Известие

Collapse
No announcement yet.

Кабинетът Борисов подава оставка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
    Никой не си мисли, че ББ е ангел синеок небесен, дошъл на земята да дарява добро и благодат. От същото котило е като останалата политическа мърша... НО, има и малко разлики... Започна да изкарва кирливи ризи, поне се опита, опита се и да не допуска да се излагаме по европейски проекти. Действията му, макар понякога противоречиви и хаотични, винаги са били логични и предвидими. Дори и с оставката.
    Идеята да се гласува пак за герб е - хайде - това е най-миловидния отбор на управляващата сган. Т.е. ако не можем да измислим нищо по добро - остава ни пак герб с бездарното си, но спокойно управление. Защото аз имам семейство и не ми трябват нито граждански войни, нито хипер инфлация, нито остра политическа криза.

Мен ме притеснява че всички говорят ПРОТИВ, а никой не говори ЗА.

На въпроса кого предлагате? Отговор - избор има бе, винаги има избор.. в демокрацията има избор, не може да няма...

Ами айде - правителството си подаде оставка, до края на другия месец ще има избори - де ви е демократичния избор ???

За кого да гласувам след 5 седмици ?

Стига разтягахте локуми кой какъв бил, какъв бил, глупости от телевизора. Отговорете на прост въпрос - за кого да гласуваме след 5 седмици ?
    Не съм гласувал за ГЕРБ, няма и да гласувам.
    Но се присъединявам към казаното от теб относно това, че все пак има и положителни неща, направени от ББ.

Едно просто такова нещо е премахването на копърките от летището:

Отколко време съществуваше този идиотски проблем?
    Сложно ли беше решението?
    Защо никой преди ББ не го реши?

Мога да дам и други примери.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

ситуацията е следната -имам 156 ,имал съм жигула,искам да имам джулия.какво да правя?за джулия нямам пари/в държавата изобщо я няма/
      и сега какво?остава 156 или да се върна на жигулата
      всеки ще направи своя избор,въпроса е сега накъде?
      алфа ромео 156 1.8 тс -на части
      алфа ромео 164 2.0тс -на части
      нисан примера п10 1,6 16в хечбек
      sigpic

Comment

- Бай Василе! Когато се освободи България, кого ще си турим цар?
        - Ако се бием с турците само за цар, то сме глупци. И сега си имаме султан. Нам трябва не господар, а свобода и човешко равенство - отговори Левски навъсено.
        - Ами ти каква служба ще вземеш тогава?... Зер, пада ти се най-първа служба.
        - Никаква. Ще ида у други поробени народи, да правя това, което правя тук сега.
        И той говореше искрено
        ...

“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
          Вие всички дето сипвате лайната тук,ходите ли по улиците вечерно време ?????????????Щот за почти 8 години в тоз форум,съм се нагледал на клавиатурни мишки.....................
          Сигурно и ти си една от тях
          Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

Крайно време е да се сетим какво пише в Конституцията. А именно че властта произхожда от народа. И да спрем да си мислим кой да изберем да ни оправи ами да си възпитаме политиците че ако не са в полза роду ще бъдат бити и затворени. А не някакви си мутри да ми се пъчат 4 години и да ми започват всяко изречение с АЗ
            Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
              Крайно време е да се сетим какво пише в Конституцията. А именно че властта произхожда от народа. И да спрем да си мислим кой да изберем да ни оправи ами да си възпитаме политиците че ако не са в полза роду ще бъдат бити и затворени. А не някакви си мутри да ми се пъчат 4 години и да ми започват всяко изречение с АЗ
              Така де, уж умни хора все пишат тук и там, а гледам пак има хора заставащи зад мутрата и пожарникаря Борисов!
              СТИГА сте търсили спасител! Няма такъв!
              Някой някъде беше написал нещо тези дни - политиците са като децата - трябва да се възпитават.

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Не личностите, а институциите са важни.
                Стига с тези месии, трябва да има истински институции, независими от "АЗ".
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
                  Никой не си мисли, че ББ е ангел синеок небесен, дошъл на земята да дарява добро и благодат. От същото котило е като останалата политическа мърша... НО, има и малко разлики... Започна да изкарва кирливи ризи, поне се опита, опита се и да не допуска да се излагаме по европейски проекти. Действията му, макар понякога противоречиви и хаотични, винаги са били логични и предвидими. Дори и с оставката.
                  Идеята да се гласува пак за герб е - хайде - това е най-миловидния отбор на управляващата сган. Т.е. ако не можем да измислим нищо по добро - остава ни пак герб с бездарното си, но спокойно управление. Защото аз имам семейство и не ми трябват нито граждански войни, нито хипер инфлация, нито остра политическа криза.

