Известие

Collapse
No announcement yet.

Кабинетът Борисов подава оставка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
    Никалайчо, Никалайчоо, заради такива като теб още един мандат няма да се оправи тази държава, закъснял си да мутрееш, адидасите вече на са на мода.

п.с. Никалайчо още ли не ти се вярва, 350000 напечатани бюлетини подготвени за подмяна на чувалите с твоя и моя глас, на бати рибката си ти, нали можеш да смяташ, 10% от гласовете. Трудно се удържам да не пусна една дебела псувня, много ме е яд на ШАРАНИ като теб.
    http://mobile.bgnes.com/news/BG/soct/1085494
    Не го закачай, той е бил нощна смяна в печатницата.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Никалайчо, Никалайчоо, заради такива като теб още един мандат няма да се оправи тази държава, закъснял си да мутрееш, адидасите вече на са на мода.

п.с. Никалайчо още ли не ти се вярва, 350000 напечатани бюлетини подготвени за подмяна на чувалите с твоя и моя глас, на бати рибката си ти, нали можеш да смяташ, 10% от гласовете. Трудно се удържам да не пусна една дебела псувня, много ме е яд на ШАРАНИ като теб.
      http://mobile.bgnes.com/news/BG/soct/1085494
      Бате Доко, бас хващам, че е тежко да се родиш прост, ама пробвай малко да си напънеш сивото вещество. Доколкото го имаш.
      Бюлетината за изборите е интегрална, демек с всичките партии на нея.
      Няма как да се отпечатат "бюлетини на Герб", както ни убеждават Бгнес, нали. Освен ако се отпечатат с мастилен кръст на номер 15 /Герб/. То, вярно, че ако си малоумен може и в това да повярваш. Въпросните бюлетини явно са празни. Поне така пише Ройтерс и почти всички агенции освен тази на сем. Нешкови. Ама ти пък вярно, че четеш само нея и сайта на БСП.
      Освен това при отпечатани и раздадени 8,4 млн. бюлетини, гласоподаватели с право на глас около 6,3 млн. и избирателна активност макс 60% означава, че ще останат към 3,7 млн. празни неизползвани бюлетини. Ако някой е намерил начин да подмени вота, можеше да използва тях. Да не говорим, че никой не знае дали от печатницата за излезли 8,4 млн. или 9 млн.
      Тия предизборни трикове се правят за да се хващат разни първосигнални тъпоъгълници. За съжаление в България такива не липсват.
      Въпросът е ЗАЩО БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА УЧАСТВА В ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ! Тоя Цацаров смърди здраво!!!
      Attached Files
      2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
        Бате Доко, бас хващам, че е тежко да се родиш прост, ама пробвай малко да си напънеш сивото вещество. Доколкото го имаш.
        Няма как да се отпечатат "бюлетини на Герб", както ни убеждават Бгнес, нали. Освен ако се отпечатат с мастилен кръст на номер 15 /Герб/. То, вярно, че ако си малоумен може и в това да повярваш. Въпросните бюлетини явно са празни. Поне така пише Ройтерс и почти всички агенции освен тази на сем. Нешкови. Ама ти пък вярно, че четеш само нея и сайта на БСП.
        Освен това при отпечатани и раздадени 8,4 млн. бюлетини, гласоподаватели с право на глас около 6,3 млн. и избирателна активност макс 60% означава, че ще останат към 3,7 млн. празни неизползвани бюлетини. Ако някой е намерил начин да подмени вота, можеше да използва тях. Да не говорим, че никой не знае дали от печатницата за излезли 8,4 млн. или 9 млн.
        Тия предизборни трикове се правят за да се хващат разни първосигнални тъпоъгълници. За съжаление в България такива не липсват.
        Въпросът е ЗАЩО БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА УЧАСТВА В ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ! Тоя Цацаров смърди здраво!!!

Николай, ти герберист ли си?
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
          Жив герберист, личи му по миризмата. Пълно е с малоумни дървени философи.
          Last edited by Доко; d.m.y г., 00:40.

