че да схванеш и останалото

“Цяло море и два кораба се ударили”. аз Фидоска успявам да заобиколя в този тесен парламент, а те....

“Два месеца, три, дет’ се вика за мен компромат не пуснаха друг, само кирки и секири и като вампири скачахме ту аз, ту той (б.р. – Костов), плашехме децата всяка вечер…” Будааааа-ла

”За първи път сега се пропукаха организираните групи и пропяха в арестите. Отидоха и посочиха труповете. Ние сега разкриваме поръчкови убийства. Отива и посочват – в тая ливада има труп. Колегата Цветанов с багер ходи и копае трупове”. преди поне беше по ливадите, пък ся пред съдебната палата....

“Как няма работа бе? Например за овчар в момента, и така се търси агнешко месо и овчо в целия Европейски съюз… просто във зеленчукопроизводството .. ма той нямал щото бил АЙ ТИ специалист..” айде Гошко, зарязвай работата и бегом марш да гледаш Овци...няма да си губиш времето тук като админ на форума, вожда КАЗА!

“Във всяко сако имам лентички. Като фокусник съм”. ...направо си като бате Ненчо

„Какво е виновен, примерно, Дянков, че са го кръстили Симеон, а Аню Ангелов, примерно, Аню? И той се явява, примерно, ако кажем сега по азбучен ред, всички останали отпадате, защото имаме един с “А”. Погледнато реално, какво право му дава това? То не е никакво право, напротив, дава му предимство, а целта на избора е да няма предимства и затова се надявам да го приеме това Висшият съдебен съвет – жребият е най-точната дума. Тогава вече буквичките не играят, защото това ти дава предимство. Аз съм Бойко – и веднага след Аню Ангелов съм аз, значи, примерно, сменям го министъра с някой, който започва с “Т” и ставам пръв. Затова те поздравявам – жребий, бъркат в буркана, и на който му дойде ред. Това е жребий”. уникално изказване, в стил "прочел съм само Винету"

„Ходете на ски в Австрия, ходете където искате, нека там да инвестират, тук вие ще ми кажете откъде ще ви дойдат заплатите и пенсиите.” тъй я, къде ше ми ходите, тука, картофи ще сАдите, нали ви казах по горе

„Пилци, който гнездят в горичката…..” бах тез пилци

„И най-вече като тръгнах за емира, погледнах, гледам си го, Трайков се пече на плажа.” ми малко тен да хване че в тия заседания на тия бордове, по късни доби...паднал му е меланина

„Категорично няма такова нещо, да пукна, ако има”. има, имааа, казал оптимиста

"Аз не съм човек, който като свърши някаква работа, трябва да се вдига голям шум.”?!?

"Който и да бяхме посочили, щеше да стане президент" то и магаре да беше вързал все тая... разлика няма

Ей, как някак по-"демократично " звучат новите бисери....
                              Mitsubishi Outlander
                              Mitsubishi Space Star
                              Daihatsu Terios

Comment

• Явно охраняван и охранител са си били лика-прилика.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X