Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
    Да, Кайски в нормалните автомобилни форуми политически теми няма, еле пък такива с постове съдържащи някаква си филия различна от българската
    Забравяме и аз и ти,че България е демократична държава,имаме тоталитарно мислене.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
      И на целият раздел.....
      По тая линия предупредих.
      В самото си сътворение този раздел бе създаден като изрод.
      Не като чедо.
      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
        Да, трябва и да си равнодушен когато някой си избива сумати народ по света за да защитава някакви си въображаеми ценности като демокрация и гражданско общество. След това се разбира, че в основата на всичко това са съвсем определени икономически и политически интереси.
        Каква е способността на България да води самостоятелна политика след влизането и в ЕС. Та дори и ЕС не може да води самостоятелна политика и да защитава интересите на своите членове.
        Паца, самостоятелната политика на управляващата червена мафия се изразява или в трупане на външен дълг и ограбване на народа или във фалиране на банки и ограбване на народа. В някои случаи се строят абсолютно безсмислени язовири с цел ограбване на народа.
        Та, в този смисъл политиката на ЕС е доста по-полезна за българите отколкото тази на партията на милионерите-социалисти.
        2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
          Нещо не говорим един и сьщ език. Беше написал - вьпроси на които се отговаря с .....
          Исках пример на вьпрос с подобен отговор. Това което си представил са ... да кажем твьрдения. В по вечето от примерите даже - предполужения. Имайки предвид крайният резултат, от развитието на историята някой ми изглеждат доста вероятни. Това не ми е важно, не сьм адвокат на САЩ. За ситуацията с боинга казах кога бих коментирал - след като приключи разследването. В момента всяко твьрдение е под вьпрос.
          Конфликта м/у Русия и Украйна не е от сега. Само това ще кажа. Отвратително е че гинат хора но не това ме кара да пиша тук. Мен ме вьлнуват нашите интереси основно. Ето че вече не това е темата, а руската политика.
          Досадно е.
          За пример на въпрос с подобен отговор напиши в youtube Джен Псаки и се наслаждавай
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
            За пример на въпрос с подобен отговор напиши в youtube Джен Псаки и се наслаждавай
            Ще сьм много благодарен за директен линк.
            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Я дай линк към информацията за 18 мисии които не са установили нарушения?

А по доказателствата които търсиш, ти вярно ли мислиш, че Русия би направила нещата толкова явно, че да има преки доказателства за това? Специално за войната с Грузия даже и руската страна се съгласява с доклада на комисията разследвала случая- войната е започната от Грузия след провокация на Русия!
              Проблема на Саддам само евентуалното притежание на ядрено оръжие ли беше? Аз мисля, че не...
              1974 избиването на шиитските лидери в Дауа
              1980 депортация и убийства на кюрди от сектата Fayli
              1983 отмъщенията заради Масад Барзани, над 5000 отвличания на мъже и момчета повечето на възраст до 10 години, открити са останките на над 500 души в масови гробове.
              1988 Кампанията "Анфал"- 182 000 кюрди са избити, деца, жени, старци.....в т.ч. и чрез използването на БОВ.
              1990 Нахлуването в Кувейт.
              1991 Операцията по прогонване на над 250000 шиити..........след операцията на територията населявана от тях са останали едва 20000 души.
              1991 след потушаването на шиитските и кюрдските бунтове от редовната иракска армия са открити масови гробове с хиляди избити.
              1999 убийство на шиитският лидер Муктада ал-Садр, и двама от синовете му......
              По всички останали въпроси може много да се напише, но в чисто правен смисъл доказателства не се събират толкова лесно.
              Между тем в Минобороны России заявили, что за последние четыре месяца приграничные с Украиной районы РФ посетили 18 международных инспекций, которые не выявили на территории России «каких-либо нарушений или незаявленной военной деятельности».

http://www.vz.ru/news/2014/7/30/www....28/697553.html
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                Аз ще почакам още малко.
                И ключ.
                Взе да ми писва.
                Големи хора, а имат нужда от озаптител.
                Явно тук никой не държи на тоя раздел.
                И аз така мисля.

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                Да, Кайски в нормалните автомобилни форуми политически теми няма, еле пък такива с постове съдържащи някаква си филия различна от българската
                Че теб кой те е викал във форума на АЛФА с китайска кола?

П.П. Аман от вас, бре. Навремето се казваше, ютията ще включиш, започва да ти говори за ...
                С какво се променихте?
                Стига сте цапали редовете.
                Не ви одобрявам.
                Пречите на останалите, които са над 99% от всички.

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                  Ще сьм много благодарен за директен линк.
                  https://www.youtube.com/watch?v=jW1WDbDX7wE

https://www.youtube.com/watch?v=URL5OfW00fw

https://www.youtube.com/watch?v=9BiDnoUUIFM
                  Last edited by Orm; d.m.y г., 23:45.

