Първоначално публикувано от fred
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Спират строителството на АЕЦ "Белене"
Collapse
X
-
Николайчо, стига с тези празни приказки. Норвегия също изнася главно суровини като петрол и др. такива. Да вземем и нея да я включим в манипулацията. Така е с икономиките, кой каквото има това изнася, по-важно е търговския баланс да е положителен.Last edited by pavlin; d.m.y г., 01:23.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеКакво искаш да кажеш?! Че за тия "мизерни" 25% от около 1,45 трилиона долара руският цар, опс премиер, уф пък и аз - президент, та тоя няма смисъл да манипулира цените на петролния пазар. Ми според мен има доста мотиви, пък и възможности да го направи, например за да спечели изборите през 2012г. Говори се и за някакви активи, дето имал в няколко петролни компании за скромните 70 млрд долара...
П.С. Само една вметка, БВП и обем на износа са едни доста различни неща
---------- Post added at 23:37 ---------- Previous post was at 23:22 ----------
Според някои данни, които съм чел за радиацията и по специално за Хирошима, около 25 години след повишено облъчване се наблюдава пик на раковите заболявания. Следващия пик бил към 40 години след радиацията. Да си пожелаем да сме тук и за 40-тата годишнина, щото много хора не успяха да доживеят.
---------- Post added at 23:53 ---------- Previous post was at 23:37 ----------
Баба ти се е омотала. В България веригите супермаркети правят картели, та Русия няма да се договори с останалите износители на петрол. Още повече, че рейтингът на Путин се крепи само и единствено на растежа на икономиката им в последните години, който е пряко свързан с износа на петрол. Ако цените паднат рязко, нищо чудно да гледаш не само бомбички, ами и танкове на червения площад
Какво по-логично от това една държава да разчита на това, което има?
Аз за това попитах: защо САЩ не си разработва залежите, тогава никой няма да може да се опитва да картелира пазара.
Два супер маркета се договарят лесно, но да се договарят толкова страни добиващи петрол.
Стига чете манипулирани доклади от западни експерти в нета. Нали знаеш, че озоновата дупка в главата ти няма как да се запълни с флаконче озон.
Нека оставим империите да си мерят пишките, а ние да погледнем в нашата градина.
Не знам дали имаш някакви познания за царска Русия, но аз лично ще се радвам Русия да стане монархия.
---------- Post added at 05:49 ---------- Previous post was at 05:36 ----------
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеПозволихме да не бъдат осъдени за това... нищо чудно, че искат.
Аз обаче питам, защо европейските развити държави допуснаха реабилитация на водещи фигури в тези режими? Те ги легитимираха в рамките на 15-20 години.
Нямаше необходими отпор и налагане на изолация на определени личности? Защо?
Причината е същата, която опъна червеното килимче пред Кадафи в Париж. Когато замирише на пари дори "демократите" си затварят очите.
Може би пък това трябваше да си го направим ние.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеНиколайчо, стига с тези празни приказки. Норвегия също изнася главно суровини като петрол и др. такива. Да вземем и нея да я включим в манипулацията. Така е с икономиките, кой каквото има това изнася, по-важно е търговския баланс да е положителен.
В същото време руският президент е един от най-влиятелните хора в света и неговата цел съвсем естествено е да се стреми да продава петрола колкото може по-скъпо. В това не го упреквам. Който и да беше - щеше да го направи. Още повече, че както ти каза цели 25% от БВП на Русия се дължат на износа на петролни продукти.
Въпросът ти беше за "пропагандата" на вероломните САЩ и аз съвсем искрено ти отговорих, че в думите на онзи анализатор има много логика. Това не е заяждане и отричане на всичко, което ти постваш. Напротив.
Вярно, доказателства за тия неща няма как да ти дам черно на бяло, но е съвсем нормално всеки непредубеден човек да предположи, че това за надуването на цените е факт. Има огромен интерес да го направи, вкл. и личен. Има и влиянието да го направи. Е, ти си убеден, че е много добър по душа и не го прави, а аз допускам с много голяма вероятност, че го прави.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеДругарю Станишев, нали отчитате факта, че Норвегия въпреки високия си стандарт е една малка държава, която НЕ изнася танкове, самолети, автомати или пък оборудване за ядрени обекти. Все неща, които са от особен интерес за някои от играчите на петролния пазар.
