Първоначално публикувано от pa4ito
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кабинетът Борисов подава оставка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеОстава и да ни кажеш кои са "освен предвидените в закона случаи".
Червената шапчица, оказва се , е вьрколак(справка - Имало едно време(сериял)).
Заяждам се, не ми обрьщайте внимание.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеАко и това не ти е ясно.........какво тьрсиш тук?!
Червената шапчица, оказва се , е вьрколак(справка - Имало едно време(сериял)).
Заяждам се, не ми обрьщайте внимание.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеЗаяждам се, не ми обрьщайте внимание.Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеАми кажи като ги знаеш.
Иначе - за общото благо(на което много дьржиш) е позволено да се ползва СРС. Дали са ти линк, не ме карай да го отварям и да го цитирам(в момета ми е непосилно). Ако МНОГО дьржиш - ще го сторя(тия дни).Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеЯсно, нищо не знаеш.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеВъпросът е реален и никак не е риторичен.
Просто вчера го слушах около 30 пъти по новините.
Намери си днешното интервю с д-р Михайлов в "лице в лице" и се наслади на истински добър анализ.
Ето такива хора искам да гледам и слушам по медиите.
Виж анализа ми хареса
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеОстава и да ни кажеш кои са "освен предвидените в закона случаи".145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениеМен няма за какво да ме подслушват, бре. Аз не съм кандидат за правителството. А и няма да ме вземат, защото нося обица и не се вписвам в традиционния юпи вид...
Виж анализа ми хареса
Не съм юрист, но от общо култура ми се струва, че би трябвало да е указано в някой закон кои са случаите в които може да бъде записан един човек. Ако държиш да ти кажа какво точно гласи закона, ще трябва първо да се договорим за хонорара ми ...На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Минчо Спасов: "Поведението на бившия премиер и на тези, които подкрепят неговата позиция, че е по-важно защо е извършено подслушването, а не съдържанието на подслушания разговор, ми напомня на един случай, добави той. "Премиерът е извършил престъпление, убил е някого с автомобила си, трупът е в багажника. Колата е задържана в МВР, но никой не разследва убийството. Изведнъж някой открадва тази кола и я дава на медиите. Г-н Борисов и неговите поддръжници претендират, че трябва да се разследва кражбата на автомобила, а не трупа в багажника. Трупът в багажника, това е българската държавност, за съжаление", каза Спасов."
http://news.bgnes.com/view/1084500
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеМинчо Спасов: "Поведението на бившия премиер и на тези, които подкрепят неговата позиция, че е по-важно защо е извършено подслушването, а не съдържанието на подслушания разговор, ми напомня на един случай, добави той. "Премиерът е извършил престъпление, убил е някого с автомобила си, трупът е в багажника. Колата е задържана в МВР, но никой не разследва убийството. Изведнъж някой открадва тази кола и я дава на медиите. Г-н Борисов и неговите поддръжници претендират, че трябва да се разследва кражбата на автомобила, а не трупа в багажника. Трупът в багажника, това е българската държавност, за съжаление", каза Спасов."
http://news.bgnes.com/view/1084500
Пак ще вземат най-много проценти.
Най-тъпо ми е, че за тях ще гласуват и бивши ДСБари и такива СДСари.
Те са ми най-жалки."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
А бе има някакви зачатъци на "събуждане" щом почнаха да ги гонят.
"Кандидат-депутатът на ГЕРБ Доброслав Димитров хвърлил порцеланова чаша в краката на водещия Николай Бареков по време на предизборно студио на ТВ7 в София, съобщи БГНЕС.
Постъпката на Димитров била придружена с думите "Ти нормален ли си, бе", а до нея се стигнало след като зрителите на предизборния дебат на площад "Св. Александър Невски" в София, предаван пряко в ефира на частната телевизия, започнали да го замерят с яйца (според ТВ7 имало "канонада от яйца"). Според описанието на агенцията, Димитров е бил улучен в лицето и слязъл от сцената под възгласите на зрителите, които викали "Довиждане". Това пък предизвика словесна атака срещу бившите управляващи и лидера им от Бареков, който до оттеглянето на правителството беше сред най-големите привърженици и на Борисов, и на партията както лично, така и чрез медиата, в която работи. "
http://www.dnevnik.bg/izbori2013/201...rekov_obeshta/
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеНе се ли умори бе "мой", това е загубена кауза.
Те са ми най-жалки.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеНе се ли умори бе "мой", това е загубена кауза.
Те са ми най-жалки.Last edited by fred; d.m.y г., 21:03.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Още пресни миризливи говна.
"Унищожен от Цветанов запис разкрива как Борисов разпределя обществени поръчки"
http://mobile.bgnes.com/news/BG/soct/1084760
"Утре има обществена поръчка. Нали така? Примерно ремонт на училища, на пътища, тва купуват се, трамваи, влакове, няма значение... горива, закуски... всичко. Има търг. Тогава [не се разбира] тоя търг е за мойта фирма... Нали, разбирате?"
https://bivol.bg/bb-turgove.html
Хохохохооо, оня капут Бареков изригна:
"Отворя ли си устата преди изборите, Борисов ще е с белезници"
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2013/0...leznici.187417Last edited by Доко; d.m.y г., 23:03.
Comment
Comment