Comment

• Орм, всичките ти линкове са руски и за нито едно от "доказателствата" няма друг източник освен РТ.

А полуградският с фиата да ходи да се изпикае !
                    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от Celestrial Покажи съобщение
                      И аз така мисля.

Че теб кой те е викал във форума на АЛФА с китайска кола?

П.П. Аман от вас, бре. Навремето се казваше, ютията ще включиш, започва да ти говори за ...
                      С какво се променихте?
                      Стига сте цапали редовете.
                      Не ви одобрявам.
                      Пречите на останалите, които са над 99% от всички.
                      Оуууууу,Селе,донт се дръфчи на Синиот,он имаше 1,8 свински парк преди.
                      И да наричаш Субаруто китайче е глупост.

Comment

Орм, всичките ти линкове са руски и за нито едно от "доказателствата" няма друг източник освен РТ.

А полуградският с фиата да ходи да се изпикае !
                        Абе я стига глупости, РТ са инсценирали брифингите и Псаки всъшносте преоблечената Ала Пугачева..... Край писна ми наистина

Comment

• Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
                          Оуууууу,Селе,донт се дръфчи на Синиот,он имаше 1,8 свински парк преди.
                          И да наричаш Субаруто китайче е глупост.
                          Абе той ми е приятел, ама защо се е забъркал в тази ла*ня** тема, не знам. Не ща да дъвча нищо повече, еле пък днес. Тази жега мори народа - днес на два пъти ми отнемат предимство на гигантските ни улици, на милиметър от лек, приятен сблъсък, едно куче го повозих 5 метра, ама оцеля без травми - ей такива работи.
                          Но, Кайо, трябва да се тегли черта - тук всичко е вожд, само с главни букви изписано. Индианци няма. Не е редно от природна гледна точка дори.

Comment

• Първоначално публикувано от Celestrial Покажи съобщение
                            Абе той ми е приятел, ама защо се е забъркал в тази ла*ня** тема, не знам. Не ща да дъвча нищо повече, еле пък днес. Тази жега мори народа - днес на два пъти ми отнемат предимство на гигантските ни улици, на милиметър от лек, приятен сблъсък, едно куче го повозих 5 метра, ама оцеля без травми - ей такива работи.
                            Но, Кайо, трябва да се тегли черта - тук всичко е вожд, само с главни букви изписано. Индианци няма. Не е редно от природна гледна точка дори.
                            Тва да не се губят традициите от миналото,в един завод началство мноу,работници малко.

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                              Паца, самостоятелната политика на управляващата червена мафия се изразява или в трупане на външен дълг и ограбване на народа или във фалиране на банки и ограбване на народа. В някои случаи се строят абсолютно безсмислени язовири с цел ограбване на народа.
                              Та, в този смисъл политиката на ЕС е доста по-полезна за българите отколкото тази на партията на милионерите-социалисти.
                              Да бе, знаем кои във света имат най-големите държавни, частни и др. дългове. Ама те понеже са от добрите и от нашите, затова и дълговете им са добри.

Сега за България, ГЕРБ като управляваха натрупаха повече дългове. Последното правителство работеше под постоянен натиск и въпреки това свърши доста полезна работа. Накрая ДПС се заиграха с ГЕРБ и нещата се развалиха. За фалирането на банките, видяхме от къде дойдоха атаките. Обедняването на населението си е процес неспирал от 25г. насам и свързан с унищожаването и престъпната приватизация на икономиката в България.

На тези на които не им харесва раздела да не влизат и да не си губят времето. Да си обсъждат автомобилните болежки по другите теми.
                              Last edited by pavlin; d.m.y г., 01:57.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                                Да бе, знаем кои във света имат най-големите държавни, частни и др. дългове. Ама те понеже са от добрите и от нашите, затова и дълговете им са добри.

Сега за България, ГЕРБ като управляваха натрупаха повече дългове. Последното правителство работеше под постоянен натиск и въпреки това свърши доста полезна работа. Накрая ДПС се заиграха с ГЕРБ и нещата се развалиха. За фалирането на банките, видяхме от къде дойдоха атаките. Обедняването на населението си е процес неспирал от 25г. насам и свързан с унищожаването и престъпната приватизация на икономиката в България.

На тези на които не им харесва раздела да не влизат и да не си губят времето. Да си обсъждат автомобилните болежки по другите теми.
                                Стига си думал па ти бре......гордо застанал пред хамериканското знаме.
                                Форумът е автомобилен,за автомобили де ни е кеф ке пишем,ти па кой си,че да кажуваш?
                                Attached Files
                                Last edited by Кайо; d.m.y г., 02:31.

Comment

Working...
                                X