Известие

Collapse
No announcement yet.

Кабинетът Борисов подава оставка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
    Интересно, защо никой не обръща внимание, че е нарушен член от основния закон на РБългария - конституцията:
    "Чл. 32.
    ...
    (2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи."

http://www.parliament.bg/bg/const

Ми дай да строшим 1-2 крака, няколко ребра, поне 1 ръка и да извадим едно око на човек, че да се доберем до "святата истина"...
    Остава и да ни кажеш кои са "освен предвидените в закона случаи".

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
      Ако и това не ти е ясно.........какво тьрсиш тук?!
      Червената шапчица, оказва се , е вьрколак(справка - Имало едно време(сериял)).
      Заяждам се, не ми обрьщайте внимание.
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
        Ако и това не ти е ясно.........какво тьрсиш тук?!
        Червената шапчица, оказва се , е вьрколак(справка - Имало едно време(сериял)).
        Ами кажи като ги знаеш.

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
          Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
          Ами кажи като ги знаеш.
          Ако и ти искаш да се заяждаш можеше да кажеш че не сьм ползвал кавички кьдето е нужно.
          Иначе - за общото благо(на което много дьржиш) е позволено да се ползва СРС. Дали са ти линк, не ме карай да го отварям и да го цитирам(в момета ми е непосилно). Ако МНОГО дьржиш - ще го сторя(тия дни).

Comment

• Ясно, нищо не знаеш.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
              Ясно, нищо не знаеш.
              Значи има нешо, дето все пак ти е ясно! Все е нещо!

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                Въпросът е реален и никак не е риторичен.
                Просто вчера го слушах около 30 пъти по новините.
                Намери си днешното интервю с д-р Михайлов в "лице в лице" и се наслади на истински добър анализ.
                Ето такива хора искам да гледам и слушам по медиите.
                Мен няма за какво да ме подслушват, бре. Аз не съм кандидат за правителството. А и няма да ме вземат, защото нося обица и не се вписвам в традиционния юпи вид...
                Виж анализа ми хареса

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                Не съм юрист, но от общо култура ми се струва, че би трябвало да е указано в някой закон кои са случаите в които може да бъде записан един човек. Ако държиш да ти кажа какво точно гласи закона, ще трябва първо да се договорим за хонорара ми ...
                145, 1.6 boxer
                156, 2.4 JTD - ex
                Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                  Мен няма за какво да ме подслушват, бре. Аз не съм кандидат за правителството. А и няма да ме вземат, защото нося обица и не се вписвам в традиционния юпи вид...
                  Виж анализа ми хареса

Не съм юрист, но от общо култура ми се струва, че би трябвало да е указано в някой закон кои са случаите в които може да бъде записан един човек. Ако държиш да ти кажа какво точно гласи закона, ще трябва първо да се договорим за хонорара ми ...
                  Давам 2.80 лева!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Минчо Спасов: "Поведението на бившия премиер и на тези, които подкрепят неговата позиция, че е по-важно защо е извършено подслушването, а не съдържанието на подслушания разговор, ми напомня на един случай, добави той. "Премиерът е извършил престъпление, убил е някого с автомобила си, трупът е в багажника. Колата е задържана в МВР, но никой не разследва убийството. Изведнъж някой открадва тази кола и я дава на медиите. Г-н Борисов и неговите поддръжници претендират, че трябва да се разследва кражбата на автомобила, а не трупа в багажника. Трупът в багажника, това е българската държавност, за съжаление", каза Спасов."
                    http://news.bgnes.com/view/1084500

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                      Минчо Спасов: "Поведението на бившия премиер и на тези, които подкрепят неговата позиция, че е по-важно защо е извършено подслушването, а не съдържанието на подслушания разговор, ми напомня на един случай, добави той. "Премиерът е извършил престъпление, убил е някого с автомобила си, трупът е в багажника. Колата е задържана в МВР, но никой не разследва убийството. Изведнъж някой открадва тази кола и я дава на медиите. Г-н Борисов и неговите поддръжници претендират, че трябва да се разследва кражбата на автомобила, а не трупа в багажника. Трупът в багажника, това е българската държавност, за съжаление", каза Спасов."
                      http://news.bgnes.com/view/1084500
                      Не се ли умори бе "мой", това е загубена кауза.
                      Пак ще вземат най-много проценти.
                      Най-тъпо ми е, че за тях ще гласуват и бивши ДСБари и такива СДСари.
                      Те са ми най-жалки.
                      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                      К.М.

Comment

• А бе има някакви зачатъци на "събуждане" щом почнаха да ги гонят.

"Кандидат-депутатът на ГЕРБ Доброслав Димитров хвърлил порцеланова чаша в краката на водещия Николай Бареков по време на предизборно студио на ТВ7 в София, съобщи БГНЕС.

Постъпката на Димитров била придружена с думите "Ти нормален ли си, бе", а до нея се стигнало след като зрителите на предизборния дебат на площад "Св. Александър Невски" в София, предаван пряко в ефира на частната телевизия, започнали да го замерят с яйца (според ТВ7 имало "канонада от яйца"). Според описанието на агенцията, Димитров е бил улучен в лицето и слязъл от сцената под възгласите на зрителите, които викали "Довиждане". Това пък предизвика словесна атака срещу бившите управляващи и лидера им от Бареков, който до оттеглянето на правителството беше сред най-големите привърженици и на Борисов, и на партията както лично, така и чрез медиата, в която работи. "

http://www.dnevnik.bg/izbori2013/201...rekov_obeshta/

Comment

Те са ми най-жалки.
                          Тук съм съгласен.
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Те са ми най-жалки.
                            Да, бе не съм видял и чул ДСБ-ар да гласува за тия, стига глупости.Може и да има, ама трябва да е с лоботомия. А бивши СДС ри гласуват за всички, защото това пониятие нищо не значи за мен.
                            Last edited by fred; d.m.y г., 21:03.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

• Още пресни миризливи говна.
                              "Унищожен от Цветанов запис разкрива как Борисов разпределя обществени поръчки"
                              http://mobile.bgnes.com/news/BG/soct/1084760

"Утре има обществена поръчка. Нали така? Примерно ремонт на училища, на пътища, тва купуват се, трамваи, влакове, няма значение... горива, закуски... всичко. Има търг. Тогава [не се разбира] тоя търг е за мойта фирма... Нали, разбирате?"
                              https://bivol.bg/bb-turgove.html

Хохохохооо, оня капут Бареков изригна:
                              "Отворя ли си устата преди изборите, Борисов ще е с белезници"
                              http://www.dnes.bg/obshtestvo/2013/0...leznici.187417
                              Last edited by Доко; d.m.y г., 23:03.

Comment

• Мда, че Бареков е капут спор няма, както и че прости управници сами се дънят
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X