Известие

Collapse
No announcement yet.

РИБОЛОВ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ---
    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:20.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• ами не на вливането на Велека е в морето,на какво казваш "кефалови" по-точно?имате ли някакви ТЕЦ ове и топли езера през зимата разрешени за риболов?иначе аз вчера се събудих в 4 сутринта и познай в 5.26 почнах да мятам попери по тъмно и джъркове на една кариера до София,ама гърмят снаряди от Челопечене и земята се тресе,явно взривяват нещо,та съм класическо капо не можеш и една реакция да имам.
      Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 11:40.

Comment

• Баси и зарибения човек дет си, шапка ти свалям.Няма начин в 4 да ида на няква кариера да мятам червейчета.Няма стане рибар от мене, то ясно.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• хората се забавляват по различен начин,аз пък не пия и не гледам мачове,има хора в 4 отиват на дискотека тепърва,секой си е башка луд брате кой кво го влече,понякога ходя доста км пеша или па катеря некви полянки и планини,спортувам от време на време но основно си ме кефи хобито от дете,една жена ме пита преди години -добре де Румене кво ти става какво удоволствие има в това да хващаш некви риби? ми никой не знае защо ходи за риба ние не се прехранваме с това да ни е жизнено необходимо ама...абе опитай не боли и не е толкова лошо колкото изглежда сам ще се убедиш.

Comment

• ----
            Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:23.
            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
              хората се забавляват по различен начин,аз пък не пия и не гледам мачове,има хора в 4 отиват на дискотека тепърва,секой си е башка луд брате кой кво го влече,понякога ходя доста км пеша или па катеря некви полянки и планини,спортувам от време на време но основно си ме кефи хобито от дете,една жена ме пита преди години -добре де Румене кво ти става какво удоволствие има в това да хващаш некви риби? ми никой не знае защо ходи за риба ние не се прехранваме с това да ни е жизнено необходимо ама...абе опитай не боли и не е толкова лошо колкото изглежда сам ще се убедиш.
              Абе то и аз не гледам мачове и пия само бира колкото да подържам някакво мъжко самочувствие, ма някой път като ми доскучее си представям някое тихо местенце край река или язовир и си седа и си ловя риба.Ама лятос като обикаляхме с домочадието,видях доста такива местенца, особено на яз.Йовковци много ми хареса, ма веднага се затюхках що не ми е готов кораба да си седна на сянка и да си го карам/ виж темата " Де е дъртия гъзар"/.Въобще не се сетих за риба.Иначе ми е интересно като гледам Дискавъритата какво ще хванат, ама дотам.Единствения рибиловен атрибут който имам е едно рибарско столче, което ползвам като си сменям накладките на колата.Абе ако усетя няква тръпка може са обърна към градския,гледам си дойдохте на приказка с него, белким ма зариби.

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                Твьрди се че в нашето море се вьдят няколко представители на сем. кефалови. Аз различавам 2 вида. Отделно - рибите обитаващи езерото са като тая която си снимал. Мислех че само там са такива, но явно в районите с тинесто дьно се деформират. Тия от морето са с по мальк "тумбак".
                Има тец на езерото, риболовьт там е забранен щото зимата морски кефал можеш да хванеш само с бракониерски методи. И се ползват най гадните такива.

Да бе! Да!
                Човекьт си е намерил по човешко хоби. Де го пращаш -да подсмьрча с мен по камьнаците.
                да бе то е малко сложно при вас щото от некъв размер до некъв се казва еди кво си много е тъпо това паламуд-турук чернокоп-лефер и тн...много ме дразни некой като каже хванахме неколко сулки и една бяла риба? говориш в сантиметри и килограми не е нужно да знаеш латинското название на рибите и как се делят по семейства,абе това с червената точка от страни на главата е какво?платерина?и то си е кефалова неква,а като цяло сладководните риби ги предпочитам за ядене,не знам морският кефал заравя ли се спи ли зимен сън щото речният не нито в река нито в язовир,абе зимай го колегата с тебе бе не го оставяй да скучае.

