Известие

Collapse
No announcement yet.

Кабинетът Борисов подава оставка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение
    А ти можеш ли да ми кажеш коя партия или политик ще реши това ?
    Да ще ти кажа,народна революция,и цялата жмел от парламента да се истрие,и да се сложат млади и умни мислещи хора с потенциял.
    Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

"Всеки народ си заслужава управниците, всеки народ е достоен за своето правителство" (Хегел).
      Съгласен съм. Не може да те мързи да си дигнеш трибуквието да гласуваш( било и с невалидна бюлетина), а после да ревеш. Щом така си постъпил, значи си го заслужаваш.
      Когато не виждаш алтернатива. Стани такава.
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Mury
        Бате пак ми се струва,че говориш на изуст.Аз при Станишев почти не съм видял да ремонтират първокласен път,дори да го кърпят,за софииските улици да не говорим,всяка пролет лунен пейзаж-сега това го няма.От 2 г. насам аз лично съм видял много изцяло ремонтирано м/у градски пътища,даже и пътя Батак-Доспат,който не беше ремонтиран 40 .
        Не си видял, защото не си обикалял всички пътища в Бългрия
        То и няма нужда де - просто провери, в интернет всичко си пише
        Бойко не е направил абсолютно нищо повече от всеки друг преди него, че от някои дори и по-малко, НО просто се релкамира много добре.... АЗ, АЗ, АЗ, АЗ, АЗ
        sigpic

Comment

• Гласувам редовно , не рева...
          Несъм казал , че всички са маскари, а че стават такива като влязат в политиката.
          Alfa Romeo 1.8 TS `98
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            Бойко не е направил абсолютно нищо повече от всеки друг преди него, че от някои дори и по-малко, НО просто се релкамира много добре.... АЗ, АЗ, АЗ, АЗ, АЗ
            Елате из курортите ебати и пътя,то туристите ни се смеят за майтап станахме,нищо нее направил само знае да казва аз

---------- Post added at 14:24 ---------- Previous post was at 14:20 ----------

Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение
            Гласувам редовно , не рева...
            Несъм казал , че всички са маскари, а че стават такива като влязат в политиката.
            А ти откъде знаеш че и преди не са били такива,за боко повечето жени гласуват щот бил симпатяга

Comment

Гласувам редовно , не рева...
              Значи трябва да създадем механизъм за отстраняването им.

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              Само за пътища не ми говорете, че ще дигна кръвното.
              За хеликоптери и самолети път не им трябва.
              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
                Елате из курортите ебати и пътя,то туристите ни се смеят за майтап станахме,нищо нее направил само знае да казва аз
                Ти някога преди 4 години минавал ли си по южната дъга на софийското околовръстно шосе във времевия интервал 16 - 18 ч. и ако да, то можеш ли да кажеш за колко време ставаше това?
                Пак преди 4 години пътувал ли си с някакъв вид транспорт (без значение какъв) между софийските квартали "Люлин" и "Младост" и ако да, колко време отнемаше това?

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Ти някога преди 4 години минавал ли си по южната дъга на софийското околовръстно шосе във времевия интервал 16 - 18 ч. и ако да, то можеш ли да кажеш за колко време ставаше това?
                  Пак преди 4 години пътувал ли си с някакъв вид транспорт (без значение какъв) между софийските квартали "Люлин" и "Младост" и ако да, колко време отнемаше това?
                  Не несъм

Comment

Да ще ти кажа,народна революция,и цялата жмел от парламента да се истрие,и да се сложат млади и умни мислещи хора с потенциял.
                    Къде ги тия хора?!?
                    Посочи поне 1...
                    Аман от чакане на спасителя в ръжта.
                    Нали точно на тоя мит разчита ББ, за това де що има медия му рисува(ше) образа на бащицата спасител.
                    Политиката винаги и навсякъде е мръсна и грозна работа.
                    Избира се най-малкото зло.
                    Протестира се не (само) за оставки, а за конкретни действия/бездействия на овластените.
                    На всички нива.
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от myato
                      Само за пътища не ми говорете, че ще дигна кръвното.
                      За хеликоптери и самолети път не им трябва.
                      Не се нервирай - говори нормално.
                      Кой пътува с хеликоптер?

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      То хубаво, ама България не е една пета част от околовръстното на София и отсечката между два квартала
                      Ти по северната дъга минавал ли си скоро?
                      sigpic

Comment

• Политическият модел трябва да бъде съхранен.
                        Аз имам слабост към президентската република, но сега не е време за промени.
                        Сега имаме нужда от възстановяване на нормалния политически модел.
                        Ляво, дясно, център......стига експерименти!
                        Политиката и управлението на страната не са студентска скамейка.
                        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                          Къде ги тия хора?!?
                          Посочи поне 1...
                          Аман от чакане на спасителя в ръжта.
                          Нали точно на тоя мит разчита ББ, за това де що има медия му рисува(ше) образа на бащицата спасител.
                          Политиката винаги и навсякъде е мръсна и грозна работа.
                          Избира се най-малкото зло.
                          Протестира се не (само) за оставки, а за конкретни действия/бездействия на овластените.
                          На всички нива.
                          Човече бих го направил но като знам какъв е манталитета на българина най много да отнеса 20 години в пандиза

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение

То хубаво, ама България не е една пета част от околовръстното на София и отсечката между два квартала
                            Ти по северната дъга минавал ли си скоро?
                            Аз далеч не твърдя, че всичко е оправено а само посочвам кое е оправено. Аз живея с София от 51 години и знам кое, как и кога е правено.
                            Примерите, които дадох, за тези 51 години станаха факт преди 3 - 4 години.
                            Не ги приписвам като ничии заслуги. Дори намирам, че една европейска държава не трябва да парадира с такива неща в 21-ви век.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• За 1 посочване на име ?!?
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Човече бих го направил но като знам какъв е манталитета на българина най много да отнеса 20 години в пандиза
                                Е до тука ли ти стигна смелостта

Раздела е общи приказки - общо взето така си е...
                                Alfa Romeo 1.8 TS `98
                                sigpic

Comment

Working...
                                X