Известие

Collapse
No announcement yet.

Кабинетът Борисов подава оставка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Аз също съм против Герб и ще гласувам за Костов, но не мисля, че това с бюлетините е някаква Герберска машинация. А по-скоро обстоятелство чрез което основните опоненти на Герб се опитват да смъкнат още малко изборният им рейтинг в последния момент. Точно както удавник се хваща за сламка.

Това е мнението ми. Не се карайте и уважавайте чуждите гледни точки.

В крайна сметка в конкретния случай нещата са пределно доказуеми и е въпрос на елементарна експертиза това да стане ясно дали се касае за фалшиви бюлетини или за бракувани такива.

Залагам каса бира на второто.
    И аз съм на същото мнение.
    2014: Deutschland über alles

Comment

• Да, но ако официалното изявление на прокуратурата относно случая се окаже вярно, както се твърди в материала от линка на Доко, означава, че освен, че Герб са велики измекяри, ами и аз съм назад с каса бира

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Гласуването за престъпници е престъпление.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
          Абе Никалай,
          Тази графика където си посочил не е ли за държавния дълг, не показва ли че 1997г. е 105% от БВП. Коко показва за 2011г. не е ли 16%. По тази логика БВП от 1998г. до 2011г. би трябвало да е нарастнал над 6 пъти. Да ама това не е вярно. Колко е абсолютната стойност на държавния дълг от 1989г. до 2009г. около 10млрд. без да се променя много.
          Ето най-пресните данни които показват че държавният ни дълг е пак около 10 млрд. долара.

http://www.capital.bg/shimg/oo_2094553.jpg

Comment

Ето най-пресните данни които показват че държавният ни дълг е пак около 10 млрд. долара.

http://www.capital.bg/shimg/oo_2094553.jpg
            Смислов, тия 10 млрд. долара нямат нищо общо с онези 10 млрд. отпреди 24 години, както се опитваш да внушиш на хората. Инфлацията за това време ги е обезценила в пъти.
            Дългът е най-правилно да се измерва като процент от БВП, което се вижда тук. Мисля, че тенденцията се очертава много ясно откога започва. През 1990 дългът ни беше около 100% от годишния БВП, а в следващите години се качи още. И така до 1997г. когато нещата тръгнаха нагоре.

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
              Смислов, тия 10 млрд. долара нямат нищо общо с онези 10 млрд. отпреди 24 години, както се опитваш да внушиш на хората. Инфлацията за това време ги е обезценила в пъти.
              Дългът е най-правилно да се измерва като процент от БВП, което се вижда тук. Мисля, че тенденцията се очертава много ясно откога започва. През 1990 дългът ни беше около 100% от годишния БВП, а в следващите години се качи още. И така до 1997г. когато нещата тръгнаха нагоре.
              Нямат , ама друг път. 10 млрд. долара са си 10 млрд. долара. Останалото е игра с курса на долара.

Comment

Нямат , ама друг път. 10 млрд. долара са си 10 млрд. долара. Останалото е игра с курса на долара.
                Дай ми назаем тогава едни 100 000$ сега, а аз ще ти ги върна след 10 години. Навит ли си?

А и какво значение има колко % ти е външният дълг?

http://www.google.bg/publicdata/expl...l=bg&ind=false

Като гледам така нито норвежците, нито германците живеят зле..
                Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                  Дай ми назаем тогава едни 100 000$ сега, а аз ще ти ги върна след 10 години. Навит ли си?
                  Искам и аз едни 100 бона и ще му ги върна след 24 години пак толкова.

Comment

• И защо според вас след като БВП от 1997 до сега е нараснал около пет пъти, населението обеднява и безработицата се увеличава.
                    Ако трябва да сме по-точни, по реален БВП сме малко над равнището на 1989г. и колко се е обезценил долара за 24 години.
                    Last edited by pavlin; d.m.y г., 19:43.

Comment

И защо според вас след като БВП от 1997 до сега е нараснал около пет пъти, населението обеднява и безработицата се увеличава.
                      Неселението не обеднява. Това се вижда тук Те 1996г. заплатите бяха по 10 долара, накъде повече да обедняваме.
                      До кризата от 2008г. доходите на хората растяха. Продажбите на нови автомобили през 1996г са около 6 000 бр., а за 2008г. са 53 812 бр. Това само като илюстрация на положението. БВП в момента е значително по-висок от 1996г., но естествено има и инфлация. Реалното нарастване на БВП с отчитане на инфлацията от 96-та до 2008г. е около 2,5 пъти. Не е зле, но в Румъния растежът след 2002г. е значително по-висок. Реално до 2011г. бяхме почти наравно с тях, а сега те са с около 35% по-напред.

Comment

Неселението не обеднява. Това се вижда тук Те 1996г. заплатите бяха по 10 долара, накъде повече да обедняваме.
                        До кризата от 2008г. доходите на хората растяха. Продажбите на нови автомобили през 1996г са около 6 000 бр., а за 2008г. са 53 812 бр. Това само като илюстрация на положението. БВП в момента е значително по-висок от 1996г., но естествено има и инфлация. Реалното нарастване на БВП с отчитане на инфлацията от 96-та до 2008г. е около 2,5 пъти. Не е зле, но в Румъния растежът след 2002г. е значително по-висок. Реално до 2011г. бяхме почти наравно с тях, а сега те са с около 35% по-напред.
                        Павлин не говори за 96-та.
                        Колите се купуваха от фирми и групировки.
                        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                          Павлин не говори за 96-та.
                          Колите се купуваха от фирми и групировки.
                          Групировките не купуват 53 000 Ес класи. Купуват 1, 5 или 10.

Comment

До кризата от 2008г. доходите на хората растяха. Продажбите на нови автомобили през 1996г са около 6 000 бр., а за 2008г. са 53 812 бр.
                            Да бе да, само където последните проучвания показват че около 50% от населението живее на прага на бедността.
                            От тези купени нови коли през 2008 колко бяха върнати поради невъзможност за изплащане на вноските. Колко са продадените коли сега.
                            Ето още малко интересна информация:
                            http://m.novinite.bg/articles/13701/...hiv-rast-ot-50
                            Last edited by pavlin; d.m.y г., 16:29.

Comment

Групировките не купуват 53 000 Ес класи. Купуват 1, 5 или 10.
                              S класи ли имаш предвид?
                              Ти имаш ли представа от групировките тогава?
                              В това число и всички измислени фирми по това време.
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение

А и какво значение има колко % ти е външният дълг?

http://www.google.bg/publicdata/expl...l=bg&ind=false

Като гледам така нито норвежците, нито германците живеят зле..
                                А германците на какъв процент си финансират дълга и колко пъти е по-малък от този на България. Ами то е все едно аз да взема пет пъти по -голям заем от теб и разходите ни по обслужването му да ни са едни и същи. Само че аз ще мога да ползвам пет пъти повече пари с които да си купя пет пъти повече неща, а ти пет пъти по-малко.

Comment

Working...
                                X