Известие

Collapse
No announcement yet.

РИБОЛОВ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малко от модерния шаранджийски риболов.
    Ето линк към моя тема в карпбг
    Тръстиково лейк http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=29262
    Първомайска сеч
    http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=29418
    Скоро предстои да вдигам багажа към Радута
    Alfa romeo GTVex
    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• много чакане много нерви и много хамалогия,то само разпъването на цирка ти е 3 часа стоики триножници палатки захранване с лодка шамандури,от там е киснене на царевица монтажи на косми олово боядисано да няма химизация в водата поводи да няма вкус мирис и тн,дълбочини,това е най тегавият риболов на най хитрата риба в водата,аз се махнах от това не издържах,махнах и лодки и двигатели и сом обурудване и карпове и тн,минах на езера реки,блата и тишина.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
        много чакане много нерви и много хамалогия,то само разпъването на цирка ти е 3 часа стоики триножници палатки захранване с лодка шамандури,от там е киснене на царевица монтажи на косми олово боядисано да няма химизация в водата поводи да няма вкус мирис и тн,дълбочини,това е най тегавият риболов на най хитрата риба в водата,аз се махнах от това не издържах,махнах и лодки и двигатели и сом обурудване и карпове и тн,минах на езера реки,блата и тишина.
        Напълно си прав,1 ден е нужен само за разпъване на целия панаир и след това прибиране,от целия ти излет 1 ден го отписваш за това.Не си само ти,доста хора им писна и приключиха централно с подобен риболов.
        Хамалогия голяма
        А за финансирането на подобен риболов със всичките му захранки,дипове,такъми,палатки,легла,поводи, и т.н изобщо не ми се говори.........Ама пуста му краста...
        Alfa romeo GTVex
        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• фидери и това е и прашка за захранка на дистанция 70 метра и каквото стане,другото в което съм се убедил,нощно време шарковците идват по брега там дето има водорасли си имат коридори си ги минават и с светеща плувка тишина и нощтно време и си става,излизат на 2.5 метра дълбочина и 10 метра на вътре,традиционно там дето върви каракуда върви шаран с нея,проблема в тия риби е че като усети забита кука понякога тръгва към брега и си го теглиш но тя го е раздрала само не е законтрена и пляс се превърти се откачи пред тебе,страшен усет за мирис вкус за неестествена светлина,като пораснат се научават да различават шумовете преди всички риби,реже влакното с гръбната и аналната перка,хапе ствъвтта и я тества и я плюе усети ли леко съпротивление,усещат мрежи в водата особенно капронови и има заден ход дава на зад,в рибарниците като остъргват с гриповете ляга в дупките настрани и мрежата минава над него,като кефала различава узрелите дуди и джанки които падат в водата още с падането по звука и гадните не ги гонят даже ама риби били...

Comment

• Сета ще покажа нещо дето го нямате.

Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

• на него кво се хваща Гибсъна на Ангъс ли

---------- Post added at 20:33 ---------- Previous post was at 20:29 ----------

някой ако има наблюдения и е запознат добре с язовирите Васил коларов-Голям Беглик да сподели,аз нямам некви страшни постижения там въпреки че съм тествал доста неща ама 3/4 от тях не работят там,ако има някой корифей на тоя водоем да каже,последните години вече гледам да съм на закътани хубави места,поне се разходя в планината ще се наям с малини и горски ягоди и ще спя на сянка под борова гора като не хвана риба.

Comment

• А бе запознат съм географски с язовирите....ама къде на кой на какво му кълве...хич хабер си нямам
                пълен аматъор съм...ама със късмет....
                Отиваме с моя съсед за риба....той пристрастен, аз за купона.....купил си пръчка за 3200лв....карбонова незнам си каква била, аз за тия пари 2-коли купих и продадох.......моята от зрънчо, срам ме е да и кажа цената...сядаме край гъола.....моят човек, както разпраяте 3-часа разпъва такъми, хвърля захранки, некви молитви чете, а аз си пия бира.....и така метаме...и аз съпроводило го онова поверие - късмета на начинаещият....вадим неква риба без да знам техники да засичам, да отпуска и т.н....въртим като гламав макарата, съмият аз незнам каква е.....няма да ви показвам с ръце...ама оният профисионалистът се насра.......е нема такъв случай....и не ви каарам да ми верватеЛ)))
                Last edited by Бобби; d.m.y г., 02:54.
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Аз ти вервам...и на мен ми се случвало, даже авера като видя как нанизах червейчето каза че съм бил садист, ама фанах две шаранчета, а оня вадеше някви дребни рибки...часовници май им викат, пък той е болен на тема риболов от малък.Абе нямам мерак за такова нещо.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• ---
                    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:04.
                    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Alfa 156
                      ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                      sigpic

Comment

• това за късмета на начинаещият е абсолютна истина виждал съм какво ли не така си е,аз няма с кво да се похваля с рибите освен че се ослушвам за некоя добра дестинация да се бяга от жегите.

Comment

• Утре ще пробвам езерцето на Богоров зад еко бензиностанцията да лъжеме малко каракуди
                          sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                          Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• Някой около Благоевград ходи ли?

Comment

• Споделям още един мой излет.
                              Ето тук може да разгледате има какво да се види.

http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=29921
                              Alfa romeo GTVex
                              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Малии, тва динозаври бе.Име едно предаване по Дискавъри - Риболов на чудовища, направо ги утепахте.
                                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                                X