Мен ме притеснява че всички говорят ПРОТИВ, а никой не говори ЗА.

На въпроса кого предлагате? Отговор - избор има бе, винаги има избор.. в демокрацията има избор, не може да няма...

Ами айде - правителството си подаде оставка, до края на другия месец ще има избори - де ви е демократичния избор ???

За кого да гласувам след 5 седмици ?

Стига разтягахте локуми кой какъв бил, какъв бил, глупости от телевизора. Отговорете на прост въпрос - за кого да гласуваме след 5 седмици ?
                  Колега, точно този въпрос зададох още онзи ден - за кого да гласуваме след Бойко? Адекватен отговор не получих - няма и ти да получиш. Затова всеки си прави преценка и избира - явно е, че отоваме на нови избори със старите муцуни БСП, ГЕРБ, ДПС, Кунева - аз лично ще избера отново Бойко, като най-малкото зло, както някой беше писал по-горе. Дано наистина паметта на народа не е толкова къса и да си спомнят безумията извършени от тройната коалиция.
                  Жалко е наистина, че чакаме някакъв спасител да дойде от някъде и да оправи нещата...но спасителя не идва ли...не идва....
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
                  ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

!

Аз немога да разбера едно. От 3 дни ходя на протести, там главно се скандира оставка. Както и по записите на протестите в софия виждам че същата работа. Как така до вчера всички искаха да го свалят а днес всички се жалват какъв бил добър, и че по-лоши щели да дойдат. За мен това беше сценарий, вся раздор и раздели хората на протестиращи и полицай. Не казвам че ще дойдат по-добри.
                    Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
                    Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

• Първоначално публикувано от ital_fen Покажи съобщение
                      Аз немога да разбера едно. От 3 дни ходя на протести, там главно се скандира оставка. Както и по записите на протестите в софия виждам че същата работа. Как така до вчера всички искаха да го свалят а днес всички се жалват какъв бил добър, и че по-лоши щели да дойдат. За мен това беше сценарий, вся раздор и раздели хората на протестиращи и полицай. Не казвам че ще дойдат по-добри.
                      Наистина трябва вместо ОСТАВКА, да се скандира - ИСКАМЕ ПРОМЯНА! Промяна за нас и нашите деца!
                      Last edited by Furious 155; d.m.y г., 17:04.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• има три варианта,боко да се върне,втория президента има власт да връчи мандати трето народа да издуха цялата политическа жмел и се създаде ново ама съвсееем ново правителство с чиста кръв,и от там нататък който се издъни да се трича на центъра на София с главата надолу

Comment

• Първоначално публикувано от ital_fen Покажи съобщение
                          Това че има протести и митинги нищо не означава. Твърдият електорат си стои на топло вкъщи.
                          И аз недоумявах как така на изборите през 90-та след 45 години комунизъм и след цялата еуфория по улиците, ще се намери някой, който да гласува за комунистите......
                          А те взеха, че спечелиха и изборите........
                          Ние сме абсолютно непредсказуем народ, стане ли въпрос за избори.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Това че има протести и митинги нищо не означава. Твърдият електорат си стои на топло вкъщи.
                            И аз недоумявах как така на изборите през 90-та след 45 години комунизъм и след цялата еуфория по улиците, ще се намери някой, който да гласува за комунистите......
                            А те взеха, че спечелиха и изборите........
                            Ние сме абсолютно непредсказуем народ, стане ли въпрос за избори.
                            Що се чудиш ей сега ше излезнат кумунистите с кебапа и кинтите и пак ще има хора които да гласуват за тях

Comment

• Аз казвам, че БСП ще спечели изборите!
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
                                Що се чудиш ей сега ше излезнат кумунистите с кебапа и кинтите и пак ще има хора които да гласуват за тях
                                Точно сега кебапът и кинтите ще си ги икономисат, защото няма да им трябват за да спечелят изборите.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X