В същото време руският президент е един от най-влиятелните хора в света и неговата цел съвсем естествено е да се стреми да продава петрола колкото може по-скъпо. В това не го упреквам. Който и да беше - щеше да го направи. Още повече, че както ти каза цели 25% от БВП на Русия се дължат на износа на петролни продукти.
Въпросът ти беше за "пропагандата" на вероломните САЩ и аз съвсем искрено ти отговорих, че в думите на онзи анализатор има много логика. Това не е заяждане и отричане на всичко, което ти постваш. Напротив.
Вярно, доказателства за тия неща няма как да ти дам черно на бяло, но е съвсем нормално всеки непредубеден човек да предположи, че това за надуването на цените е факт. Има огромен интерес да го направи, вкл. и личен. Има и влиянието да го направи. Е, ти си убеден, че е много добър по душа и не го прави, а аз допускам с много голяма вероятност, че го прави."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеМного си бос
Казах ти, хвани се с кокошките. Яйцата са скъпи и може да имаш по-голям успех отколкото с икономиката.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеТова го казва човек, който твърди, че БСП се управлява от демократично мнозинство
Казах ти, хвани се с кокошките. Яйцата са скъпи и може да имаш по-голям успех отколкото с икономиката.
Понеже спомена нещо, че Путин е цар, извинявай, а ББ какъв е?
Обичам много яйца, пържени
Не харесвам обаче мъже, които се държат така, сякаш нямат яйца."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеА на тая дата - 26 април, гръмна Чернобил през 1986 г.
няколко месеца по-късно работата им се възстановява и след доста други проблеми активния живот на централата приключва 2000 година.
ето ви атом за народаточка
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеНе харесвам обаче мъже, които се държат така, сякаш нямат яйца.
Харесвам само жени, но иначе гледам да съм толерантен към хората с обратна ориентация, де
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеА аз не харесвам никакви мъже, нито с яйца нито без.
Харесвам само жени, но иначе гледам да съм толерантен към хората с обратна ориентация, де
---------- Post added at 07:54 ---------- Previous post was at 07:45 ----------
Като спомена харесване на мъже се сетих, че има едно проучване, което доказва, че най-много се страхуват да показват по някакъв начин чувства към мъжкия пол, било то приятелски, харесване, и т.н, латентните и неосъзнати педерасти.
Демек, тези, които ги е страх да ги прегърне приятелски мъж или някой да ги избъзика например с "ей сладур дай да те цунЕМ".
От хомосексуални ебавки и бъзици не се притесняват заклетите хетеросексуални мъже, които са вътрешно убедени в своята ориентация.
По принци и с други неща е така
Например, ако ти вътрешно си убеден и не се съмняваш, че си умен, няма как да се обидиш, притесниш или засегнеш, когато някой те нарече тъпак"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеДобе де, ама ти виждал ли си обиден глупак?
Забелязвал ли си колко лесно раними са тези, които не са кой знае колко умни, но мама и тате цял живот са ги лъгали, че са гении. Малко като го засечеш и той толкова се смачква, че не е истина, на това му се казва "да си свери часовника".
Рано или късно животът му сверява часовника.
Просто ти не узнаваш за това събитие."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Един подобен индивид, бидейки залъгван цял живот, че е най-най, как би сверил часовника си, след като няма реална представа за случващото се около него?
Един тъпак, как би разбрал, че е тъп, като е толкова тъп, че дори не осъзнава своята тъпота?sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеЕдин подобен индивид, бидейки залъгван цял живот, че е най-най, как би сверил часовника си, след като няма реална представа за случващото се около него?
Един тъпак, как би разбрал, че е тъп, като е толкова тъп, че дори не осъзнава своята тъпота?
Шегата настрана, за съжаление донякъде си прав.
Но аз все се надявам, че няма чак толкова тъпи и ограничени хора сред нас."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Проблема може да се породи от обкръжението, в смисъл - общувайки с глупци, у теб подсъзнателно се поражда идеята, че си много умен, а всъщност....
След което мнението на истински умните хора вече не е от значение, защото са извън тесния кръг!
А мърдайки шегата настрана, положението става безкрайно отчайващо - представа си нямаш колко глупави, тъпи, та чак вдлъбнати хора има навсякъде около насsigpic
Comment
Comment