Първоначално публикувано от Доко
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кабинетът Борисов подава оставка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеНикалайчо, Никалайчоо, заради такива като теб още един мандат няма да се оправи тази държава, закъснял си да мутрееш, адидасите вече на са на мода.
п.с. Никалайчо още ли не ти се вярва, 350000 напечатани бюлетини подготвени за подмяна на чувалите с твоя и моя глас, на бати рибката си ти, нали можеш да смяташ, 10% от гласовете. Трудно се удържам да не пусна една дебела псувня, много ме е яд на ШАРАНИ като теб.
http://mobile.bgnes.com/news/BG/soct/1085494
Бюлетината за изборите е интегрална, демек с всичките партии на нея.
Няма как да се отпечатат "бюлетини на Герб", както ни убеждават Бгнес, нали. Освен ако се отпечатат с мастилен кръст на номер 15 /Герб/. То, вярно, че ако си малоумен може и в това да повярваш. Въпросните бюлетини явно са празни. Поне така пише Ройтерс и почти всички агенции освен тази на сем. Нешкови. Ама ти пък вярно, че четеш само нея и сайта на БСП.
Освен това при отпечатани и раздадени 8,4 млн. бюлетини, гласоподаватели с право на глас около 6,3 млн. и избирателна активност макс 60% означава, че ще останат към 3,7 млн. празни неизползвани бюлетини. Ако някой е намерил начин да подмени вота, можеше да използва тях. Да не говорим, че никой не знае дали от печатницата за излезли 8,4 млн. или 9 млн.
Тия предизборни трикове се правят за да се хващат разни първосигнални тъпоъгълници. За съжаление в България такива не липсват.
Въпросът е ЗАЩО БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА УЧАСТВА В ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ! Тоя Цацаров смърди здраво!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеБате Доко, бас хващам, че е тежко да се родиш прост, ама пробвай малко да си напънеш сивото вещество. Доколкото го имаш.
Няма как да се отпечатат "бюлетини на Герб", както ни убеждават Бгнес, нали. Освен ако се отпечатат с мастилен кръст на номер 15 /Герб/. То, вярно, че ако си малоумен може и в това да повярваш. Въпросните бюлетини явно са празни. Поне така пише Ройтерс и почти всички агенции освен тази на сем. Нешкови. Ама ти пък вярно, че четеш само нея и сайта на БСП.
Освен това при отпечатани и раздадени 8,4 млн. бюлетини, гласоподаватели с право на глас около 6,3 млн. и избирателна активност макс 60% означава, че ще останат към 3,7 млн. празни неизползвани бюлетини. Ако някой е намерил начин да подмени вота, можеше да използва тях. Да не говорим, че никой не знае дали от печатницата за излезли 8,4 млн. или 9 млн.
Тия предизборни трикове се правят за да се хващат разни първосигнални тъпоъгълници. За съжаление в България такива не липсват.
Въпросът е ЗАЩО БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА УЧАСТВА В ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ! Тоя Цацаров смърди здраво!!!
Николай, ти герберист ли си?SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеБате Доко, бас хващам, че е тежко да се родиш прост, ама пробвай малко да си напънеш сивото вещество. Доколкото го имаш.
Въпросът е ЗАЩО БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА УЧАСТВА В ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ! Тоя Цацаров смърди здраво!!!Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеНиколай, ти герберист ли си?Last edited by Доко; d.m.y г., 00:40.
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеНиколай, ти герберист ли си?
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеГласувам винаги за Костов. Номер 27 има 3 гласа от нашето семейство утре плюс над 50% от познатите ми.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеРадвам се че е така, но от предпоследният ти пост лъха на гербери.
Иначе се надявам ако тоя случай разколебае част от герберите, да се прехвърлят към ДСБ. Ако влязат само 4 партии, почти е сигурно, че БСП и ДПС ще имат мнозинство за правителство.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеПросто няма никаква логика в това с бюлетините. Очевидно е, че е предизборен компромат. По-тревожното е, че прокуратурата участва в разни сценки дни преди изборите.
Иначе се надявам ако тоя случай разколебае част от герберите, да се прехвърлят към ДСБ. Ако влязат само 4 партии, почти е сигурно, че БСП и ДПС ще имат мнозинство за правителство.
Напротив, логиката е елементарна и утвърдена в годините. Прокуратурата за пръв път действа нормално, и до колкото познавам Цацаров това няма да е само по изборите.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеГласувам винаги за Костов. Номер 27 има 3 гласа от нашето семейство утре плюс над 50% от познатите ми."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Аз също съм против Герб и ще гласувам за Костов, но не мисля, че това с бюлетините е някаква Герберска машинация. А по-скоро обстоятелство чрез което основните опоненти на Герб се опитват да смъкнат още малко изборният им рейтинг в последния момент. Точно както удавник се хваща за сламка.
Това е мнението ми. Не се карайте и уважавайте чуждите гледни точки.
В крайна сметка в конкретния случай нещата са пределно доказуеми и е въпрос на елементарна експертиза това да стане ясно дали се касае за фалшиви бюлетини или за бракувани такива.
Залагам каса бира на второто.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАз също съм против Герб и ще гласувам за Костов, но не мисля, че това с бюлетините е някаква Герберска машинация. А по-скоро обстоятелство чрез което основните опоненти на Герб се опитват да смъкнат още малко изборният им рейтинг в последния момент. Точно както удавник се хваща за сламка.
Това е мнението ми. Не се карайте и уважавайте чуждите гледни точки.
В крайна сметка в конкретния случай нещата са пределно доказуеми и е въпрос на елементарна експертиза това да стане ясно дали се касае за фалшиви бюлетини или за бракувани такива.
Залагам каса бира на второто.
http://www.segabg.com/article.php?id...26a3uU.twitter
Ето и становището на прокуратурата, и не бъди глупав наивник като Никалайчо.
http://dnes.bg/izbori-2013/2013/05/1...aturata.187793Last edited by Доко; d.m.y г., 14:01.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеНе залагай и чаша бира, ще загубиш...
http://www.segabg.com/article.php?id...26a3uU.twitter
Ето и становището на прокуратурата, и не бъди глупав наивник като Никалайчо.
http://dnes.bg/izbori-2013/2013/05/1...aturata.187793"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment