Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Много ми е интересно какво стана в Кремъл, нищо не казват.Самия факт е че са там без Обама или Кери говори че има някаква промяна, ама какво даже не мога да предполагам.Много отдавна можеше да се договорят Украйна ако иска да е член на ЕС да става член, обаче без да е член на нато.Обаче тъпите американци не им увря главата че всички опити за световно господство от една държава са търпяли провали в цялата история на човечеството.Така като гледам декларацията за национална сигурност на САЩ няма се откажат от световно лидерство, а Русия и Китай ясно заявиха че няма да се подчиняват никому, особено Китай два-три пъти им заяви че няма да търпи вмешателство и няма да се двуоми да отговори силово, та изхода е или война или ЕС да се дистанцира от САЩ и последните да си преразгледат външната политика.Което ми се вижда малко вероятно.Та не знам какви други варианти могат да се разиграят.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Цялата намеса на САЩ в Украйна има за основна цел не толкова разширяването на НАТО колкото конфронтацията между Русия и EC.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Цялата намеса на САЩ в Украйна има за основна цел не толкова разширяването на НАТО колкото конфронтацията между Русия и EC.
        Еко.... Това ти ли пишеш ??!?!?? .....май са му хакнали акаунта

---------- Post added at 21:36 ---------- Previous post was at 21:22 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        Много ми е интересно какво стана в Кремъл, нищо не казват.Самия факт е че са там без Обама или Кери говори че има някаква промяна, ама какво даже не мога да предполагам.Много отдавна можеше да се договорят Украйна ако иска да е член на ЕС да става член, обаче без да е член на нато.Обаче тъпите американци не им увря главата че всички опити за световно господство от една държава са търпяли провали в цялата история на човечеството.Така като гледам декларацията за национална сигурност на САЩ няма се откажат от световно лидерство, а Русия и Китай ясно заявиха че няма да се подчиняват никому, особено Китай два-три пъти им заяви че няма да търпи вмешателство и няма да се двуоми да отговори силово, та изхода е или война или ЕС да се дистанцира от САЩ и последните да си преразгледат външната политика.Което ми се вижда малко вероятно.Та не знам какви други варианти могат да се разиграят.

Надявам се този жест с посещението на Путин, и изказванията за общата европейска сигурност , непоставянето на оръжие в Украйна, че Франция е против приемането в НАТО на Украйна
        и.т.н. да са искрени и нещата да потръгнат.... Защото има вариант да е пак няква игра на добър и лош полицай.... Някак си съвпаднаха американската програма за сигурност, решението да поставят оръжие и истериите на Макейн и внезапното омекване на Оланд и Меркел......

---------- Post added at 21:45 ---------- Previous post was at 21:36 ----------

P.S - Гледам танков биатлон
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Аз като разправям че приватизацията беше нагласена по сценарий - не, Костов е гоуем.
          http://bnt.bg/part-of-show/konstanti...i-sa-sledstvie от 6,30 нататък преди това е ала бала.
          http://www.tvevropa.com/bg/news/bulgaria/view/106347 нарочения за демократ Костов.
          http://avtorski.pogled.info/article/...red-katastrofa
          А можеше ако не български поне правилните чужди фирми да ги разработят.Щото сега ВАМОможеше да прави нещо друго вместо Перкинс ама сега имаме едно голо поле.А тъпите турци стават енергиен център, дори ес се ориентира към тях.Ае честито на "демократите", стройте джамии.
          http://www.segabg.com/article.php?id=737797
          http://dnes.dir.bg/news/turtzia-kraj...potok-18333131

Comment

• Митак, какви точно тъжни равносметки си седнал да си правиш от изказванията на една от вечните мутри на прехода?

С очите си съм го виждал този да гуляе с крупни работодатели. Какви интереси на трудещите защитава по такъв начин?

Като се има за толкова достоен, защо просто не се оттегли от властта, като вижда че тя се е осмърдяла отвсякъде?

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Мда де точно като се оттеглят почват да ги ръсят.Общо взето нямаме сендикати такива кавито би трябвало да бъдат.Просто констатирах че прехода у нас беше по сценарий и обирджийски.Не ми се връща съм стари спорове.

