Известие

Collapse
No announcement yet.

РИБОЛОВ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Точно там мислх да ида.А за хляба и кюспето няма кво да се смея, едно време по Дунава само така ги ловехме мрените...Звънци ползвам само нощем ако легна да спя.
    Alfa 156
    ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
    sigpic

Comment

там на това езеро ми е минал пубертета и ти споделям,от 1986 до сега все да съм разбрал нещо,преди 5 дни бях там да пробвам една нова захранка на Мосела,почнаха да кълват като луди хванах 5 и закачих духаше вятър и аз с много лек такъм и се закачи на дървото и докато оправя да вържа и после НЕ отреза ме,да 8 червеноперки и 1 клен това е.

Comment

днес следобяда ще помятам по Марица с мухарката ще пиша ако излезе нещо.

Comment

Има ли слука колега?Времето беше добро...
          Аз и един колга утре последно решихме на Казичене на затвора да идеме, пък Панчарево след морето...Ако искаш ела, от 6:00 до към обяд сме там!
          Alfa 156
          sigpic

Comment

ами риба има найстина,хванах 5 кленчета дребни но имаше мряна доста тя се вижда,не можах да седя и половин час че ме изсреляха за София,утре не знам нещо ми е изморено сега се прибирам че навъртях цифра км,не ходя на платени нали знаеш какво ми е мнението бия километри и разходи но на платено не одим,чудя се освен не знам и аз утре на река Искър преди да се влее в язовира да ходя не знам и аз,утре ще го мисля може и да почивам.

Comment

по предложение на колегата Абарт7 може да организираме пикник-риболов-барбекю-простотия по натам,по добре да се махнат отпускарите че сега е драма на всякъде от паплач а предпоалгам вие ходите на работа и не можете през седмицата та трябва да е събота или неделя,към края на август началото на септември е добре не е мазаляк от хора и е по-умерено,място не знам ще решиме да е удобно на всички,то за сериозен риболов няма да стане така че верно покрай Говедарци има страхотни места на реката с сянка борове и природа.

---------- Post added at 11:35 ---------- Previous post was at 11:32 ----------

некви малки кленчета мъчих по Пасарел преди малко,после се качих на горе на татарски брод преди да се влее Искъра в язовира пак дребосъци ама на стръв кленчета на бял червей,писна ми и се прибрах.

Comment

Аз съм навит, връщам се от морето другия понеделник...
                Alfa 156
                sigpic

Comment

еми ще доуточниме нещата и място за срещтата,майстор съм на барбекюто мариновам вратни пържоли и знам къде има вкусни в Дружба, ще внимавате да не си отхапете пръстите само че стават сакътлъци или некой да не си потопи в марината ръката другият да му я отхапе...обичам ги много шоколадчета-вратни пържоли и бонбонки-кюфтета на скара това са ни кодовите имена олигавих се от умиление.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                    по предложение на колегата Абарт7 може да организираме пикник-риболов-барбекю-простотия по натам,по добре да се махнат отпускарите че сега е драма на всякъде от паплач а предпоалгам вие ходите на работа и не можете през седмицата та трябва да е събота или неделя,към края на август началото на септември е добре не е мазаляк от хора и е по-умерено,място не знам ще решиме да е удобно на всички,то за сериозен риболов няма да стане така че верно покрай Говедарци има страхотни места на реката с сянка борове и природа.

---------- Post added at 11:35 ---------- Previous post was at 11:32 ----------

некви малки кленчета мъчих по Пасарел преди малко,после се качих на горе на татарски брод преди да се влее Искъра в язовира пак дребосъци ама на стръв кленчета на бял червей,писна ми и се прибрах.
                    Аз също съм за,вече е правено веднъж с Люлинската бригада,екста беше.
                    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

не то е лесно и ще стане добре ама не знам на язовир или на река да е,и ще ви се бият ли километри,то на Искъра е най лесно ама е свинщина и няма сянка от там къде са ни колите до нас и е ветрилник страшен.

Comment

Румене кога ще се съберем с тебе ! да ти покажа как се лови !! или как се яде риба бре!!!!!!!!
                        пустиняк

наздраве Румба
                        155 осем хиляди клапана 16 вериги
                        0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Днеска се върнах от Искъра Снощи пристигнахме и хвърлихме веднага на дъно със всякакви захранки и стръв, обаче ядец... Чак много рано сутринта започнаха да излизат платики, костур и едни мънички дето не ги знам какви са точно Хвърлихме даже на жабка, ама нищо не извадихме с нея Искахме да съберем от тия дребосъците, които щъкат по брега, за да метнем за нещо хищно, ама така и не измислихме с какво да ги хванем. Та равносметката е към 10 парчета Колегата aRm си ги хапна доволно след това
                          Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                          Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                          BMW 328i

Comment

па се сбереме бре сите простаци заедно,си направиме Простакфест 2011...

---------- Post added at 22:24 ---------- Previous post was at 22:21 ----------

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                            Днеска се върнах от Искъра Снощи пристигнахме и хвърлихме веднага на дъно със всякакви захранки и стръв, обаче ядец... Чак много рано сутринта започнаха да излизат платики, костур и едни мънички дето не ги знам какви са точно Хвърлихме даже на жабка, ама нищо не извадихме с нея Искахме да съберем от тия дребосъците, които щъкат по брега, за да метнем за нещо хищно, ама така и не измислихме с какво да ги хванем. Та равносметката е към 10 парчета Колегата aRm си ги хапна доволно след това
                            не стъпвам там преди да се махнат отпускарите,знам че спада,на кое място си бил опиши,не кълве щото е плитчина и водата е на чай,през деня едва ли ще кълве обикновенно след 9 сутринта спира тотално и само костурчета,другото което е тия рибки с рачило ще ти е трудно виждат го и го заобикалят,предполагам даже съм сигурен на 100 процента че това с амалки уклейчета,най лесно е да ги заградиш с завеса един от едната страна и един от другата и на вънка всичко.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                              па се сбереме бре сите простаци заедно,си направиме Простакфест 2011...
                              аз съм на 2 ро место след теб !!!!!
                              155 осем хиляди клапана 16 вериги
                              0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

еми такава ни била съдбата бачо еж ги мааме къ нема а стане като знаа че еж го биат с тояги...те ти пазарждишка родна реч ходи ми се най много на голем Беглик Васил Коларов земен рай...

---------- Post added at 22:32 ---------- Previous post was at 22:29 ----------

бая ми те тука има колчави кефали-ПЗ
                                абе баници ми се доядоха има ли ги тия още дето ги режат с ножица там на май беше Христо Ботев улицата или па аз се бъркам,до многото кафета дето са едно до друго ама не тая улица дето беше "Саймъна" те го бутнаха де сега нали е банка.
                                Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 01:35.

Comment

Working...
                                X