Ааа, не може така, всеки индивид има право на изява.Как иначе ще те забележат ако не креташ с 30 в лявата лента и настояваш за десен завой току на светофара....или излизаш от неква пресечка на булеварда и хоп в лявата лента току под носа на някой който поставяш в трудната дилема мантинелата или бмв-то което те застига отдясно...и си се влачим на втора щот сме изчислили че така ще фаним светофара на зелено и нема абим феродо и съединител.Нищо не моиш му кажеш, нарушаваш му правата.А те са над правилника.Обаче в Европътъ не правим така щот отнекъде изниква полицай и ти вземат евра.Даже още награницата ти изтръгват антирадара пишат ти 200 евра и ако искаш влизай ако искаш недей.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?
Collapse
X
-
Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 21:57.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеАаа, не може така, всеки индивид има право на изява.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Във вечния спор между Ванката и Митака, ще си позволя да се присламча от страната на Ванката. Не за друго, но просто защото и аз мисля, че правилата са за спазване.
Въпреки, че има едно голямо НО - и то е да се кара безопасно. А в селото, в което карам аз, понякога е най-безопасно да се движиш с колоната.
И в тази връзка ако разрешите да питам - на вас кога ви остава време да следите скоростомера в тая лудница?alfa romeo sprint 1984
Comment
-
Ма то и аз съм в съгласие с Ванката по въпроса за правилата.Интересното е че в няколко пъти бях в София и ме беше по лесно да карам, дадеш ли мигач ти правят място.Явно са разбрали че така е по лесно и по-бързо.Софианци миже би имат друго мнение, но Варна е отвратителна откъм шофери.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеМа то и аз съм в съгласие с Ванката по въпроса за правилата.Интересното е че в няколко пъти бях в София и ме беше по лесно да карам, дадеш ли мигач ти правят място.Явно са разбрали че така е по лесно и по-бързо.Софианци миже би имат друго мнение, но Варна е отвратителна откъм шофери.
Има разбира се и келеменца, но добрата новина е, че като цяло шофоьорите стават все по-етични и мисля, че делът на тези, които спазват правилата расте.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеВарна е отвратителна откъм шофери.
Оптимист! Ела в Пловдив.
Последните три лета не пропускам възможност да разгледам Варна и градът си е много хубав!
Шофьорите са си нормални. Не мога да кажа същото за Филипополис, за съжаление. Тук е по-зле отколкото при вас.
П.С.
Подкрепям ecotronicalfa romeo sprint 1984
Comment
-
Честно казано в Пловдив не съм бил от последната екскурзия в гимназията.Там наоколо обрисах почти всичко даже в Гоце Делчев беше последната спирка на бившата белисима.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениекато цяло шофоьорите стават все по-етични и мисля, че делът на тези, които спазват правилата расте.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Ей....само светци тука
И аз гледам да карам по правилата по възможност. Като казвам по възможност имам предвид.... Карам си днеска съвсем спокойно, по правилата, излизам от кръговото на 4-ти километър за Дружба, и точно на тясното където чакат идващите от локалното на Окръжна болница.... едни бибиткания, фарове отзад отдясно, чак се стреснах. Нормален човек не може да си помисли че точно там, някой ще реши да те изпреварва и то отдясно..... Как да е, изпревари ме един чисто нов ситроен С5 с пловдивски номеранареди се пред мен, скочи на спирачките.... и газ към Пловдив.... Е тука ми падна пердето, глупакът си мислеше че няма как да го настигна (с тая грозна кола).... Та имаше лек слалом на цариградско и притискане на глупака към мантинелите, мислех да го спра и да го вадя от колата за един образувателен разговор с елементи на ръкоприкладство, ма като видях какъв льольо беше кацнал зад волана се отказах... Един класически зубър на 20-22 със стърчащи зъби, очилца и тежащ 40 кила с мокри гащи..... Помахах му елегантно със средния пръст за довиждане, ама ония беше пребледнял и не гледаше към мен. Има ги такива дето смятат че ако не те гледат и не виждат че ги псуваш - не се брои.... Та, има случаи в които нарушавам... ама сте прави, в София са все по-малко тези случаи....
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеТо кат гледам сапунката на жена ми в Анадола са по културни....Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Ванка, тоя трабант ли те изпревари - http://www.moreto.net/novini.php?n=353746По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеВанка, тоя трабант ли те изпревари - http://www.moreto.net/novini.php?n=353746
На Аксаковският баир обаче, рядко ме изпреварват.
п.п. Малко ми е съвестно, дето се заяждам с дизайнът на Сааб, ама малко. Все пак - не аз съм сътворил тая грозотия. И слава Богу, инак сигурно щях да се гръмна, с воден пистолет, пълен с......водка.Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:22.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЧе на аксаковския баир не спазваш ли правилата.
Не се "бъзикайте" с боксер на баир, при остри завои! Това трябва да го пише на първа страница на наръчникът на градският рацер.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
Comment