Comment

• е не ви ли умразна а се фалите бре аз пък ден как си ловим и един шаран!, три дена го вадих !
                  и язовиро спадна с 15 санта кат го изкарах
                  155 осем хиляди клапана 16 вериги
                  0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Абе то и аз не гледам мачове и пия само бира колкото да подържам някакво мъжко самочувствие, ма някой път като ми доскучее си представям някое тихо местенце край река или язовир и си седа и си ловя риба.Ама лятос като обикаляхме с домочадието,видях доста такива местенца, особено на яз.Йовковци много ми хареса, ма веднага се затюхках що не ми е готов кораба да си седна на сянка и да си го карам/ виж темата " Де е дъртия гъзар"/.Въобще не се сетих за риба.Иначе ми е интересно като гледам Дискавъритата какво ще хванат, ама дотам.Единствения рибиловен атрибут който имам е едно рибарско столче, което ползвам като си сменям накладките на колата.Абе ако усетя няква тръпка може са обърна към градския,гледам си дойдохте на приказка с него, белким ма зариби.
                    викаш багер ти е рибътъ въх...не знам какво ти е харесало на Йовковци аз не виждам нищо хубаво в тоя язовир,освен че рибите в него меришат на тиня та се не трае,знам че е бил забранен и е вододайна на некви селища ама се напича зверски през лятото 27 градуса сме мерили,и е ветрилник почне ли да духа духа с дни,иначе да има всички видове риба сладководни като цяло
                    Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                      е не ви ли умразна а се фалите бре аз пък ден как си ловим и един шаран!, три дена го вадих !
                      и язовиро спадна с 15 санта кат го изкарах
                      знам да има и по-големи специалисти ето ти разказа на Гошо Алтавото-бивш парнаджия пияница,
                      -Седиме една нощ на язовиро-Искър,па стана къде 2 часа и едната пръчка като каза баааммм и звънеца горе и се уплете,бе ставам аз засичам а?не ще да мръдне да го ева,по едно време тоя пън почна да води живот и а на вам а на нам аз с яко влакно златна Костенурка ама оригинална френска и едни плясъци от горе кога погледнах иде на сам къде назе,фърлих я пръчката и бегаме към гората на горе а то по назе...

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                        знам да има и по-големи специалисти ето ти разказа на Гошо Алтавото-бивш парнаджия пияница,
                        -Седиме една нощ на язовиро-Искър,па стана къде 2 часа и едната пръчка като каза баааммм и звънеца горе и се уплете,бе ставам аз засичам а?не ще да мръдне да го ева,по едно време тоя пън почна да води живот и а на вам а на нам аз с яко влакно златна Костенурка ама оригинална френска и едни плясъци от горе кога погледнах иде на сам къде назе,фърлих я пръчката и бегаме към гората на горе а то по назе...
                        хахахахххах
                        155 осем хиляди клапана 16 вериги
                        0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• седа преди години на Долни Богоров на блатата и жега страшна не се даяни у 11 сутринта,и лових неколко червеноперки 5-6 и само слънчевки по брега и нищо друго,на 20 метра от мене един старец с една моряшка фланелка с набола брада с едни криви крака като пират беше загорел от слънцето,и опънал неколко пръчки на дъно тоя модел,и отивам при него и му викам
                          -абе старши кво става бе тука нема кьорава риба
                          -има бе момче в 12 почва да кълве на обед..
                          - бе ти от тука ли си местен ли си от къде знаеш
                          -местен съм я ги ловим от дете тука че видиш седи мирен
                          стана 12 часа и гледам праз на тоя му звъни звънеца и набира засича въдицата му на сърп превита брате,търча аз към него се спъна се утрепам викам я деба и дъртака отворен,идвам и гледам??? навива и се подава едно шише ракия вързано на края на влакното и дъртака го гледа с наслада
                          -аде момче седай удари нали ти казах че почва у дванайсе..
                          нашия си метнал шишето на дъното да се студи, аз се потресох братче викам си ставай и с емахай от тоя изтрещенек...кой знае на другата дънна какво е сложил

Comment

• Е фанал си се...

Comment

• Утре ще пообикалям малко с мухарката по р.Искър към Своге,като се прибера ще кажа какъв е резултата.

Дано да има нещо де
                              sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                              Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• Така равносметката от риболова на Своге е плачевна около 20 кленчета с размер между 12-15-16см,нищо по едро не излезна като това са уловении от 2 ма души аз на мухарка,колегата на рибе и пиавица.Така няма да се отказваме утре ще отскоча до Оплетня да видим какво ще е там положението

Наслука
                                sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                                Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Working...
                                X