If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да, трябва и да си равнодушен когато някой си избива сумати народ по света за да защитава някакви си въображаеми ценности като демокрация и гражданско общество. След това се разбира, че в основата на всичко това са съвсем определени икономически и политически интереси.
Каква е способността на България да води самостоятелна политика след влизането и в ЕС. Та дори и ЕС не може да води самостоятелна политика и да защитава интересите на своите членове.
Паца, самостоятелната политика на управляващата червена мафия се изразява или в трупане на външен дълг и ограбване на народа или във фалиране на банки и ограбване на народа. В някои случаи се строят абсолютно безсмислени язовири с цел ограбване на народа.
Та, в този смисъл политиката на ЕС е доста по-полезна за българите отколкото тази на партията на милионерите-социалисти.
Нещо не говорим един и сьщ език. Беше написал - вьпроси на които се отговаря с .....
Исках пример на вьпрос с подобен отговор. Това което си представил са ... да кажем твьрдения. В по вечето от примерите даже - предполужения. Имайки предвид крайният резултат, от развитието на историята някой ми изглеждат доста вероятни. Това не ми е важно, не сьм адвокат на САЩ. За ситуацията с боинга казах кога бих коментирал - след като приключи разследването. В момента всяко твьрдение е под вьпрос.
Конфликта м/у Русия и Украйна не е от сега. Само това ще кажа. Отвратително е че гинат хора но не това ме кара да пиша тук. Мен ме вьлнуват нашите интереси основно. Ето че вече не това е темата, а руската политика.
Досадно е.
За пример на въпрос с подобен отговор напиши в youtube Джен Псаки и се наслаждавай
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Я дай линк към информацията за 18 мисии които не са установили нарушения?
А по доказателствата които търсиш, ти вярно ли мислиш, че Русия би направила нещата толкова явно, че да има преки доказателства за това? Специално за войната с Грузия даже и руската страна се съгласява с доклада на комисията разследвала случая- войната е започната от Грузия след провокация на Русия!
Проблема на Саддам само евентуалното притежание на ядрено оръжие ли беше? Аз мисля, че не...
1974 избиването на шиитските лидери в Дауа
1980 депортация и убийства на кюрди от сектата Fayli
1983 отмъщенията заради Масад Барзани, над 5000 отвличания на мъже и момчета повечето на възраст до 10 години, открити са останките на над 500 души в масови гробове.
1988 Кампанията "Анфал"- 182 000 кюрди са избити, деца, жени, старци.....в т.ч. и чрез използването на БОВ.
1990 Нахлуването в Кувейт.
1991 Операцията по прогонване на над 250000 шиити..........след операцията на територията населявана от тях са останали едва 20000 души.
1991 след потушаването на шиитските и кюрдските бунтове от редовната иракска армия са открити масови гробове с хиляди избити.
1999 убийство на шиитският лидер Муктада ал-Садр, и двама от синовете му......
По всички останали въпроси може много да се напише, но в чисто правен смисъл доказателства не се събират толкова лесно.
Между тем в Минобороны России заявили, что за последние четыре месяца приграничные с Украиной районы РФ посетили 18 международных инспекций, которые не выявили на территории России «каких-либо нарушений или незаявленной военной деятельности».
Да, Кайски в нормалните автомобилни форуми политически теми няма, еле пък такива с постове съдържащи някаква си филия различна от българската
Че теб кой те е викал във форума на АЛФА с китайска кола?
П.П. Аман от вас, бре. Навремето се казваше, ютията ще включиш, започва да ти говори за ...
С какво се променихте?
Стига сте цапали редовете.
Не ви одобрявам.
Пречите на останалите, които са над 99% от всички.
Че теб кой те е викал във форума на АЛФА с китайска кола?
П.П. Аман от вас, бре. Навремето се казваше, ютията ще включиш, започва да ти говори за ...
С какво се променихте?
Стига сте цапали редовете.
Не ви одобрявам.
Пречите на останалите, които са над 99% от всички.
Оуууууу,Селе,донт се дръфчи на Синиот,он имаше 1,8 свински парк преди.
И да наричаш Субаруто китайче е глупост.
Оуууууу,Селе,донт се дръфчи на Синиот,он имаше 1,8 свински парк преди.
И да наричаш Субаруто китайче е глупост.
Абе той ми е приятел, ама защо се е забъркал в тази ла*ня** тема, не знам. Не ща да дъвча нищо повече, еле пък днес. Тази жега мори народа - днес на два пъти ми отнемат предимство на гигантските ни улици, на милиметър от лек, приятен сблъсък, едно куче го повозих 5 метра, ама оцеля без травми - ей такива работи.
Но, Кайо, трябва да се тегли черта - тук всичко е вожд, само с главни букви изписано. Индианци няма. Не е редно от природна гледна точка дори.
Абе той ми е приятел, ама защо се е забъркал в тази ла*ня** тема, не знам. Не ща да дъвча нищо повече, еле пък днес. Тази жега мори народа - днес на два пъти ми отнемат предимство на гигантските ни улици, на милиметър от лек, приятен сблъсък, едно куче го повозих 5 метра, ама оцеля без травми - ей такива работи.
Но, Кайо, трябва да се тегли черта - тук всичко е вожд, само с главни букви изписано. Индианци няма. Не е редно от природна гледна точка дори.
Тва да не се губят традициите от миналото,в един завод началство мноу,работници малко.
Паца, самостоятелната политика на управляващата червена мафия се изразява или в трупане на външен дълг и ограбване на народа или във фалиране на банки и ограбване на народа. В някои случаи се строят абсолютно безсмислени язовири с цел ограбване на народа.
Та, в този смисъл политиката на ЕС е доста по-полезна за българите отколкото тази на партията на милионерите-социалисти.
Да бе, знаем кои във света имат най-големите държавни, частни и др. дългове. Ама те понеже са от добрите и от нашите, затова и дълговете им са добри.
Сега за България, ГЕРБ като управляваха натрупаха повече дългове. Последното правителство работеше под постоянен натиск и въпреки това свърши доста полезна работа. Накрая ДПС се заиграха с ГЕРБ и нещата се развалиха. За фалирането на банките, видяхме от къде дойдоха атаките. Обедняването на населението си е процес неспирал от 25г. насам и свързан с унищожаването и престъпната приватизация на икономиката в България.
На тези на които не им харесва раздела да не влизат и да не си губят времето. Да си обсъждат автомобилните болежки по другите теми.
Да бе, знаем кои във света имат най-големите държавни, частни и др. дългове. Ама те понеже са от добрите и от нашите, затова и дълговете им са добри.
Сега за България, ГЕРБ като управляваха натрупаха повече дългове. Последното правителство работеше под постоянен натиск и въпреки това свърши доста полезна работа. Накрая ДПС се заиграха с ГЕРБ и нещата се развалиха. За фалирането на банките, видяхме от къде дойдоха атаките. Обедняването на населението си е процес неспирал от 25г. насам и свързан с унищожаването и престъпната приватизация на икономиката в България.
На тези на които не им харесва раздела да не влизат и да не си губят времето. Да си обсъждат автомобилните болежки по другите теми.
Стига си думал па ти бре......гордо застанал пред хамериканското знаме.
Форумът е автомобилен,за автомобили де ни е кеф ке пишем,ти па кой си,че да кажуваш?
Comment