If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?
Единствената изградена чужда база на територията на България е Руска,намира с в близост до устието на р.Камчия,казва се "Радуга" и не е военна ,а почивна.
Изобщо не става въпрос за паметници и за тяхното място в историята ни.
Става въпрос за това, че един журналист.... и то такъв, който минава за водещ журналист....и то такъв от национална медия, казва публично, че палежът е нещо легитимно!
PS:
Кои сме тия "ние", дето мълчим за Хамбург?
Ти новини гледаш ли? Или само се правиш, че гледаш?
Когато цяла Европа казваше (с поведението и с избора си на страна) че паленето на полицаи в центъра на Киев е нещо легитимно, ти къде беше ?????
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
След като си толкова социално чувствителен, сигурно ще можеш да ми припониш - къде в нашата социална социалистическа държава, имаше ескалатор за инвалидни колички. Щото в либерастките държави ги имаше, нищо че бяха "социално дебелокожи". В либерастките държави пенсионните фондове осигуряваха на бабите пенсионерки възможност да летуват в други държави, пък тоя на социалната ни държава ...... не зная, може и да ми кажеш - къде се намира. И......какви са тия "малцинствени"? Тия не са ли социална прослойка? Не беше ли социалната ни социалистическа държава тая, която ги отгледа в гета? Социалната ти чувствителност проявява избирателна пропускливист майче.
Що пак намесвам миналото!? Ами защото историята би трябвало да ни учи. Да явно няма, но......
По време на социалната социалистическа държава нямаше такова беззаконие, циганите работеха, ходеха на училище и имаха уважение към закона и към институциите. Ескалатор за инвалидни колички дори и тук САЩ не съм виждал.
Единствената изградена чужда база на територията на България е Руска,намира с в близост до устието на р.Камчия,казва се "Радуга" и не е военна ,а почивна.
В средата на червения съм,а очаквах да съм в горния десен ъгъл.Снимка с таблета не знам как да направя,сори.
С по една идея съм по ляв от Рони и по-либерален от Буш,това вероятно е заради религиозните ми виждания,хехе . И част от въпросите са плоски и повърхностни според мен което изкривява резултатите.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
По време на социалната социалистическа държава нямаше такова беззаконие, циганите работеха, ходеха на училище и имаха уважение към закона и към институциите.
Това е вярно в не малка степен. Подробностите обаче правят живота интересен.
Социалната ти чувствителност вероятно, не позволява да забележиш ескалаторите за инвалидни колички. Или локацията ти. Все едно. По онова време нямаше инвалиди, според държавата(нашата). Щото място за паркиране на инвалиди нямаше. Да, ти може и "да не помниш", но аз помня. Ти си ходил прав под масата, по времето за което говорм. Аз съм живял до циганско гето, по това време, половината от съзнателният си живот. Добре е да ми обясняваш кое, как е било. Току виж ти повярвам.
Comment