Известие

Collapse
No announcement yet.

Кабинетът Борисов подава оставка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Ти някога преди 4 години минавал ли си по южната дъга на софийското околовръстно шосе във времевия интервал 16 - 18 ч. и ако да, то можеш ли да кажеш за колко време ставаше това?
    Пак преди 4 години пътувал ли си с някакъв вид транспорт (без значение какъв) между софийските квартали "Люлин" и "Младост" и ако да, колко време отнемаше това?
    Извинявай, но нали разбираш, че София не е България?

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    Не се нервирай - говори нормално.
    Кой пътува с хеликоптер?

То хубаво, ама България не е една пета част от околовръстното на София и отсечката между два квартала
    Ти по северната дъга минавал ли си скоро?
    Извинявам се. Забравих. ТОЙ летеше сам
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Ти някога преди 4 години минавал ли си по южната дъга на софийското околовръстно шосе във времевия интервал 16 - 18 ч. и ако да, то можеш ли да кажеш за колко време ставаше това?
      Пак преди 4 години пътувал ли си с някакъв вид транспорт (без значение какъв) между софийските квартали "Люлин" и "Младост" и ако да, колко време отнемаше това?
      Не бъркай регионална инфраструктура и управление на държава.
      Нещата за които говориш в нормална държава ще са работа на районната администрация, а не на правителството.
      То и тук май не са му работа, ама са хубав повод за поредното тупане в гърдите и раздуване на балона - бащица спасител.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Аз далеч не твърдя, че всичко е оправено а само посочвам кое е оправено. Аз живея с София от 51 години и знам кое, как и кога е правено.
        Примерите, които дадох, за тези 51 години станаха факт преди 3 - 4 години.
        Не ги приписвам като ничии заслуги. Дори намирам, че една европейска държава не трябва да парадира с такива неща в 21-ви век.
        Ами лятот ако идваш в Бургас влез из тесните улици и комплексите и ще видиш пътища ужас,и да не забравяме че кмета е гербер в нашия град
        Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
          Човече бих го направил но като знам какъв е манталитета на българина най много да отнеса 20 години в пандиза
          Що се притесняваш?
          Прибавяш след всяко изявление: " Едва ли не." и си отървал присъдата.
          Гарантирано от ГЕРБ.

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
            Извинявай, но нали разбираш, че София не е България?
            Да, това го знам.
            Само напомням къде и какво е направено.
            По-добре ли щеше да бъде ако никъде - нищо не беше направено?

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Да, това го знам.
              Значи предпочиташ някой да ти излекува синузита и да ти докара сърдечна аритмия, пред варианта да си останеш само със синузит.
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                Значи предпочиташ някой да ти излекува синузита и да ти докара сърдечна аритмия, пред варианта да си останеш само със синузит.
                Ами тогава колегите от Бургас и Плевен да се чувстват много щастливи защото си остават с разкопаните улици само.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Да, това го знам.
                  Колкото повече се направи, толкова по-добре, но диспропорцията е меко казано дразнеща. Няма нужда да ни се набива в очите, ми и да се тупаме в гърдите за нещо, дето е работа на регионалната администрация. Извинявам се, но е смешно дори за мен, бидейки българин. За европейците, да не говорим.
                  Между другото, онзи ден ходих до Свищов от доста време насам. Ми то просто няма път.

Comment

Колкото повече се направи, толкова по-добре, но диспропорцията е меко казано дразнеща. Няма нужда да ни се набива в очите, ми и да се тупаме в гърдите за нещо, дето е работа на регионалната администрация. Извинявам се, но е смешно дори за мен, бидейки българин. За европейците, да не говорим.
                    Между другото, онзи ден ходих до Свищов от доста време насам. Ми то просто няма път.
                    Не знам кое и чия работа е. Само виждам с очите си един краен резултат и го намирам за нещо положително.
                    Иначе за диспропорцията си прав.
                    Ако зависи от мен,

Дай Боже всекиму!

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Е, да де - те точно за това се бунтува народа, защото нито улиците са оправени, нито нищо!
                      sigpic

Comment

Не знам кое и чия работа е. Само виждам с очите си един краен резултат и го намирам за нещо положително.
                        Иначе за диспропорцията си прав.
                        Ако зависи от мен,

Дай Боже всекиму!
                        Никога не отричам постижения, дори на "най-злия ми враг".
                        Това, което искам е просперитета на България. Регионално и целокупно.
                        За това не залитам по партии и спасители, а държа очите си отворени и съм в готовност да изритам и избрания от мен, щом не прави това, за което съм го "пратил".

Comment

• Герб си организират контрапротести

Камион с прасета и надписи на машината "Бойко - кръстник на свиневъдите" и "Бойко, ако теб те няма, няма да ни има и нас", беше паркиран до катедралата "Александър Невски". Той беше украсен със знаменца на ГЕРБ.
                          По неофициална информация, водачът на камиона искал да пусне животните пред парламента, но бил спрян.

"Бойко Борисов е символ на тези прасенца. Нарекли сме го кръстник на свиневъдите, защото за първи път нашият сектор получава субсидии от 20 години и така той се грижи за своите кръщелници", каза пред БГНЕС Станислав Ковачев, мениджър на свинеферма от Априлци.

Да се чудиш и маеш, да се смееш ли или да плачеш...

(Взето от дир.бг)
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Никога не отричам постижения, дори на "най-злия ми враг".
                            Това, което искам е просперитета на България. Регионално и целокупно.
                            За това не залитам по партии и спасители, а държа очите си отворени и съм в готовност да изритам и избрания от мен, щом не прави това, за което съм го "пратил".
                            Партиите не носят нищо добро на хората. Партиите са форма на организирана престъпност. Изобщо защо трябва да има партии?

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Изпуснахме царя да станем монархия...
                              Alfa Romeo 1.8 TS `98
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение
                                Изпуснахме царя да станем монархия...
                                Айде сега простотии!
                                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                                К.М.

Comment

Working...
                                X