Абе Стефо, сори за офтопика, ама твоя ли е сребристата 156-ца в Своге срещу гробищата?Или тая, дето най-редовно седи на бензиностанцията преди моста?
Известие
Collapse
No announcement yet.
РИБОЛОВ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщениеТова е резултата от последния риболов на мухарката на Своге под лукоила,по точно седях само под моста де.Утре живи и здрави ще пробвам пак на Своге реката само,че на болонеза и по точно ще се спра на сп.Орлин.Ше пиша какво е станало.
Весело изкарване на празниците колеги.
Comment
-
днеска 4 часа въртене упорито и тотално капо,изпочупих троиките на блесните не съм имал ден да счупя на 3 блесни по 1 жило,1 км по Лесновска река не видех едно кленче поне за цвят да води живот,по кариерите Чепинци въртях за щука нема никой ни в дълбокото ни в плиткото,имаше мъртви червеноперки по вировете на Лесновска река явно от бракониери.
Comment
-
В събота пробвах с мухарката по р.Искър на Роман под моста за около 30-40 мин хванах 9 кленчета но малки около 15-16см естествено ги върнах всичките но имаше яко парашутисти по реката в самата река намерих над 10 скъсани парашута и във всичките имаше риба клен или черна мряна,няма отърване от тия,направи ми впечатление че рибата беше в плиткото на границата с бързейте.Вчера пробвах на бебрешката река там положението беше същото само че хванаи и 3 прилични рибки над 30 см.Това е за сега.
Comment
-
е на каква муха?или на стримери или нимфи,толкова са диви селяндурите че не е истина,много ми е интересно какво ще правиш с 1 кило клен и мряна хванати с парашути,като ги изчистиш стават половин кило и като си сложи бензина и времето и висенето по добре да си купи от магазина 2 скумрии,това тяхното не е хоби като нашето това е идиотизъм,един парашут струва 3 лева ако скъсаш днес 2 парашута и 20 метра влакно е повече на зад от 2-3 скъсани кукички и кутия бял червей- е това е селската тарикатия прости са като на слона дупето,и ако те хванат и ти треснат един акт 500 лева ебати и рибата.
Comment
-
ето риболов как протича обикновенно като се лиготиме
http://www.youtube.com/watch?v=J4o_eeyj0iE
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеето риболов как протича обикновенно като се лиготиме
http://www.youtube.com/watch?v=J4o_eeyj0iE
Наслука на тези който ще риболовстват през уикенда.
Comment
-
а чешам ги,това е от 5 км по реката ходене на Червеняково на Тунджа,после 2 клена по педя и това е,много е вятър и няма да ходя никъде а и не виждам смисъл с тая промяна на времето ще ги натисне на долу,може би е хубаво да се ходи от Пловдив на долу в тоя сезон,в момента не бих ходил на езера или блата по дълбоки от 1.5-2 метра таван или река те па сега са пълни с ледена вода,като каза мухарка ето един от Своге след моста на дясно до градините има дървета над реката и после скалите дето минаваш залепен за тях,много е опасно
http://www.facebook.com/photo.php?v=...type=3&theaterLast edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 21:45.
Comment
-
Риболов на Янтра не се състоя защото имаше вълни по 20 см за сметка на това ми показаха едно хубаво място до Свищов където се образува лагуна от река Дунав която е доста пълна сега и качва бързо ниво,на дъната нищо не се обадии на плувка яко оклеи бабушки за около 4часа над 150 рибки с различни размери,на моменти щуката минаваше на около 20 см от мен и то такива екземпляри не бях виждал доста големи щуки видях сигурно около 10-12 щуки за 30 мин и всичките бяха екстра качество,оклеите бяха с размери между 10-12см и 20 см.яд ме е че не си взех спининга да пробвам да уловя някоя щука пък после щях да я пусна а в мен нямах стимери за мухарката да пробвам да я стчупя
Comment
-
сега е забранена щуката и бялата риба,те се сетиха след толкова години да променят закона,през март имаш голяма вероятност да хванеш щука,седи по брега защото хвърля хайвер и е ужасно агресивна то си е природа прогонва всичко което минава покрай нея,с блесната да си ги обрал като круши,също като напече слънцето седят горе неподвижни като клечки,нея не я дразни пряка слънчева светлина и е топлолюбива риба а хората си мислят че е студенолюбива като пъстървата,просто се храни зимата не спи зимен съм и издържа на всякъде и за това,в София пролетта идва с 1 месец закъснение и тука това важи за април.
Comment
Comment