Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Виж ся... Говорим за опазването на обществения ред, без да се интересуваме от интересите и мотивите на протестиращите.

Аз ти зададох прост и ясен въпрос:

Какви мерки трябва да предприеме която и да е власт срещу агресивната тълпа?

Вместо да ми отговориш на въпроса, ти започваш пак да бистриш геополитиката и да виждаш пъклените планове навсякъде. Никой не отрича, че има такива. Но нали самият ти попита, защо не говорим за Фергюсън. Ами ето - говорим. Ама ти и там виждаш геополитика.
    Споко! Като се появи Лавров с пелмените, тогава ще го коментираме. А дотогава, дай да не творим филми на ужасите.
    Че Лавров с пелмени не е толкова страшно.... къв филм на ужасите .
    Сега, ти искаш да говорим за американския протест, без да го сравняваме с други такива ли ? За въпроса какви мерки трябва да се предприемат се разбрахме че трябва да са адекватни и аз те питах защо тогава на украинците им бе забранено това ? Защото ако бяха разгонили тълпата още в началото нямаше да има толкова убити хора. Направих ти аналогии , защото съм сигурен че ако подобно нещо беше станало в Москва и бяха разгонили тълпата с бтр-и , това щеше да се възнесе до небесата и да се подаде като подтискане на общественното мнение и ти много добре знаеш че е така.
    Аз предложих да обсъдим протестите в САЩ , не от тактическа гледна точка , а точно за да сравним какво е позволено на САЩ и е абсолютно демократично и каква е реакцията на американците , когато абсолютно същото става в друга държава когато е извън евроатлантическия блок.
    Last edited by Orm; d.m.y г., 12:17.
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      Че Лавров с пелмени не е толкова страшно.... къв филм на ужасите .
      Сега, ти искаш да говорим за американския протест, без да го сравняваме с други такива ли ? За въпроса какви мерки трябва да се предприемат се разбрахме че трябва да са адекватни и аз те питах защо тогава на украинците им бе забранено това ? Защото ако бяха разгонили тълпата още в началото нямаше да има толкова убити хора. Направих ти аналогии , защото съм сигурен че ако подобно нещо беше станало в Москва и бяха разгонили тълпата с бтр-и , това щеше да се възнесе до небесата и да се подаде като подтискане на общественното мнение и ти много добре знаеш че е така.
      Аз предложих да обсъдим протестите в САЩ , не от тактическа гледна точка , а точно за да сравним какво е позволено на САЩ и е абсолютно демократично и каква е реакцията на американците , когато абсолютно същото става в друга държава когато е извън евроатлантическия блок.
      Когато се научиш да правиш разлика между действията на властта срещу неудобни журналисти, хора с различни политически убеждения и мирно протестиращи от една страна и действията на властта срещу агресия и вандализъм от друга, ще си се вече много умствено-извисил.

Тъй че, дерзай!

Не забравяй, че има много лоши хора по света, които знаят, че съществуват такива, които също като теб, не могат да правят такава разлика и умело се възползват от това.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Когато се научиш да правиш разлика между действията на властта срещу неудобни журналисти, хора с различни политически убеждения и мирно протестиращи от една страна и действията на властта срещу агресия и вандализъм от друга, ще си се вече много умствено-извисил.

Тъй че, дерзай!

Не забравяй, че има много лоши хора по света, които знаят, че съществуват такива, които също като теб, не могат да правят такава разлика и умело се възползват от това.
        Боже господи.... ти си майстор на изкривяванията .... Не ми трябва да съм умствено кой знае колко извисен че да разбирам че си налапал въдицата на "лошите" хора които ги повтаряш точно така, както са ти подали информацията
        Бих могъл да ти задам няколко въпроса , но знам че ти на неудобните не отговаряш, така че айде по добре
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Боже господи.... ти си майстор на изкривяванията .... Не ми трябва да съм умствено кой знае колко извисен че да разбирам че си налапал въдицата на "лошите" хора които ги повтаряш точно така, както са ти подали информацията
          Бих могъл да ти задам няколко въпроса , но знам че ти на неудобните не отговаряш, така че айде по добре

Аз за разлика от теб съм видял и едното и другото и поради това мога да сравнявам. Така на базата на конкретни факти, изпитани на собствения ми гръб мога и да си създам правдива за мен преценка, кое, къде и защо е по-добре за мен.

