Известие

Collapse
No announcement yet.

Кабинетът Борисов подава оставка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
    Дедо попе, вие кога бяхте забранили църковните празници, пък сега ще ми честитите Цветница. Айде нема нужда да ми обяснявате какво е демокрация точно вие социалистите. След като изтребихте опозицията през 1945 ли почнахте да разбирате от демокрация или когато взривявахте църкви?!
    Аз държавни пари не управлявам и не искам да ме подслушват, но нямам нищо против да подслушват министрите, депутатите, кметовете и всички, които са свързани с държавните (и общински) разходи. Как иначе да хванат корупционните схеми в днешно време?! Да хвърлят боб ли?!
    Силно объркан си.
    Аз не съм комунист.
    Просто ти си крайно елементарен и който не ти приглася си го оцветяваш.
    Така ти е лесно, така са правели и на времето болшевиките. Върху това трябва да се замислиш.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Силно объркан си.
      Аз не съм комунист.
      Просто ти си крайно елементарен и който не ти приглася си го оцветяваш.
      Така ти е лесно, така са правели и на времето болшевиките. Върху това трябва да се замислиш.
      ОК, човек като теб с компетентно мнение по всички обществени въпроси със сигурност гласува на избори. Ти за кой ще гласуваш? Аз 100 пъти писах, че гласувам за ДСБ, Пацо ще гласува за БСП. Ти Суси, кой номер ще отбележиш. Според мен номер 5. Опровергай ме.
      2014: Deutschland über alles

Comment

ОК, човек като теб с компетентно мнение по всички обществени въпроси със сигурност гласува на избори. Ти за кой ще гласуваш? Аз 100 пъти писах, че гласувам за ДСБ, Пацо ще гласува за БСП. Ти Суси, кой номер ще отбележиш. Според мен номер 5. Опровергай ме.
        Когато бъде учредена партията на българските нихилисти, прасето ще стане неин лидер.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Не мога да гласувам.
          К.М.

Comment

• Не е важно кой как ще гласува, за крайния резултат.
            Важно е кой държи ЦИК, защото данните оттам, ще определят както винаги големият губещ - а именно народа!

Колкото до записите в момента - Да, целта е да се прави театър и да се отклонява вниманието от Цветанов.

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Свежо, синтезирано и ясно: Какъв тип хора биха гласували за Герб
              Last edited by Доко; d.m.y г., 07:58.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                Свежо, синтезирано и ясно: Какъв тип хора биха гласували за Герб
                Добре е написано, но ето това изречение скапа всичко и показа силна пристрастност на автора: "И то не просто да гласуваме за някой, който ще остане под 4 процентната бариера, а за партия, която ще влезе в парламента. Само така част от гласовете ни няма да отиде и при ГЕРБ при преразпределението на мандатите."

Направо да си беше написал: "гласувайте за БСП"

Но поне разбрах в коя група попадат Николайчо и Фреди
                К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Добре е написано, но ето това изречение скапа всичко и показа силна пристрастност на автора: "И то не просто да гласуваме за някой, който ще остане под 4 процентната бариера, а за партия, която ще влезе в парламента. Само така част от гласовете ни няма да отиде и при ГЕРБ при преразпределението на мандатите."

Направо да си беше написал: "гласувайте за БСП"

Но поне разбрах в коя група попадат Николайчо и Фреди
                  Даа, автора може и да загатва партийна пристрастност, но категоризацията ме развесели.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                    Свежо, синтезирано и ясно: Какъв тип хора биха гласували за Герб
                    Има доста глупости, замаскирани с общо-взето вярни неща.
                    Не е вярно, че е ГЕРБ е измел средният управленски персонал.
                    Там, където реално се взимат решенията не е пипано от Татово време. Там е като под стара ламперия. Бъка от хлебарки, за които не подозираме. Те разлагат дома ни, пардон, държавата, но никой не ги вижда. Нито едно управление не бръкна там, а от там са всичките ни проблеми.
                    Те решават кой и къде ще строи, какви ще за знаците по улиците, кой ще притежава оръжие, кой ще получи концесията, как ще се промени стандарта за сиренето, например.
                    Списакът е много дълъг.
                    Погледнете, че точно от тая категория бюрократи, обикновеният човек едно дело не може да заведе, ако те не пожелаят.
                    Здравеопазване...
                    Абе....
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Има доста глупости, замаскирани с общо-взето вярни неща.
                      Не е вярно, че е ГЕРБ е измел средният управленски персонал.
                      Там, където реално се взимат решенията не е пипано от Татово време. Там е като под стара ламперия. Бъка от хлебарки, за които не подозираме. Те разлагат дома ни, пардон, държавата, но никой не ги вижда. Нито едно управление не бръкна там, а от там са всичките ни проблеми.
                      Те решават кой и къде ще строи, какви ще за знаците по улиците, кой ще притежава оръжие, кой ще получи концесията, как ще се промени стандарта за сиренето, например.
                      Списакът е много дълъг.
                      Погледнете, че точно от тая категория бюрократи, обикновеният човек едно дело не може да заведе, ако те не пожелаят.
                      Здравеопазване...
                      Абе....
                      Иво, приятелю, точно визирания от теб среден управленски персонал измита всяка партия като дойде на власт. Ако погледнеш реално бастиона на ГЕРБ-Бургас, тук, в местната власт е подменен целия състав, с такъв който е крайно-неквалифициран, но за сметка на това послушен.
                      Вземи за пример също така Кърджали, дали има българи в общинско-чиновническите службици? Веднага отговарям - не, защото си е крепост на ДПС.
                      Last edited by Доко; d.m.y г., 10:10.

Comment

• Иво е прав до някьде. Има места кьдето не е пипано. Това обаче са неатрактивни постове, кьм които няма чак такьв интерс. Там кьдето са кинтите и пряката власт обаче, се "почиства" и по няколко пьти на мандат.
                        Лично аз, не сьм убеден че не трябва да е така.
                        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                          По-важно е истината да излезе на яве а не това кой и как е стигнал до нея.
                          Интересно, защо никой не обръща внимание, че е нарушен член от основния закон на РБългария - конституцията:
                          "Чл. 32.
                          ...
                          (2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи."

http://www.parliament.bg/bg/const

Ми дай да строшим 1-2 крака, няколко ребра, поне 1 ръка и да извадим едно око на човек, че да се доберем до "святата истина"...
                          145, 1.6 boxer
                          156, 2.4 JTD - ex
                          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                            Интересно, защо никой не обръща внимание, че е нарушен член от основния закон на РБългария - конституцията:
                            "Чл. 32.
                            ...
                            (2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи."

Ми дай да строшим 1-2 крака, няколко ребра, поне 1 ръка и да извадим едно око на човек, че да се доберем до "святата истина"...
                            Ами, ако този случай попада в графата "предвидени от закона"

Забравих да те питам: Ти пикА ли сутринта?

Отново разделиха обществото, както би казал моят "духовен" водач матричарят и щеше да бъде прав.
                            К.М.

Comment

• Айде изпуши го......
                              http://dnes.bg/politika/2013/04/30/c...go-pazi.186996

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                                "Чл. 32.
                                ...

Ами то нали е анонимно уж, та това е причината, може би.Това се случи и с други такива флашки и тн.н

---------- Post added at 20:59 ---------- Previous post was at 20:58 ----------

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                                бай Дмитриевич ще го дебне, ама кой знае..
                                Иначе - и ЦЦ и ББ, понеже са си глуповати, сами си оплескаха.
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X