If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Всеки народ си заслужава управниците, всеки народ е достоен за своето правителство" (Хегел).
Съгласен съм. Не може да те мързи да си дигнеш трибуквието да гласуваш( било и с невалидна бюлетина), а после да ревеш. Щом така си постъпил, значи си го заслужаваш.
Когато не виждаш алтернатива. Стани такава.
Бате пак ми се струва,че говориш на изуст.Аз при Станишев почти не съм видял да ремонтират първокласен път,дори да го кърпят,за софииските улици да не говорим,всяка пролет лунен пейзаж-сега това го няма.От 2 г. насам аз лично съм видял много изцяло ремонтирано м/у градски пътища,даже и пътя Батак-Доспат,който не беше ремонтиран 40 .
Не си видял, защото не си обикалял всички пътища в Бългрия
То и няма нужда де - просто провери, в интернет всичко си пише
Бойко не е направил абсолютно нищо повече от всеки друг преди него, че от някои дори и по-малко, НО просто се релкамира много добре.... АЗ, АЗ, АЗ, АЗ, АЗ
Бойко не е направил абсолютно нищо повече от всеки друг преди него, че от някои дори и по-малко, НО просто се релкамира много добре.... АЗ, АЗ, АЗ, АЗ, АЗ
Елате из курортите ебати и пътя,то туристите ни се смеят за майтап станахме,нищо нее направил само знае да казва аз
---------- Post added at 14:24 ---------- Previous post was at 14:20 ----------
Само за пътища не ми говорете, че ще дигна кръвното.
За хеликоптери и самолети път не им трябва.
Елате из курортите ебати и пътя,то туристите ни се смеят за майтап станахме,нищо нее направил само знае да казва аз
Ти някога преди 4 години минавал ли си по южната дъга на софийското околовръстно шосе във времевия интервал 16 - 18 ч. и ако да, то можеш ли да кажеш за колко време ставаше това?
Пак преди 4 години пътувал ли си с някакъв вид транспорт (без значение какъв) между софийските квартали "Люлин" и "Младост" и ако да, колко време отнемаше това?
Ти някога преди 4 години минавал ли си по южната дъга на софийското околовръстно шосе във времевия интервал 16 - 18 ч. и ако да, то можеш ли да кажеш за колко време ставаше това?
Пак преди 4 години пътувал ли си с някакъв вид транспорт (без значение какъв) между софийските квартали "Люлин" и "Младост" и ако да, колко време отнемаше това?
Не несъм
Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!
Да ще ти кажа,народна революция,и цялата жмел от парламента да се истрие,и да се сложат млади и умни мислещи хора с потенциял.
Къде ги тия хора?!?
Посочи поне 1...
Аман от чакане на спасителя в ръжта.
Нали точно на тоя мит разчита ББ, за това де що има медия му рисува(ше) образа на бащицата спасител.
Политиката винаги и навсякъде е мръсна и грозна работа.
Избира се най-малкото зло.
Протестира се не (само) за оставки, а за конкретни действия/бездействия на овластените.
На всички нива.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
То хубаво, ама България не е една пета част от околовръстното на София и отсечката между два квартала
Ти по северната дъга минавал ли си скоро?
Политическият модел трябва да бъде съхранен.
Аз имам слабост към президентската република, но сега не е време за промени.
Сега имаме нужда от възстановяване на нормалния политически модел.
Ляво, дясно, център......стига експерименти!
Политиката и управлението на страната не са студентска скамейка.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Къде ги тия хора?!?
Посочи поне 1...
Аман от чакане на спасителя в ръжта.
Нали точно на тоя мит разчита ББ, за това де що има медия му рисува(ше) образа на бащицата спасител.
Политиката винаги и навсякъде е мръсна и грозна работа.
Избира се най-малкото зло.
Протестира се не (само) за оставки, а за конкретни действия/бездействия на овластените.
На всички нива.
Човече бих го направил но като знам какъв е манталитета на българина най много да отнеса 20 години в пандиза
Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!
То хубаво, ама България не е една пета част от околовръстното на София и отсечката между два квартала
Ти по северната дъга минавал ли си скоро?
Аз далеч не твърдя, че всичко е оправено а само посочвам кое е оправено. Аз живея с София от 51 години и знам кое, как и кога е правено.
Примерите, които дадох, за тези 51 години станаха факт преди 3 - 4 години.
Не ги приписвам като ничии заслуги. Дори намирам, че една европейска държава не трябва да парадира с такива неща в 21-ви век.
Comment