За разлика от това, информацията върху която ти стъпваш за да си градиш мирогледа идва от интернет, от приказки, които си чул - недочул и от настоящото ти ежедневие, което реално нямаш с какво да го сравниш за да можеш и да го оцениш.

Тъй че не ми говори за манипулиране, зарибяване, кълване на голи куки и тем подобни.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Аз за разлика от теб съм видял и едното и другото и поради това мога да сравнявам. Така на базата на конкретни факти, изпитани на собствения ми гръб мога и да си създам правдива за мен преценка, кое, къде и защо е по-добре за мен.

За разлика от това, информацията върху която ти стъпваш за да си градиш мирогледа идва от интернет, от приказки, които си чул - недочул и от настоящото ти ежедневие, което реално нямаш с какво да го сравниш за да можеш и да го оцениш.

Тъй че не ми говори за манипулиране, зарибяване, кълване на голи куки и тем подобни.
            Пак ли се върнахме 25 години назад към комунизма ?!?!?! Аз говорех за наши дни....

Comment

Пак ли се върнахме 25 години назад към комунизма ?!?!?! Аз говорех за наши дни....
              Ще се връщам, ако мога и 250 години назад, за да правя сравнения, ама не мога.

В магазина и сирене не можеш да си купиш, ако не се сравняват нещата.

Ти с какво точно сравняваш днешния си начин на живот, та разбра, че не вървим в добрата посока и непрекъснато хленчиш по Русия и мърморясваш по запада?

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Очевидни са двойните стандарти. Друга разлика е че протестите във Фъргюсен са спонтанни а тези в Украйна бяха предварително организирани. Сега във Фъргюсен няма безплатни кухни, концерти,оратори, палатки и тем подобни. Масово се арестуват журналисти и им се пречи свободно да снимат.

Comment

Ще се връщам, ако мога и 250 години назад, за да правя сравнения, ама не мога.

В магазина и сирене не можеш да си купиш, ако не се сравняват нещата.

Ти с какво точно сравняваш днешния си начин на живот, та разбра, че не вървим в добрата посока и непрекъснато хленчиш по Русия и мърморясваш по запада?
                  Аз сравнявам идентични събития в различни държави. Предполагам че не си носиш сирене в магазина от преди 25 години за да го сравниш със сегашното , а сравняваш това , което ти се предлага в момента. Аз за раазлика от тебе не искам господари , а това е възможно единствено ако има алтернатива, конкуренция която само Русия в момента показва че може да бъде и за това се обвинява във всички възможни грехове. САЩ в момента за нас са това което бяха СССР на времето и точно за това съм против тях. Моля те не почвай пак с това че не си имал нищо сега имаш всичко, защото и сега има хора които нямат нищо.
                  Ти се опитваш да пробуташ ЕС като нещо свръхестествено и единственното правилно , като някога са го твърдяли за СССР, също така както някога са били всичките за или против единодушно , същото важи с пълна сила за ЕС, поне аз не помня да са били някога против някое американско решение , но тъй като ти живееш вече 250 години може да имаш някакви спомени за това.
                  Наистина изглежда като агония от ваша (имам предви вашият лагер във форума) страна на всеки един неудобен въпрос да възкресявате комунизма.
                  Не мога да резбера какъв е този голям твой опит по протестите ?!?!?!?!? Не знам защо мислиш че ти като си видял нещо баща ми не го видял и не ми е расказал (а ти едва ли си по възрастен от баща ми)?!?!? Защо си сигурен че не помня нищо ?!?!?!?
                  Last edited by Orm; d.m.y г., 14:57.