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
            Гласувам винаги за Костов. Номер 27 има 3 гласа от нашето семейство утре плюс над 50% от познатите ми.

Comment

Гласувам винаги за Костов. Номер 27 има 3 гласа от нашето семейство утре плюс над 50% от познатите ми.
              Радвам се че е така, но от предпоследният ти пост лъха на гербери.
              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                Радвам се че е така, но от предпоследният ти пост лъха на гербери.
                Просто няма никаква логика в това с бюлетините. Очевидно е, че е предизборен компромат. По-тревожното е, че прокуратурата участва в разни сценки дни преди изборите.
                Иначе се надявам ако тоя случай разколебае част от герберите, да се прехвърлят към ДСБ. Ако влязат само 4 партии, почти е сигурно, че БСП и ДПС ще имат мнозинство за правителство.

Comment

Просто няма никаква логика в това с бюлетините. Очевидно е, че е предизборен компромат. По-тревожното е, че прокуратурата участва в разни сценки дни преди изборите.
                  Иначе се надявам ако тоя случай разколебае част от герберите, да се прехвърлят към ДСБ. Ако влязат само 4 партии, почти е сигурно, че БСП и ДПС ще имат мнозинство за правителство.

Напротив, логиката е елементарна и утвърдена в годините. Прокуратурата за пръв път действа нормално, и до колкото познавам Цацаров това няма да е само по изборите.
                  SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Абе Никалай, пак прекаляваш с глупостите си. Дано поне прокуратурата не изглупее на финала.

Comment

Ей, лъжльоооо.
                      К.М.

Comment

• Аз също съм против Герб и ще гласувам за Костов, но не мисля, че това с бюлетините е някаква Герберска машинация. А по-скоро обстоятелство чрез което основните опоненти на Герб се опитват да смъкнат още малко изборният им рейтинг в последния момент. Точно както удавник се хваща за сламка.

Това е мнението ми. Не се карайте и уважавайте чуждите гледни точки.

В крайна сметка в конкретния случай нещата са пределно доказуеми и е въпрос на елементарна експертиза това да стане ясно дали се касае за фалшиви бюлетини или за бракувани такива.

Залагам каса бира на второто.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Как може да има хора, които ще гласуват за костофф, особено след суперкурвенския номер с "обира"...

Comment

• Честно казано и на мен ми е странно, че има хора, които ще гласуват за Герб, след всичките им к*****ски номера през изминалите няколко години.
                            Пък то се оказа, че тези хора и съвсем не са малко.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Аз също съм против Герб и ще гласувам за Костов, но не мисля, че това с бюлетините е някаква Герберска машинация. А по-скоро обстоятелство чрез което основните опоненти на Герб се опитват да смъкнат още малко изборният им рейтинг в последния момент. Точно както удавник се хваща за сламка.

Това е мнението ми. Не се карайте и уважавайте чуждите гледни точки.

В крайна сметка в конкретния случай нещата са пределно доказуеми и е въпрос на елементарна експертиза това да стане ясно дали се касае за фалшиви бюлетини или за бракувани такива.

Залагам каса бира на второто.
                              Не залагай и чаша бира, ще загубиш...
                              http://www.segabg.com/article.php?id...26a3uU.twitter

Ето и становището на прокуратурата, и не бъди глупав наивник като Никалайчо.
                              http://dnes.bg/izbori-2013/2013/05/1...aturata.187793
                              Last edited by Доко; d.m.y г., 14:01.

Comment

Не залагай и чаша бира, ще загубиш...
                                http://www.segabg.com/article.php?id...26a3uU.twitter

Ето и становището на прокуратурата, и не бъди глупав наивник като Никалайчо.
                                http://dnes.bg/izbori-2013/2013/05/1...aturata.187793
                                Те така плямпаха и за подслушването, а накрая всичко се оказа истина, та даже триха спешно информация.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X