Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Фреди, ти откъде знаеш отговора на въпроса си.И за южен потгок какво предлагаш като алтернатива.Отказваш едни 300-400МЛН $.Русия не пречи на Набуко и байпасните връзки с Гърция,Турция и Румъния.Икакво и е на статията нети изнася може би
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Ето ги тук пак американските наемници. Говори се че са заловили около 20на от тях в Славянск и затова са всички тези напъни в последно време спрямо този град.

http://m.youtube.com/watch?v=-xc_PoIqmJ8
      Last edited by pavlin; d.m.y г., 23:46.

Comment

• Покажете ми една държава която е цъфнала след американска намеса ......
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Няма.

Както и няма такава след руска/съветска намеса.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Няма.

Както и няма такава след руска/съветска намеса.
            За коя държава говориш ?!?!? Имам предвид руската намеса.... че не се сещам ....
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
              За коя държава говориш ?!?!? Имам предвид руската намеса.... че не се сещам ....
              Чечения, Грузия.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Покажете ми една държава която е цъфнала след американска намеса ......

Ще ви отговоря различно когато Вие отговорите различно, на вьпросьт на който отговорихте по тоя начин.
                Не сьм се засегнал, нито се заяждам.
                Целя да избегнем "двойният стандарт", ако ще водим дискусия.
                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Чечения, Грузия.
                  https://www.youtube.com/watch?v=5LmR_bkbVjA - Грозни
                  https://www.youtube.com/watch?v=x476C_JjcUs - Още от Грозни

А за Грузия , много добре се знае чия работа беше , на
                  същите които сега са донесли демокрацията в Украйна.

---------- Post added at 19:52 ---------- Previous post was at 19:51 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение

Ще ви отговоря различно когато Вие отговорите различно, на вьпросьт на който отговорихте по тоя начин.
                  Не сьм се засегнал, нито се заяждам.
                  Целя да избегнем "двойният стандарт", ако ще водим дискусия.
                  Нещо не се разбрахме , аз не съм ти отговарял на нищо...просто зададох риторичен въпрос

Comment

Чечения, Грузия.
                    Колега, чували ли сте някога как са се присъединили Грузия и Армения към Руската империя?
                    Пък и нали Грузия си е суверенна сега не съм чувал да е окупирана от Русия.

Между временно последните новости:
                    Ополченцы заявили о задержании восьми разведчиков стран НАТО

Да видим сега зелени ли са човечетата и от коя планета идват
                    Have A Nice Day
                    o/_______\o
                    (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                    []=о===о=[]

Comment

https://www.youtube.com/watch?v=5LmR_bkbVjA - Грозни
                      https://www.youtube.com/watch?v=x476C_JjcUs - Още от Грозни

А за Грузия , много добре се знае чия работа беше , на
                      същите които сега са донесли демокрацията в Украйна.

---------- Post added at 19:52 ---------- Previous post was at 19:51 ----------

Нещо не се разбрахме , аз не съм ти отговарял на нищо...просто зададох риторичен въпрос
                      Така отговорихте на мой вьпрос. А на вашият "риторичен" има отговори, различни от Вашият. Примерно - Германия. Не само, но.... да оправим стандартите и може да беседваме.

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                      Между временно последните новости:
                      Ополченцы заявили о задержании восьми разведчиков стран НАТО

Да видим сега зелени ли са човечетата и от коя планета идват
                      А сега де! Излиза че Ройтерс не може да бьде източник на достоверна информация, а lifenews.ru може.
                      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:05.

Comment

• Ереван готови проекти и такива които предстоят - https://www.youtube.com/watch?v=vDj_503dhug

Астана - https://www.youtube.com/watch?v=2HDm5Scpc8s
                        Тбилиси - https://www.youtube.com/watch?v=29E5cH3a_dA

Киев преди и след американската демокрация

---------- Post added at 20:04 ---------- Previous post was at 20:00 ----------

Така отговорихте на мой вьпрос. А на вашият "риторичен" има отговори, различни от Вашият. Примерно - Германия. Не само, но.... да оправим стандартите и може да беседваме.
                        Чакай искаш да кажеш че САЩ са оправили Германия?!?!? А не немците????
                        Странно...[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 20:04 ---------- Previous post was at 20:04 ----------
                        Last edited by Orm; d.m.y г., 23:02.

Comment

Чакай искаш да кажеш че САЩ са оправили Германия?!?!? А не немците????
                          Странно...
                          Вьпросьт Ви беше - дьржава "цьфнала" след намеса на американците. Ако "си изравним стандартите", може да спорим до второ пришествие.

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                            А сега де! Излиза че Ройтерс не може да бьде източник на достоверна информация, а lifenews.ru може.
                            Колега я малко ме вкарайте в дискусията че понякога наистина ми е трудно да ви следя мислите... каква е връзката с Ройтерс и кога съм казал че Ройтерс не може да бъде достоверна информаця...

---------- Post added at 23:19 ---------- Previous post was at 23:11 ----------

Грозни столицата на Чечня)
                            Have A Nice Day
                            o/_______\o
                            (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                            []=о===о=[]

Comment

• Багдад след американска намеса

Дамаск след руска намеса

---------- Post added at 20:25 ---------- Previous post was at 20:24 ----------

Май си е очевадно кой каква политика води.....поне според мен де....

---------- Post added at 20:29 ---------- Previous post was at 20:25 ----------

Вьпросьт Ви беше - дьржава "цьфнала" след намеса на американците. Ако "си изравним стандартите", може да спорим до второ пришествие.
                              Не говорим за студената война нали?!?!?
                              Поне аз говоря за параноичната "демократизация" на всичко живо без зачитане на култура , традиции, ценности на даден народ. Освен разбира се ОАЕ, там може да бесят хората на улиците...това е в реда на нещата....

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                                Колега я малко ме вкарайте в дискусията че понякога наистина ми е трудно да ви следя мислите... каква е връзката с Ройтерс и кога съм казал че Ройтерс не може да бъде достоверна информаця...
                                [/URL]
                                Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                                Колега ivan dimitrov сърдите се като Ви определям като незрял и неадекватен, обаче за пореден път потвърждавате, че сте точно такъв!
                                Колко пъти и други колеги тук апелират да се слагат като доказателства само официални източници! Изявления на ведомства примерно!
                                Какво сте ми сложили тая измислица на на някакъв руски доморасъл ура-стратег, че на всичко отгоре да я използвате като аргумент. Що за инфантилно поведение? Я се стегнете малко... нямаше нужда да казвате че се страхувате то това се подразбира!
                                Няколко поста по назад имаше линк кьм статията на Ройтерс, кьдето частта инфо което се коментираше сьвпада.

Comment

Working...
                                X