Известие

Collapse
No announcement yet.

Кабинетът Борисов подава оставка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ваденето на показ на въпросните записи може да има за цел именно изчистването на името на Цветанов. Т.е - режисирано от Герб.
    Какво би загубил и спечелил Герб от подобно нещо?

Губи Кокинов и евентуално Найденов.

Печели Цветанов и омаскарява Станишев.

Т.е - повече печели отколкото губи.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Аз си мисля, че тук е замесен Трактора, осонвна, а Станишев раздухва предизборно.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

• Не знам колеги, но усещате ли какъв добър тиатър играят всички? Успяха много добре да отнесат вниманието на хората от протестите зимата.
        Но и медиите са на тяхна страна. (платени)

За жалост, нещата продължават да не отиват на добре ... :-/

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
        AR 155 2.0 16v SUPER
        Toyota Corolla 2014 S Premium
        Moskvich 2140

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
          За Никалай и за всички герберчете е нормално да се подслушва. Какво да правиш, въпрос на разбирания.
          Зависи кой кого подслушва и с каква цел. Да видим какъв е списъка на подслушваните досега:
          ББ,
          В. Танов,
          М. Найденов,
          ББ,
          Тр. Трайков,
          С. Дянков.
          А, ми те всичките от Герб. Нали всъщност Герб лошите подслушват наляво и надясно, по-зле от ДС и т.н. Пък се оказва, че те всички подслушвани от Герб.
          Аз не виждам защо да не се подслушват министри и депутати, особено такива за които има очевадни съмнения за корупция като Миро Найденов.

---------- Post added at 15:11 ---------- Previous post was at 15:06 ----------

Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщение
          http://www.dnevnik.bg/izbori2013/201..._da_predpazim/
          Хубаво интервю, личи си че единствен знае какво да направи.. Всичко друго е излишен шум.
          Прав си. Той е един от малкото, които са в час и дава конкретни предложения, които биха могли бързо да извадят държавата от калта. Лошото е, че хората не го чуват, а предпочитат да не мислят много много върху конкретни мерки за развитие на икономиката. Чакат някой да ги оправи, ама нямат идея как точно и затова на избори стрелят на посоки и избират все нови и нови спасители.
          2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от Tonimir Покажи съобщение
            Не знам колеги, но усещате ли какъв добър тиатър играят всички? Успяха много добре да отнесат вниманието на хората от протестите зимата.
            Но и медиите са на тяхна страна. (платени)

За жалост, нещата продължават да не отиват на добре ... :-/
            А, има го тоя момент определено, относно театъра.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
              Зависи кой кого подслушва и с каква цел. Да видим какъв е списъка на подслушваните досега:
              ББ,
              В. Танов,
              М. Найденов,
              ББ,
              Тр. Трайков,
              С. Дянков.
              А, ми те всичките от Герб. Нали всъщност Герб лошите подслушват наляво и надясно, по-зле от ДС и т.н. Пък се оказва, че те всички подслушвани от Герб.
              Аз не виждам защо да не се подслушват министри и депутати, особено такива за които има очевадни съмнения за корупция като Миро Найденов.

---------- Post added at 15:11 ---------- Previous post was at 15:06 ----------

Прав си. Той е един от малкото, които са в час и дава конкретни предложения, които биха могли бързо да извадят държавата от калта. Лошото е, че хората не го чуват, а предпочитат да не мислят много много върху конкретни мерки за развитие на икономиката. Чакат някой да ги оправи, ама нямат идея как точно и затова на избори стрелят на посоки и избират все нови и нови спасители.
              Подслушват ги за да ги държат под контрол, това е лошото и не са само от ГЕРБ ами и прокурори, хора от бизнеса и т.н.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                Подслушват ги за да ги държат под контрол, това е лошото и не са само от ГЕРБ ами и прокурори, хора от бизнеса и т.н.
                Е, то целта винаги е контрол. И никак не е лошо. Лошо е когато се прави нерегламентирано. Още по лошо е когато това измества вниманието от основните проблеми.
                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                  Е, то целта винаги е контрол. И никак не е лошо. Лошо е когато се прави нерегламентирано. Още по лошо е когато това измества вниманието от основните проблеми.
                  Алоуууууу, подслушва се само при съмнение за сериозно престъпление, г-н демократе.
                  Много лесно я шитнахте тази демокрация.
                  "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                  К.М.

Comment

• Учудващи са разбиранията на някои радетели за демокрация. Не е нормално да те подслушват за да те изнудват, според мен.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                      Алоуууууу, подслушва се само при съмнение за сериозно престъпление, г-н демократе.
                      Алоуууу! Много през ред взе да четеш.

Comment

Алоуууу! Много през ред взе да четеш.
                        Хайде обясни по-подробно, да чуем защо ти е кеф да те слухтят?
                        К.М.

Comment

Хайде обясни по-подробно, да чуем защо ти е кеф да те слухтят?
                          Кога и кьде сьм споделил такова нещо? Написах че целта на подслушването винаги е контрол. Сьщо и че е нещо лошо само когато е нерегламентирано.
                          Ако трябва да пиша защо ми е кеф да ме слухтят - Ми защото ще разберат от пьрва рька какво мисля за тях.

Comment

Кога и кьде сьм споделил такова нещо? Написах че целта на подслушването винаги е контрол. Сьщо и че е нещо лошо само когато е нерегламентирано.
                            Ако трябва да пиша защо ми е кеф да ме слухтят - Ми защото ще разберат от пьрва рька какво мисля за тях.
                            Подслушването е с цел да се добият сигурни доказателства за пред съда, а не за контрол, г-н демократе
                            К.М.

Comment

• Добреееее. Щом казваш.

Comment

Дедо попе, вие кога бяхте забранили църковните празници, пък сега ще ми честитите Цветница. Айде нема нужда да ми обяснявате какво е демокрация точно вие социалистите. След като изтребихте опозицията през 1945 ли почнахте да разбирате от демокрация или когато взривявахте църкви?!
                                Аз държавни пари не управлявам и не искам да ме подслушват, но нямам нищо против да подслушват министрите, депутатите, кметовете и всички, които са свързани с държавните (и общински) разходи. Как иначе да хванат корупционните схеми в днешно време?! Да хвърлят боб ли?!
                                2014: Deutschland über alles

Comment

Working...
                                X