Comment

• Първи признаци на осъзнаване:

http://www.standartnews.com/mneniya-...y_-272860.html

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Още руски технологии.

http://gotuda.ru/index.php?option=co...sti&Itemid=719

Comment

Първи признаци на осъзнаване:

http://www.standartnews.com/mneniya-...y_-272860.html
                    Май наистина са ти хакнали акаунта Дано тези наченки на разум дадат някакви плодове и големите се осъзнаят в какво безумие се вкараха и че еднополярния модел няма да проработи.От друга страна многополярния модел ще ни донесе други главоболия - Плевнелиев ще трябва се разчекне.Всъщност имам пред вид световен ред в който да няма ежби и безумните пари за въоръжаване да отиват за полезни проекти.

Comment

• Защо да са ми хакнали акаунта?

Аз десетки пъти досега съм повтарял това че:

1 - EC и САЩ не са и не трябва да се разглеждат като едно цяло.

2 - ЕС е създаден с идеята да противостои на САЩ - най-вече в икономическо отношение.

3 - Демократичните принципи са най-голямото достижение на нашата цивилизация и не следва да се спекулира с тях.

Какво още не е ясно?

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Изолацията на Путин продължава - http://ria.ru/world/20150210/1046968035.html

Само не мога да разбера , аз ли неправилно съм разбрал смисъла на думата изолация или?!?!!?

А и не разбирам , как по дяволите само при нас да се строи АЕЦ е неизгодно ?!?!?!

P.S - Това за разчекването на Роската беше добро

---------- Post added at 20:13 ---------- Previous post was at 20:03 ----------

Е по големи откровения задраве му кажи - http://ria.ru/world/20150210/1046992068.html
                        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Поне си направи труда да прочетеш цялото изказване на Обама, вместо избрани от дезинформацию.RU удобни фрагменти.

Има какво да научиш от него.

---------- Post added at 22:36 ---------- Previous post was at 22:25 ----------

В оригинал:

So what I do think is accurate in describing my foreign policy is a strong belief that we don't have military solutions to every problem in the 21st century.

В превод от СМдИ.RU:

Барак Обама выразил уверенность, что США имеют военные решения "любой проблемы в 21-м веке"

Продължавай да си миеш мозъка по същия начин
                          Last edited by ecotronic; d.m.y г., 22:39.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Поне си направи труда да прочетеш цялото изказване на Обама, вместо избрани от дезинформацию.RU удобни фрагменти.

Има какво да научиш от него.

---------- Post added at 22:36 ---------- Previous post was at 22:25 ----------

В оригинал:

So what I do think is accurate in describing my foreign policy is a strong belief that we don't have military solutions to every problem in the 21st century.

В превод от СМдИ.RU:

Барак Обама выразил уверенность, что США имеют военные решения "любой проблемы в 21-м веке"

Продължавай да си миеш мозъка по същия начин

Та , прочетох я .... и не видях в коя част е променена ?!?!? Ти май си върнал контрола над акаунта а??!?

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                              Та , прочетох я .... и не видях в коя част е променена ?!?!? Ти май си върнал контрола над акаунта а??!?
                              Ваденето на един израз от едно изказване и добавяйки към него "изгубени в превода" неща придават съвсем различен смисъл на изказаното.

Това се нарича съзнателно изкривяване на информацията с цел манипулиране на общественото мнение - нещо на което Путиновците са царе.

Добрата новина е, че този подход работи само при шаранковци като теб.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Ваденето на един израз от едно изказване и добавяйки към него "изгубени в превода" неща придават съвсем различен смисъл на изказаното.

Това се нарича съзнателно изкривяване на информацията с цел манипулиране на общественото мнение - нещо на което Путиновците са царе.

Добрата новина е, че този подход работи само при шаранковци като теб.
                                Като всички западни медии (които очевадно работят при сомове като теб)???

Да прав си , но пак , хората са ти дали линк за да прочетеш оригинала...
                                Колкото до общата идея на изказването то мисля че и в руската версия и в оригинал е същата...

Comment

Working...
                                X