Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Единствената изградена чужда база на територията на България е Руска,намира с в близост до устието на р.Камчия,казва се "Радуга" и не е военна ,а почивна.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Толкова е просто, но само трябва да помислиш.....

Защо Путин?

Ами защото врагът на моя враг е мой приятел.

Изобщо не става въпрос за паметници и за тяхното място в историята ни.

Става въпрос за това, че един журналист.... и то такъв, който минава за водещ журналист....и то такъв от национална медия, казва публично, че палежът е нещо легитимно!

PS:

Кои сме тия "ние", дето мълчим за Хамбург?

Ти новини гледаш ли? Или само се правиш, че гледаш?
      Когато цяла Европа казваше (с поведението и с избора си на страна) че паленето на полицаи в центъра на Киев е нещо легитимно, ти къде беше ?????
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
        След като си толкова социално чувствителен, сигурно ще можеш да ми припониш - къде в нашата социална социалистическа държава, имаше ескалатор за инвалидни колички. Щото в либерастките държави ги имаше, нищо че бяха "социално дебелокожи". В либерастките държави пенсионните фондове осигуряваха на бабите пенсионерки възможност да летуват в други държави, пък тоя на социалната ни държава ...... не зная, може и да ми кажеш - къде се намира. И......какви са тия "малцинствени"? Тия не са ли социална прослойка? Не беше ли социалната ни социалистическа държава тая, която ги отгледа в гета? Социалната ти чувствителност проявява избирателна пропускливист майче.
        Що пак намесвам миналото!? Ами защото историята би трябвало да ни учи. Да явно няма, но......
        По време на социалната социалистическа държава нямаше такова беззаконие, циганите работеха, ходеха на училище и имаха уважение към закона и към институциите. Ескалатор за инвалидни колички дори и тук САЩ не съм виждал.

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
          Сложи поне един емотикон, инак някой може да помисли че си сериозен.
          Ха, ха, ха.

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
          Единствената изградена чужда база на територията на България е Руска,намира с в близост до устието на р.Камчия,казва се "Радуга" и не е военна ,а почивна.
          Продадоха я.
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Пауза.

Тест : http://www.celebritytypes.com/chart.....6&n3=0&n4=2.8

Социал либерастите са най-страшни.

И постнете снимка/изрезка на резултата от теста за вас.Да не ви изненада

Признайте пред себе си какви сте, не боли много
            Attached Files
            Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• В средата на червения съм,а очаквах да съм в горния десен ъгъл.Снимка с таблета не знам как да направя,сори.
              С по една идея съм по ляв от Рони и по-либерален от Буш,това вероятно е заради религиозните ми виждания,хехе . И част от въпросите са плоски и повърхностни според мен което изкривява резултатите.
              Last edited by 546; d.m.y г., 20:07.

Comment

• 159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Еку, ти си бил Опасен Дзвер бре.

Светло син ляв социал либерал под прикритието на хиляди постове на либерал дрсен демократ

Нормално е колкото повече одъртявате, толкова повече да "потъвате" в червеният сектор и най-накрая
                  Last edited by alfa racer GTA; d.m.y г., 20:45.

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                    Еку, ти си бил Опасен Дзвер бре.

Светло син ляв социал либерал под прикритието на хиляди постове на либерал дрсен демократ

Нормално е колкото повече одъртявате, толкова повече да "потъвате" в червеният сектор и най-накрая
                    Що бе? Ти какво очакваш - може би това:

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• След първия отговор не ме пуска нататък.....
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                        След първия отговор не ме пуска нататък.....
                        Значи са те разкрили

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Това го очаквам от едни други пишещи в темата някои от които емигрирали в ама влюбени в
                          Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                            По време на социалната социалистическа държава нямаше такова беззаконие, циганите работеха, ходеха на училище и имаха уважение към закона и към институциите.
                            Това е вярно в не малка степен. Подробностите обаче правят живота интересен.
                            Социалната ти чувствителност вероятно, не позволява да забележиш ескалаторите за инвалидни колички. Или локацията ти. Все едно. По онова време нямаше инвалиди, според държавата(нашата). Щото място за паркиране на инвалиди нямаше. Да, ти може и "да не помниш", но аз помня. Ти си ходил прав под масата, по времето за което говорм. Аз съм живял до циганско гето, по това време, половината от съзнателният си живот. Добре е да ми обясняваш кое, как е било. Току виж ти повярвам.
                            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Павлинчо, ако се върнеш още по-назад във времето и ще разбереш, че при Хитлер проблемите с циганите са били още по-малко.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                Що бе? Ти какво очакваш - може би това:

Това място е резервирано за Митака

Comment

Working...
                                X