Comment

Аз сравнявам идентични събития в различни държави. Предполагам че не си носиш сирене в магазина от преди 25 години за да го сравниш със сегашното , а сравняваш това , което ти се предлага в момента. Аз за раазлика от тебе не искам господари , а това е възможно единствено ако има алтернатива, конкуренция която само Русия в момента показва че може да бъде и за това се обвинява във всички възможни грехове. САЩ в момента за нас са това което бяха СССР на времето и точно за това съм против тях. Моля те не почвай пак с това че не си имал нищо сега имаш всичко, защото и сега има хора които нямат нищо.
                    Ти се опитваш да пробуташ ЕС като нещо свръхестествено и единственното правилно , като някога са го твърдяли за СССР, също така както някога са били всичките за или против единодушно , същото важи с пълна сила за ЕС, поне аз не помня да са били някога против някое американско решение , но тъй като ти живееш вече 250 години може да имаш някакви спомени за това.
                    Наистина изглежда като агония от ваша (имам предви вашият лагер във форума) страна на всеки един неудобен въпрос да възкресявате комунизма.
                    Не мога да резбера какъв е този голям твой опит по протестите ?!?!?!?!? Не знам защо мислиш че ти като си видял нещо баща ми не го видял и не ми е расказал (а ти едва ли си по възрастен от баща ми)?!?!? Защо си сигурен че не помня нищо ?!?!?!?
                    Осъзнавам, че си губя времето да дискутирам с човек, за когото СССР и EC са едно и също нещо спрямо нас.

Голям хаос ти е в главата.

Един добронамерен съвет от мен:

Остави за известно време този интернет и се опитай да наблюдаваш и да мислиш. Иначе някой ден ще ти се появят и марсианци, които ще са ти виновни за несгодите в които живуркаш.

---------- Post added at 16:16 ---------- Previous post was at 16:10 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                    Очевидни са двойните стандарти. Друга разлика е че протестите във Фъргюсен са спонтанни а тези в Украйна бяха предварително организирани. Сега във Фъргюсен няма безплатни кухни, концерти,оратори, палатки и тем подобни. Масово се арестуват журналисти и им се пречи свободно да снимат.
                    Има ли изгледи да излезе истината наяве?

Т.е - Да се докаже дали има расистки подбуди в действията на полицая.

Аргументи от сорта на този, че над 80% от затворниците в САЩ били чернокожи за мен не означава непременно, че това е в резултат на проява на расизъм.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Осъзнаваш ама недоосъзнаваш, всичко което правиш ти е да слагаш възраста си като основен аргумент и да се извъртиш от директен отговор на директен въпрос . Това може би за някои е проява за свръхмъдрост , за мене си е чисто измъкване от фактите и отговорите.
                      Един приятелски съвет и от мен - Започни да гледаш на нещата от различни ъгли и ще откриеш много интересни неща

А това че не можем да се разберем с теб , то си се знае - мохабет да става

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                        Руската държава призовава "гражданите" да и следят цените: http://itar-tass.com/spb-news/1387743 .

Това във връзка с покачената цена на свинско и пилешко с 25% и на картофель със 73% ...

Вносното свинско от Бразилия както дадох линк е увеличено поне на 50% http://itar-tass.com/ekonomika/1383091

В същото време в Крим нямат основни хранителни стоки - мляко, яйца, месо и щяли да им въвеждат купонна система както беше при нас по времето на Луканов ...
                        Ето за цените в Русия. Глупостите за Крим няма смисъл въобще да се коментират.

http://ktovkurse.com/save/produktova...helku-rossiyan

Comment

Има ли изгледи да излезе истината наяве?

Т.е - Да се докаже дали има расистки подбуди в действията на полицая.

Аргументи от сорта на този, че над 80% от затворниците в САЩ били чернокожи за мен не означава непременно, че това е в резултат на проява на расизъм.
                          Расизмът е много чувствителна тема в САЩ, така че всяко заиграване на тази тема е опасно. Още не е ясно кой точно е виновен. Като че ли полицая се е отбранявал.

Comment

• Хайде стига сте се налагали с аргументи!
                            Я вижте дрисльото, дето е временен външен министър, а според мен агент на ЦРУ какви ги дроби.
                            Това ми коментирайте, защото до като се карате, кое е по-по-най, нас ни обричат на ГМО, шистов газ, педерастия, некрофилия, зоофилия, педофилия и пълно заробване зад гърба ни.
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Какво конкретно имаш впредвид? На мен ми се вижда по-тавряз от колосалния Вигенин.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Кой е по-по-най ще се разберпе като почнат да се пуцат, откога разправям че трябва да вземем да отстояваме националните си интереси.
                                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                                X